Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@riana12 ano, vytrapila, ale co uz, to aby toho nebolo malo tohto roku
a mm sa vzdy po MA zatal, ked sa to stalo prvy raz, tak na rok a aj druhy krat… po tretom nie, tam chcel hned ako dr povie, ze mozme… a v januari sa tiez zatal, no drzalo ho to len mesiac, potom si povedal, ze ked sme sa snazili o to babo vyse 3,5 roka, tak si pozor davat nemusi… a zadarilo sa skor… no zas nevyslo… takze po tomto ratam, ze ho to tiez nejaky cas este podrzi… on sa boji aj kvoli mne, lebo videl, ze ma to vzdy polozilo a nemohol vidiet, ze som nestastna… ale nechcem ho do nicoho tlacit… vidim na nom, ze sa zmenilo aj jeho spravanie k malinkym detom, pride sam za „stuplami“ a prihovori sa, pospasuje, co predtym nerobil, iba s nasimi detmi, ine len tak akoby prehliadol…
co sa tyka vitaminov, v tom Ti neporadim
moj mm toho vela nebral, jemu tie vitaminy nerobia dobre na zaludok… ani maca… aj tak moj je ok, tak som ho do nicoho netlacila…
@mijadave mozno ho zase po case chyti, ze privoli aj na nechranene styky a sice to snazenie nebude, ale mozno sa este podari… ![]()
@riana12
mozne to je, ale ako som pisala, nejdem ho tlacit a uprimne, ono cielene snazenie uz nemame dlho… od vysadenia clostilu a pregnylu sme sa rozhodli, ze to proste nejdeme riesit, ovulku som si sledovala len podla BT, cize tak to zistis len oneskorene, takze sme si uzivali a ideme dalej, hoci si chce davat pozor ![]()
@mijadave Díky,držím palce, ať je vše brzy úplně v pořádku a vše je tak, jak má ![]()
@Ewista dakujem
si zlata
a grafik sa pekne drzi, len tak dalej ![]()
@mijadave Neděkuj,to je samozřejmost
Je hezké, jak tu holky spolu soucítí a tak..teda většina ![]()
@Ewista
ano, aj ja som rada, ze su tu dievcata, co spolu sucitia, v tejto skupinke je nastastie taka vacsina…
ved sa mame navzajom podporovat a radit si… o tom by to malo byt ![]()
@mijadave Přesně tak, proto sem chodíme
Nechápu ty baby, které dokážou jen prudit…a že když člověk pročítá diskuze, nestačí se opravdu kolikrát divit
![]()
Ahoj holky, jsem tu poprvé, jsem 3 měsíce po revizi, tento měsíc se s manželem chceme snažit, BT měřím od minulého cyklu, tam ovu prokazatelně 12dní do MS (bolest břicha, hlen, posl. den nízkých teplot 36,6, poté 36,9 až do MS). Tento měsíc jsem zapojila i ovu testy a nastal zmatek
Respektive cyklus před revizí jsem měla přesně 28 dní, po revizi se mi prodloužil na 31, ale prý se mi asi vrátí do normálu :-/ no a podle bolesti břicha měla být ovu včera, ovu test včera ve 12:00 pozitivní, v 19:00 negativní, dnes ráno teplota 36,8 (podle luteálky, délka cyklu by vycházela na 29 dní, takže pohoda, ALE dnes mě ještě občas píchne vaječník a pozitivní ovu ve 12:00 opět
Tak jsem z toho fakt jelen, buď mám druhou ovu, nebo ovu proběhla a dnes už jen doznívá, ale nechápu tedy ten test +.-,a zase +? Máte někdo zkušenost? Budu vděčná za cokoli
@Elantra píše:
Ahoj holky, jsem tu poprvé, jsem 3 měsíce po revizi, tento měsíc se s manželem chceme snažit, BT měřím od minulého cyklu, tam ovu prokazatelně 12dní do MS (bolest břicha, hlen, posl. den nízkých teplot 36,6, poté 36,9 až do MS). Tento měsíc jsem zapojila i ovu testy a nastal zmatekRespektive cyklus před revizí jsem měla přesně 28 dní, po revizi se mi prodloužil na 31, ale prý se mi asi vrátí do normálu :-/ no a podle bolesti břicha měla být ovu včera, ovu test včera ve 12:00 pozitivní, v 19:00 negativní, dnes ráno teplota 36,8 (podle luteálky, délka cyklu by vycházela na 29 dní, takže pohoda, ALE dnes mě ještě občas píchne vaječník a pozitivní ovu ve 12:00 opět
Tak jsem z toho fakt jelen, buď mám druhou ovu, nebo ovu proběhla a dnes už jen doznívá, ale nechápu tedy ten test +.-,a zase +? Máte někdo zkušenost? Budu vděčná za cokoli
ovulacia este nemusela prebehnut, este len nastane, preto druhy den pozitivny test a pobolievanie/popichovanie…
Ahojky všem, já tu taky občas nakukuji, ale nějk nemám co napsat, když vím, že se snažením musím skončit. Jen všem přeji, aby ten další rok byl úspěšný a konečně jsme se všechny dočkaly ne jen // ale i vytoužených miminek. ![]()
Dobré ráno holky,
jsem nějaká vyřízená, malá už druhou noc kňourá, takže moc nespíme
Navíc se pak vzbudí před půl sedmou a už nezabere, takže měření v osum pro mě nepřipadá v úvahu. Všimla jsem si, že když se po šestý třeba vzbudím a pak už neusnu a změřím stejně v osum, tak teplota klesne a je nižší jak po probuzení, ale to je asi normální, ne?
Jo holky, chtěla jsem se zeptat-nevíte, jak je to s LF po porodu? Měla jsem před prvním otěhotněním 11 dní, tak nevím, jestli se to změnilo třeba porodem nebo to zůstává stejné ![]()
Jo a přiznám se, že jsem včera nevydržela a udělala test
,nějak jsem se na to testování po té době těšila
,ale samozřejmě bílý jako padlý sníh, ale byla jsem 8 DPO, tak furt doufám
i když teda teplota se nedrží v nějakých závratných výších, ale kdybych spala normálně tak třeba aspoň 37 naměřím
Tak kdepak dneska jste, holky? Je mi nějak divně, asi na mě něco leze, bolí mě celej člověk a spala bych..i když teda nevim, kde jsem něco chytla ![]()
Holkyyy, dneska 10 DPO a krásná slabá čárka!!!
![]()
Moc to teda nafotit neumim, ale snad jí malinko uvidíte