Zvažuji i jiné gynekologické centrum...

Lenka1976
30.3.10 08:53

Jiné gynokologické centrum...

Prosím o radu, přez dva roky nemůžu otěhotnět…Paní doktorka, poslala na vyšetření partnera, a mě na odebrání krve, ted po dvouch letech mi dala jen prášky na ovulaci, že je to maličko snížený,ale myslím, že tam zakopaný pes nebude.Zajímalo by mě ,zda jste podstoupili ještě jiné vyšetření, než o těch kterých se zmiňuji…nevím jestli nemám navštívit jiné centrum… Děkuji L :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4359
30.3.10 09:02

Ahoj my podstoupili: spegmiogram partnera, imunolugický testy v Podolí. Jinak záleží co jaké výsledky vám výjdou z krve :wink: Držím palce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka1976
30.3.10 09:05

Na spermiogramu jsme byli také a pak jen krev jestli probíhá ovulace, a mohu se zeptat za jak dlouho vás na testy poslala? A už vám to vyšlo :kytka: :andel: děkuji moc L

• Citovat
  • Upravit
4359
30.3.10 09:11

No my díky nějakým špatným výsledkům a taky spermiogramu. Už te´d za sebou máme první IVF a asi dopadlo úspěšně :wink: Tak držím palce a jinak nějvětší podíl na celý věci má jistě psychika, tak jen se drž :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka1976
30.3.10 09:13

A po jakém čase vás poslali na IVF..jinak moc děkuji a držím palečky..at je to tam :andel: :andel: :andel: :palec: :palec: :palec: L

• Citovat
  • Upravit
17609
30.3.10 09:18

Lenko poohlídni se po nějakém centru aktivní reprodukce. Dva roky snažení je fakt dost. Určitě by ti měli vyšetřit průchodnost vejcovodů, zkontrolovat ovulaci přes ultrazvuk - jen hormonální profil nestačí. Pak se dá zkusit inseminace-IUI, kdy ti partnerovo sperma zavedou za děložní čípek, což občas k otěhotnění pomůže.
V centru aktivní reprodukce ti určitě fundovaně poradí, i když je potřeba dobře vybírat, třeba na brněnskou Unicu jsem moc chvály nečetla, spíš, že tam kdekoho tlačí do umělého oplodnění-partnerům se najednou hodně zhorší spg. Ale třeba tady v Praze určitě neprohloupíš v zařízeních - Gest, Gennet, Pronatal, podle kamarádek jsou ve všech fajn a ochotní a nemusíš doporučení od své dr. /mimochodem ona sama tě už někam měla poslat :cert: /

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka1976
30.3.10 09:27

Děkuji moc za odpověď, právě si myslím, že semnou takovou dobu nic nedělá :-? :cry: a už mi není zrovna 20 let v Prenatalu jsme byli jen na odběrech spermatu, a partner je v pořádku :wink: tak hodně jsem se dočítala o zprůchodnění vejcovodů a myslela jsem že mě tam pošle a ona mi dala prášky na ovulaci a řekla ,že počkáme do léta a pak mě asi někam pošle jenomže to už budou další půl rok což je 2,5 roku a to už se mi fakt zdá moc :think: děkuji L

• Citovat
  • Upravit
7369
30.3.10 09:31

Tak mě doktor bez jakých koliv vyšetření poslal rovnou do CARu. Tam jdu 19.4. tak uvidím. Já už děti mám, ale před rokem a půl jsem byla po ZT na revizi a teď to nejde. Tak si myslím, ža u tebe by bylo nějaký specializovaný pracoviště na místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
30.3.10 09:34

Klidně se objednej sama. Vyber si centrum, které ti je smypatické a vyraž. Ono musíš počítat i s tím, že na první konzultaci je docela dlouhá čekací lhůta i 3měsíce - to už by bylo po prázdninách, oni si tě vyšetří sami a tím třeba ztratíš taky nějakou dobu, fakt bych nečekala, není na co. Určitě bych trvala na zjištění průchodnosti vejcovodů, protože prášky na ovulaci /předpokládám Clostylbegyt/ už užíváš - tím většinou obvodní gynekolog začíná, když je spg dobrý a on neví, co s tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka1976
30.3.10 09:36

Děkuji právě si také myslím, ale chtěla jsem právě slyšet názory :think: tak jí tam asi zavolám, at mi napíše doporučení snad mi vyhoví :zed: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Lenka1976
30.3.10 09:37

Aha díky, pokud bych nemusela mít doporučení, tim by to možná bylo snažší .moc děkuji L

• Citovat
  • Upravit
7369
30.3.10 09:39

Taky se přidávám k tomu, že čekačky jsou hrozné, u Apolináře mi dali termín za 3 měsíce. V Gennetu jsem měla štěstí, tak mě objednali za měsíc, ale po týdmu jsem to chtěla kvůli MS posunout a řekli mi až za další 2 měsíce, tak jsem to nechala a na ÚTZ se pak dohodnu. Zablokovala bych si někde termín, a pak bych dr.postavila před hotovou věc, ať ti napíše doporučení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka1976
30.3.10 09:49

Díky zkusím tam zavolat :andel: :kytka: L

• Citovat
  • Upravit
17609
30.3.10 10:25

A když ti doporučení nenapíše, tak fakt ho mít nemusíš. Jen s doporučením ti tvoje dr.dá i výsledky, co zatím zjistila, i když ve tvém případě nic závratného, ale oni si stejně nejspíš udělají vyšetření svoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka1976
30.3.10 10:37

Díky :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat