Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ewista jeeeeeej
tesim sa potichucky s Tebou, naozaj je tam nieco vidiet
len nech silneje… prepac, ze reagujem neskor, no nebola som pri pc, mm ho okupoval a dnes sme boli prec… ![]()
@riana12 @riana12 Holky,jste zlaté, díky, mám hroznou radost
Zároveň tomu pořád nevěřím a doufám, že bude vše v pořádku
mám utroš, tak snad jo
Zní to možná divně, ale já to prostě věděla hned po ovu, že to vyšlo, nějak jsem to cítila
Test včera silnější a dneska silnější dost znatelně oproti těm dvoum, až mě to zarazilo
ale foťák jsme půjčili švagrový, tak nevyfotím ![]()
@riana12 To jo…dneska asi jako včera, ale tak hcg stoupá co druhý nebo třetí den ![]()
@Ewista ako sa darilo dnes?
a ozaj, drahy uz vie? hned si vravela ci si nechala prenho prekvapko? ![]()
@riana12 Testuji,je tam pořád, ještě není úplně silná, ale určitě brzo bude, teda doufám
Manžel to ještě neví. O víkendu má narozeniny, takže přemýšlím, že mu něco koupím pro miminko a rozbalí si to jako poslední
Ne ale před příbuznými, na to je zatim čas ![]()
Ahojky holky,
@Ewista gratuluji a přeji, ať je vše v pořádku.
Jinak tento měsíc jsme to už vzdala a vzala měření BT jako antikoncepci, protože jsme se vůbec nesnažili, a já rezignovala. Pořád se vnucovat ![]()
@riana12 V pátek jsme si udělali hezký večer a jako poslední dáreček měl zabalené dupačky s dráčkem. Samozřejmě když to rozbalil, tak si dělal srandu, že jemu to bude malý a Elince už taky, ale hned se mě zeptal, jestli jsme těhotná
Měl radost, jen říkal, aby bylo všechno v pořádku a tak
Pak plánoval, jak musí dodělat podkroví kvůli pokojíčku pro Elinku, takže se nudit do té doby nebude
Bylo to teda v plánu, i s novou střechou na jaře, ale bude muset začít připravovat dřív, aby se to stihlo než se narodí druhé ![]()
No, to je ale ještě dlouhá doba.Dnes jsem teprve 21 DPO…plánuji na příští týden první návštěvu u doktora, tak snad to všechno bude v pořádku a bude už embryjko pěkně vidět ![]()
Ahoj holky, tak jen podávám info.Ve čtvrtek jsem byla u doktora, vše v pořádku, bylo dokonce už i srdíčko
17. jdu na odběry a pak v úterý pro průkazku
Snad bude vše v pořádku
Ahoj holky, omlouvám se, že vám vpadnu do diskuse, ale vím, že jste tu někdy řešily soju jako náhradu clostíku, měla bych jen dotaz, zda se dá soja užívat dlouhodobě a nebo jsou nutné odmlky - např. 3 měsíce užívat, jeden měsíc vynechat…nebo se dá užívat např. po celý rok? ![]()
Děkuji za odpovědi, pokud to víte ![]()
@Ewista jupí a ukaž ešte dalsie testiky