Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@riana12
Ahoj, co je nového? Chtělo by to nějaké parádní zprávy pro oživení
.
@Anavi boli sme pred dvoma tyzdnami v Iscare v BA. este ma caka hormonalny profil a novy spg a potom niekedy aj hysteroskopia.
ale neviem, ci tam este chcem ist. po vcerajsiu. inak v CAR super, doki videla moje stare vysledky, tak rychlo sme sa dohodli este na novych vysetreniach, nech su aktualne vysledky.
lenze vcera som na desiatkovom mamateste mala krasnu ciarocku a dneska je cisty
a akosi nemam chut teraz pokracovat s CARom. ![]()
@riana12 Ale to nic neznamena, ked si mala vcera ciarku na teste a dnes tam nie je, pockaj este den dva, strasne moc ti drzim paste
Zazraky sa deju ![]()
Aka dokina vas mala??? /Ak sa mozem opytat/ aj ja som kedysi chodila do Iscaru, ale to uz bolo davno a vela lekarov sa tam pomenilo…
@Anavi mam bolesti, spinim. uz som to aj orevala. teda v praci sa moc neda, ale pocka si ma to este doma. ale aspon viem, ze to ide.
neviem, kedy sa do CAR odvazim. v akej nalade budem najblizsie dni. ak sa spusti MS, boli sme dohodnuti, ze 2-3DC mame obaja dost. a mala by som si dohodnut dalsiu konzultaciu u doki - sme u Reismullerovej, ma okolo 30, neviem, ci poznas. a navrhla hysteroskopiu, ci mam priechodne vajickovody.
co myslis, ako vezme do uvahy, ze som mala tera slabo pozitivny test? mam jej to povedat?
@riana12 Urcite je to povedz!!! Takze to u vas ide
a vravi sa, ze je pohnojene…skus sa sustredit na bud. mesiac…
Viem, ze sa mi to lahko pise…nevzdavaj to teraz!!! A na konzultaciu, prip. odbery by som do CAR-u isla podla planu…hormonalnym profilom nic nepokazis!!!
P. doktoru nepoznam…fakt sa to tam velmi pomenilo…
@Anavi aj sme si o tom teraz s mm pisali, ze predsa len by sme tam sli, dokine o teste poviem a mozno este nieco vymysli.
a u teba co nove? ako pokracujes? riesite nejak dalsie snazenie, pokusy?
@riana12 To je spravny pristup ![]()
My sme uz skoncili…
Premyslala som este nad nejakym IUI, ale s nasim spg… ![]()
Manzel na darcu nepristupi, takze nie je o com…povodne chcel, ale ked prislo na lamanie chleba, tak to vzdal…
@riana12 asi patrime do tej skupiny ludi, ktorym nepomoze nic…
V tomto je manzel zlaticko, co mu naservirujem, to zje ![]()
Ale FAKT nam nepomohlo nic…bol aj na biopsii a vsetko je ok…
Bral aj clostilbegyt…pichali mu nejake injekcie…a fakt nic…
Jedna kocka z vasej skupiny mi poslala rozpis vitaminov…nova nadej…,ale nepomohlo nam to… ![]()
@Anavi tak dnes 1DC a zajtra ideme do CARu opat
ideme aj na kratku konzultaciu k dokine. poviem jej o tom teste a uvidime…
@Anavi tak stale je normosperia, ze aj darovat moze, ale kleslo mi AMH na 0.64, bieda
este v pondelok folikulometria, potom si spravim predoperacne a koncom februara hystero.
@riana12 k spg gratulujem
a AMH to je mi luto
Ale aj tak to netreba vzdavat!!!