Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ewista nejsem nejaka přebornice v mereni - merim první mesic, ale mam nacteno ze se ma merit alespoň po ctyrech hodinych klidového rezimu /spanku… tak by Vám to holky mohlo spolecne klapnout. ![]()
Já už si to právě moc nepamatuju a nikde jsem to nenašla. Takže mám měřit pak ráno, když budeme vstávat? Problém je v tom, že někdy se vzbudí ve tři ale někdy vydží a pije mlíko třeba až v 5…to bych pak 4 hodiny na měření nedala…Asi jí nevysvětlim, že dřív jak v 9 prostě vylézt nemůžu ![]()
@Ewista když se proste stane ze to nebudou 4 hodiny tak si to napis do poznámek.. ale zkousela jsem si zmerit Bt pak vstát a zase zalehnout na dve hodky a bylo to stejny..
@Ewista pokud tak budeš měřit pravidelně, tzn, že se budeš budit mezi 3-4.ranní na papání, tak by to nemělo mít vliv na teplotu a budeš si zapisovat tu teplotu, až budete vstávat.
Díky holky, snad to nebude vadit a bude se budit pořád stejně. Někdy právě vstávám i několikrát za noc, položím jí a lehnu si, záleží jakou má noc a sny ![]()
@Ewista uvidíš, pokud jsi takto zvyklá vstávat, nemělo by to teplotu ovlivnit
@Ewista ahoj, tie 4 hodiny nepretrziteho spanku by mali byt v pohode, skus merat a uvidis, ci ti bude BT privelmi skakat alebo nie… ak bude vyrovnana, bude to v poriadku
Ještě jednou díky všem
No, nevadí, že 4 hodiny nebudou nepřetržitého spánku, jen ležení?
Často se mi stává, že pak ráno mám problém usnout a hned nezaberu
Holky, tak jsem to dneska zkoušela. Měřila jsem po krmení, takže vlastně po pohybu, když jsem si znova lehla a měla jsem 36,9,to bylo před čtvrtou hodinou a pak než jsme vstávaly po osmý a měla jsem 37…myslíte si, že má tedy smysl potom zapisovat tu ranní teplotu, když vstáváme? Bylo to přes čtyři hodiny, kdy jsem nevstala, tak by to snad nemělo vadit, ne?
Ahojte, nikto tu? riadne to tu stichlo, takmer mesiac bez prispevku ![]()
kde ste?
![]()
@riana12 Ahoj,já tak po očku sleduji, ale nikdo nepíše
Jinak když mrkneš na můj graf, tak ovu opravdu byla
Teď jen čekat pár dní a najít // ![]()
Ahojte kocky ![]()
ja tiez len pozeram a nikto nic… u mna sa nie je cim chvalit, ms si konecne dorazila po 8tyzdnoch od kyretu v plnej zbroji, s takymi bolestami, co som nikdy v zivote pri ms nemala, som myslela, ze pojdem na pohotovost… ale nastastie je to uz za mnou… snazit sa asi uz nebudeme, mm sa boji… ale nevadi, zivot ide dalej, merat budem dalej, lebo ziadnu antikoncepciu nechcem uz nikdy brat…
a ked sa pritrafi, budem len rada ![]()
@Ewista grafik mas pekny, teraz naozaj ostava uz len cakat ![]()
@mijadave statocne ta teda vytrapila
chlapi su zjavne citlivejsi nez zeny, ked aj tvoj sa takto boji ![]()
ja teraz rozmyslam trochu - mlady cca do dvoch tyzdnov doberie selezin (mal na 2 mesiace) - ci mu spravim partyzdnovu pauzu alebo mu dokupit dalsie balenie? ma este macu a L-carnitin… uziva velmi poctivo vsetko, kazdy den, nema s tym problem… len aby sa neprevitaminoval… ![]()