Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
riana12
14.9.13 12:24

@Ewista jupí a ukaž ešte dalsie testiky :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
3451
14.9.13 23:18

@Ewista jeeeeeej :potlesk: tesim sa potichucky s Tebou, naozaj je tam nieco vidiet :dance: :potlesk: :potlesk: :potlesk: len nech silneje… prepac, ze reagujem neskor, no nebola som pri pc, mm ho okupoval a dnes sme boli prec… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
15.9.13 10:06

.

Příspěvek upraven 16.09.13 v 08:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3987
15.9.13 16:34

@riana12 @riana12 Holky,jste zlaté, díky, mám hroznou radost :dance: Zároveň tomu pořád nevěřím a doufám, že bude vše v pořádku :srdce: mám utroš, tak snad jo :) Zní to možná divně, ale já to prostě věděla hned po ovu, že to vyšlo, nějak jsem to cítila
Test včera silnější a dneska silnější dost znatelně oproti těm dvoum, až mě to zarazilo :) ale foťák jsme půjčili švagrový, tak nevyfotím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
16.9.13 08:55

@Ewista hlavne, ze testiky silneju :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3987
16.9.13 09:23

@riana12 To jo…dneska asi jako včera, ale tak hcg stoupá co druhý nebo třetí den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
18.9.13 22:18

@Ewista ako sa darilo dnes? :) a ozaj, drahy uz vie? hned si vravela ci si nechala prenho prekvapko? :)

• Citovat
  • Upravit
3987
19.9.13 09:22

@riana12 Testuji,je tam pořád, ještě není úplně silná, ale určitě brzo bude, teda doufám :) Manžel to ještě neví. O víkendu má narozeniny, takže přemýšlím, že mu něco koupím pro miminko a rozbalí si to jako poslední :) Ne ale před příbuznými, na to je zatim čas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
19.9.13 12:26

Ahojky holky,

@Ewista gratuluji a přeji, ať je vše v pořádku.
Jinak tento měsíc jsme to už vzdala a vzala měření BT jako antikoncepci, protože jsme se vůbec nesnažili, a já rezignovala. Pořád se vnucovat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
23.9.13 10:56

@Ewista ako prebehlo odovzdanie darceka? :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3987
23.9.13 12:43

@riana12 V pátek jsme si udělali hezký večer a jako poslední dáreček měl zabalené dupačky s dráčkem. Samozřejmě když to rozbalil, tak si dělal srandu, že jemu to bude malý a Elince už taky, ale hned se mě zeptal, jestli jsme těhotná :) Měl radost, jen říkal, aby bylo všechno v pořádku a tak :) Pak plánoval, jak musí dodělat podkroví kvůli pokojíčku pro Elinku, takže se nudit do té doby nebude :lol: Bylo to teda v plánu, i s novou střechou na jaře, ale bude muset začít připravovat dřív, aby se to stihlo než se narodí druhé :srdce:
No, to je ale ještě dlouhá doba.Dnes jsem teprve 21 DPO…plánuji na příští týden první návštěvu u doktora, tak snad to všechno bude v pořádku a bude už embryjko pěkně vidět :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3987
5.10.13 17:38

Ahoj holky, tak jen podávám info.Ve čtvrtek jsem byla u doktora, vše v pořádku, bylo dokonce už i srdíčko :srdce: 17. jdu na odběry a pak v úterý pro průkazku :dance: Snad bude vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
5.10.13 20:15

@Ewista jeeej, tak to je krasna sprava :hug: len tak dalej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
8.10.13 10:12

@Ewista krasne, drzte sa :srdce: :dance:

• Citovat
  • Upravit
Romario
11.10.13 09:56

Ahoj holky, omlouvám se, že vám vpadnu do diskuse, ale vím, že jste tu někdy řešily soju jako náhradu clostíku, měla bych jen dotaz, zda se dá soja užívat dlouhodobě a nebo jsou nutné odmlky - např. 3 měsíce užívat, jeden měsíc vynechat…nebo se dá užívat např. po celý rok? :think:
Děkuji za odpovědi, pokud to víte :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí