Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Romario Ahoj, tak já jsem četla, že 3 měsíce brát, pak měsíc vynechat a zase jí můžeš brát ![]()
@Romario pri soji nie su obmedzenia, pokial ti to sedi a necitis sa po nom zle a cyklus zostava v poriadku…
Stalo sa sa vam, ze sa pomylil pan doktor teda uz primar dosedla v urceni pohlavia?
Holky, nevíte, čím je způsobena různá délka luteální fáze? Měla by být konstantní nebo max -+ 1 den. Co by mohlo být příčinou, že jsem ji měla delší? Od potratu v únoru jsme mívala 11-12 dní, tento cyklus 14 dní ![]()
@Berenika22 neviem, co ju ovplyvnuje okrem hormonov, ale viem, ze je lepsie, ked je okolo 12-14 dni… a inak nemusi byt konstantna, ja mavam tiez plus minus 1 az 2 dni a podla dr je to v pohode… ![]()
@matenka32 píše:
Molly![]()
![]()
Elka pred casom natukala toto davkovanie:
CD2–3 150 mg soja (Fytosoja Forte, 6 kapsul)
CD4–5 175 mg soja (Fytosoja Forte, 7 kapsul)
CD6 200 mg soja (Fytosoja Forte, 8 kapsul)
Holky je to sice stary prispevek, ale nevite nekdo jestli muze byt fytosoja osteo? Nez bych precetla 14tis stranek tak bych uz asi byla duchodkynet:-D
Holky, přišla jsem se poradit. Minulý cyklus jsem měla normálně podle BT ovulaci 10DC, pak po 15 dnech přišla MS, BT klesla 2DC (z 36,9 na 36,5). To je normální, ale další měření 4DC byla BT opět nahoře (36,9), dnes 5DC zase. Je možné, že mohla být ovulace hned na začátku cyklu nebo jak moc je podsattná výška BT na začátku cyklu? Díky.
@raaada píše:
Holky, přišla jsem se poradit. Minulý cyklus jsem měla normálně podle BT ovulaci 10DC, pak po 15 dnech přišla MS, BT klesla 2DC (z 36,9 na 36,5). To je normální, ale další měření 4DC byla BT opět nahoře (36,9), dnes 5DC zase. Je možné, že mohla být ovulace hned na začátku cyklu nebo jak moc je podsattná výška BT na začátku cyklu? Díky.
Ne ne, to nejsou teploty po ovulaci, někomu se to stává, že po skončení ms jsou teploty nahoře, to je zbytkový progesteron. Neboj, zase klesnou před ovulací.
jajada32 : děkuji za reakci. Jsem dnes 15DC (ovulaci mívám normálně dřív)a teplota stále mezi 36,9-37, ale vypadá to, že se chystá
Tak já nevím, může to klesnout den před ovulací. Tohle jsem ještě nezažila. Při anovulačních cyklech bývala teplota celý cyklus dole.
Ahojte kocky, tak dnes som videla nasu fazulku aj s bijucim srdieckom, tak som Vam prisla dodat nadej… a podelit sa s Vami o radost… dufam, ze tentokrat to dotiahneme do uspesneho konca ![]()
@mijadave
Mně už sice žádná naděje nezbývá, nicméně Tobě přeju, aby to konečně klaplo. Bude to o. k. Hodně zdraví
.
@mijadave krásná fotečka! Moc ti to přeji, však víš
Já se potýkám se zdravotními problémy, takže naděje klesají k 0
Nicméně, držím pěsti.