Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
S BT? tak vselijak. myslela jsem, ze uz se mi to ustalilo po te revizi na nejakych 35-38 dni a ono prd. zase to bude delsi. ovulka mela byt o vikendu, jak jsem psala, ze budeme s tchanovcama na chate a nakonec byla asi vcera, ale musim jeste pockat na dalsi 2 teploty, aby se to potvrdilo. no, kazdopadne sexik nebol v terminu, takze adie nadeje. a s tema muzskyma nevim co je. vis, jak dlouho jsem cekala na policky?2 roky-kdxbych umela vrtat do panelu, tak si to udelam sama
@Berenika22 to ma mrzi, ze je to takto…
mne sa zatial drzi cyklus na relativne rovnakej dlzke, aj ked je dlhy, ale ako tak ustaleny…
a co sa tyka mm, tiez keby som vedela vrtat, teda nebala sa, tak mam listy okolo stien a prah do kuchyne tiez namontovany, takto je to nedokoncene uz 3,5 roka… a polroka mi stoji kuchynska linka v garazi, lebo nasi si kupili novu a tu ich nam dali, lebo nasa dosluhovala… teda stale dosluhuje… uz fakt melie z posledneho, cakam, kedy mi dvierka ostanu v ruke
no co narobis, ale zas dnes sa konecne rozkyval a vycistil auto a mlademu opravil bicykel ![]()
Tak aspon ze neco udelal. ja se taky bojim vrtat jinak bych si vsechno udelala sama. kdybych ti mela vykladat, co vsechno jsem musela udelat sama nebo jak dlouho jsem tň mela u krabici, nez se uracil-bych se stydela. jo, pisu blbe, protoze jsem na netu z mobilu, a jeste nevim, jak na to. cykly mam hrozny, ale uz nevim, co mam delat. dr. je debil-akorat mi da duphik misto ovulace a doporuci zhubnout, coz se snazim, protoze mam min nez na podzim 2009 ale i tak hnus nadvahu. fakt nevim, jak zpravidelnit cyklus
@Berenika22 moja, ti chlapi su, no co povedat, tazko s nimi, no tazko aj bez nich… a nechces zmenit gyndosa? ved to nie je riesenie, len duphik… ![]()
@mijadave není no
začínám uvažovat o tom, i když jsem hoodně v tomto konzervativní - mám ho od svých 17 let
a všichni dobří u nás ve městě nové už neberou a dojíždět 30km vlakem se mi nechce
jedině zvolit nějakého neznámého dr. Třeba mě překvapí a bude chtít něco řešit. ![]()
Ahoj holky…
Omlouvám se za vpád do diskuse, ale nedá mi to! Jste tu všechny s většími zkušenostmi než já, tak si dovolím vznést dotaz!:roll:
Z předminulého čtvrtka ( 6.6. ) mám od dr. dle folikulometrie potvrzeno, že ovu proběhla o víkendu nejpozději v pondělí ( 8. - 10. 6. ), ale dle grafu BT - v podpisku, mně proběhla ovu až 13.6.
Jsem z toho nějaká zmatená!
Mýlí se moje tělo ( BT + FF ) nebo mudr???
Díky moc za případné odpovědi… ![]()
@Straki75 já bych souhlasila s FF, ale nevím, co jde vidět na utz, nikdy jsem na folikumetrii nebyla ![]()
@Straki75 no doki len zmeral velkost folikov a odhadol, ze ked v priemere rastu cca 2mm/den, tak by si mala mat ovu cez vikend. Ale mozu ti rast foliky pomalsie ako priemer. Priklanam sa k FF ![]()
Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat na váš názor.. Jím hormony kvůli nepravidelnému cyklu. Dřív utrogestan a teď Norethisteron Zentiva. Myslíte si, že ta BT je způsobena hormonama??
Děkuji za reakce.
@Berenika22 Dekuju. Ja uz jsem si to taky nasla na netu. Jak utros tak i Norethisteron zvysuji BT o 0.5-1 °C. Takze jsem v klidu. Ne ze bych nechtela mimco, ale vim, cim je ta moje teplota zpusobena. Nicmene dnes jsem mela rekord 37,3
zitra dobiram posledni prasek, tak jsem zvedava jak bude bt vypadat a jestli dorazi ms…
Prosím o názor na tyto BT grafy, první min. cyklus http://www.wunschkinder.net/…zanzeige.php?… a druhy tento http://www.wunschkinder.net/…zanzeige.php?…, jde mi o ty teploty po MS nikdy jsem takhle vysoké teploty po MS neměla. Může to způsobit to že bylo venku hrozné horko? ![]()
@katchii buď se teplota udrží a budeš těhotná anebo klesne a pak je to jasný ![]()
@jana79 může být, my máme v paneláku kolem 28 stupnu a to i v noci
a někomu se to může projevit v BT ![]()