Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
466
11.8.13 16:46

@Ewista nejsem nejaka přebornice v mereni - merim první mesic, ale mam nacteno ze se ma merit alespoň po ctyrech hodinych klidového rezimu /spanku… tak by Vám to holky mohlo spolecne klapnout. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3987
11.8.13 17:34

Já už si to právě moc nepamatuju a nikde jsem to nenašla. Takže mám měřit pak ráno, když budeme vstávat? Problém je v tom, že někdy se vzbudí ve tři ale někdy vydží a pije mlíko třeba až v 5…to bych pak 4 hodiny na měření nedala…Asi jí nevysvětlim, že dřív jak v 9 prostě vylézt nemůžu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
11.8.13 19:22

@Ewista když se proste stane ze to nebudou 4 hodiny tak si to napis do poznámek.. ale zkousela jsem si zmerit Bt pak vstát a zase zalehnout na dve hodky a bylo to stejny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
11.8.13 19:48

@Ewista pokud tak budeš měřit pravidelně, tzn, že se budeš budit mezi 3-4.ranní na papání, tak by to nemělo mít vliv na teplotu a budeš si zapisovat tu teplotu, až budete vstávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3987
11.8.13 20:37

Díky holky, snad to nebude vadit a bude se budit pořád stejně. Někdy právě vstávám i několikrát za noc, položím jí a lehnu si, záleží jakou má noc a sny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
11.8.13 20:41

@Ewista uvidíš, pokud jsi takto zvyklá vstávat, nemělo by to teplotu ovlivnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
12.8.13 08:45

@Ewista ahoj, tie 4 hodiny nepretrziteho spanku by mali byt v pohode, skus merat a uvidis, ci ti bude BT privelmi skakat alebo nie… ak bude vyrovnana, bude to v poriadku

• Citovat
  • Upravit
3987
12.8.13 11:32

Ještě jednou díky všem :) No, nevadí, že 4 hodiny nebudou nepřetržitého spánku, jen ležení? :mrgreen: Často se mi stává, že pak ráno mám problém usnout a hned nezaberu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3987
13.8.13 09:30

Holky, tak jsem to dneska zkoušela. Měřila jsem po krmení, takže vlastně po pohybu, když jsem si znova lehla a měla jsem 36,9,to bylo před čtvrtou hodinou a pak než jsme vstávaly po osmý a měla jsem 37…myslíte si, že má tedy smysl potom zapisovat tu ranní teplotu, když vstáváme? Bylo to přes čtyři hodiny, kdy jsem nevstala, tak by to snad nemělo vadit, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
13.8.13 10:27

@Ewista to mas v pohode, kludne meraj ;)

• Citovat
  • Upravit
riana12
9.9.13 14:52

Ahojte, nikto tu? riadne to tu stichlo, takmer mesiac bez prispevku 8o
kde ste? :think: :-O

• Citovat
  • Upravit
3987
9.9.13 14:58

@riana12 Ahoj,já tak po očku sleduji, ale nikdo nepíše :( Jinak když mrkneš na můj graf, tak ovu opravdu byla :-) Teď jen čekat pár dní a najít // ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
9.9.13 15:16

@Ewista no super, uz len cakat :-)

• Citovat
  • Upravit
3451
9.9.13 21:42

Ahojte kocky :mavam:
ja tiez len pozeram a nikto nic… u mna sa nie je cim chvalit, ms si konecne dorazila po 8tyzdnoch od kyretu v plnej zbroji, s takymi bolestami, co som nikdy v zivote pri ms nemala, som myslela, ze pojdem na pohotovost… ale nastastie je to uz za mnou… snazit sa asi uz nebudeme, mm sa boji… ale nevadi, zivot ide dalej, merat budem dalej, lebo ziadnu antikoncepciu nechcem uz nikdy brat… ;) a ked sa pritrafi, budem len rada ;)
@Ewista grafik mas pekny, teraz naozaj ostava uz len cakat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
10.9.13 08:58

@mijadave statocne ta teda vytrapila :( chlapi su zjavne citlivejsi nez zeny, ked aj tvoj sa takto boji :(

ja teraz rozmyslam trochu - mlady cca do dvoch tyzdnov doberie selezin (mal na 2 mesiace) - ci mu spravim partyzdnovu pauzu alebo mu dokupit dalsie balenie? ma este macu a L-carnitin… uziva velmi poctivo vsetko, kazdy den, nema s tym problem… len aby sa neprevitaminoval… :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex