Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
riana12
8.1.14 15:48

@Berenika22 babo obvykle pride v najnevhodnejsom case :mrgreen: jeden pohar vina, 5-minutovka na stojaka, ze vsak nic sa nemoze stat a bum :mrgreen:
ale inak ma to s tou pracou mrzi :?

• Citovat
  • Upravit
1925
8.1.14 20:14

@riana12 no kéž by byla aspoň ta 5minutovka :mrgreen: u nás je totiž buď tichá domácnost nebo se spí :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
8.1.14 22:11

@Berenika22 pri alkohole?

• Citovat
  • Upravit
1925
9.1.14 10:51

@riana12 no vzhledem k tomu, že jezdí brzy ráno a pozdě večer z práce, tak si přes týden nedá ani kapku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
9.1.14 12:45

@Berenika22 ved raz sa nieco podari :)

• Citovat
  • Upravit
riana12
14.1.14 15:30

Ahojte :) dnes som mala depkovske dopoludnie, co obvykle pomaha a nakopnem sa, aby som nieco poriadne spravila… tak so trosku zalarmovala mm, co a ako mu vyhovuje a objednala som nas v CAR na konzultaciu… konecne, to mi ale trvalo! :zed:
bud pojdeme teraz v pondelok alebo o 3 tyzdne… ten druhy termin mame ako poistku, lebo ja 20.1. cakam MS a ze ak by mi prisla, nech nechodime, lebo zvyknu robit v ramci konzultacie hned aj ultrazvuk… tak ked pridem domov, najdem vsetko, co sa da teoreticky pouzit na oddialenie MS, aby mi ani nahodou v pondelok nedosla, staci az v utorok :jazyk: mam doma B6, B-komplex aj vit. C, tak si naordinujem :)
drzte palceky, aby nam ten pondelok vysiel, nech sa do toho vsetkeho pustime cim skor :dance:

• Citovat
  • Upravit
1925
16.1.14 08:51

@riana12 drž se, já byla u dr. a akorát jsem zase nas*aná :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
16.1.14 11:11

@Berenika22 a co sa stalo?

• Citovat
  • Upravit
21581
16.1.14 23:29

@Berenika22 Co se děje? 8o Doufám, že to není ta hrozné jak to zní. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21581
16.1.14 23:30

@riana12 Také držím :hug: :kytka:
No a třeba ms nedojde a návštěva doktora bude mít jiný důvod :) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
17.1.14 07:10

@riana12 @verulenka Ale jako nic hrozného, akorát jeho způsob řešení mi přijde mimo. Po 2 letech snažení a 2 potratech bych čekala, že udělá něco jíného. Ale když ho budu citovat, tak rok od posledního potratu není žádná dlouhá doba, vypadáte zdravě, dle mě vše funguje jak má, takže budete muset vydržet a čekat, při tom můžete zhubnout, protože to by vám určitě pomohlo (to je fakt a je pravda, že se snažím hubnout, za to se na něj nezlobím). Hormonální profil zavrhl, že k němu není důvod, když jsem zdravá, jedině můžeme zkusit spermio. Tak jsem ho ukecala aspoň na spermio. A prej urovnáme cyklus na 28 dní. Mívám 28-30dní, akorát ovu kolem 19.dc. Pokud tedy probíhá, potvrzena nikdy nebyla. No, tak mi napsal duphaston od 17.dc s tím, že MS bude přesná jak hodinky a ovu kolem 13.dc---tím mě teda naštval, protože když si to vezmu dle něj, tak rozhodně žádná ovu nebude, jede si podle svých tabulek a hotovo. Fakt už nevím, co mám dělat. Nechci to brát dle jeho předpisu, tak nevím…asi budu muset opět měřit, a až proběhne dle teploty, tak nasadím duphaston. Ale já už měřit nechci, měřila jsem 1,5 roku a už toho mám dost. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
17.1.14 16:25

@verulenka MS sa rozbieha, ale nevadi, tak pojdeme az o tri tyzdne neskor ako povodne, dam si to ako darcek k narodeninam :mrgreen:
@Berenika22 ja by som radsej doktora zmenila, pokial nie si s nim spokojna… alebo si radsej vybav ineho odbornika - endokrinologiu trebars…

• Citovat
  • Upravit
1925
25.1.14 15:25

Přišly výsledky kultivace a opět je to v pr… celej prosinec jsem střídala ATB entizol s macmirorem, před 7 dny jen kontrolní kultivace a mám to zpátky…takže zase entizol a další kultivace, zákaz sexu a čekání na výsledky. Tak nevím, všechno je proti mě. Všechno. Věřila jsem, že novej rok bude lepší a je to podělaný už od ledna. :cert: :cert: :cert: Výpověď, záněty…už nemůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21581
25.1.14 15:38

@Berenika22 :hug: :hug: tak to věřím, že máš dost. Když se daří, tak se daří, ale vybereš si vše hnusné najednou a pak už bude pohoda, musí nastat obrat :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
25.1.14 15:40

@verulenka na ten obrat čekám v podstatě skoro rok, a zatím to pokračuje samým nezdarem. Máš recht, když se daří, tak se daří. Ale tohle mě už fakt vykolejilo. Nebo spíše asi to, že je toho v jedné chvíli moc. A jak ty se máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí