Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pamplemouse Přesně jak píše Berenika. Teď nezbývá než čekat na testovací den
.
@Berenika22 @verulenka Díky holky. Dneska 10DPO, stále stejných 36,8 a na testu bílo ![]()
@Pamplemouse Tak musíš vydržet, testni za dva dny. Buď tam budou //, nebo přijde ms. Bohužel, víc teď nezjistíš.
@Berenika22 ahoj, no vikend bol suprovy… pocasie celkom vyslo, no bol to riadny adrenalin… piatok sme opekali, varili gulas, popijalo sa, proste veselo pri ohni s gitarou a deti sa tiez dobre bavili…
bolo nas dospelych a deti cca 35 vo veku od 3 do 65rokov
v sobotu to bol den D, slo sa na rafty… Nika zacala panikarit, nechcela ist, no nakoniec sla… presvedcili sme ju, ze ten raft sa neda prevratit… ale ani sme netusili, ako sme sa hlboko mylili…
nas veduci raftu neodhadol a narazili sme do betonoveho piliera mosta… zrovna tam, kde sedela Nika…
ked som videla, ze ideme narazit, pustila som padlo a chytla Niku… vtedy sme sa prevratili… bol to des, voda hlboka, nedotiahla som na dno a velmi silny prud ma drzal pod vodou… Niku som tlacila na hladinu… nakoniec sme sa obe vynorili, ale pod raftom… nevedeli sme spod neho vyjst… nakoniec sa mi to podarilo a vytiahla som Niku, ale silny prud nas unasal, na dno bolo daleko
voda bola ako lad, ja som jacala, Danko sa nastastie chytil raftu… dalsie dieta chytil raft pred nami a dalsi dvaja dospeli sa tiez dostali k raftu… nakoniec nas chytil moj mm a pritiahol k raftu… baby, bol to des… voda doslova pichala… ale nakoniec sme sa nalodili a sli dalej, prezliekli sme sa, no Niku uz do raftu nedostaneme… mm poprosil jednych, co byvali pri vode a dovolili nam sa u nich prezliect, aby ho s Nikou odviezli do kempu… mlada sa triasla ako osika a mlady mal tiez strach v ociach, no siel dalej… lenze pred Banskou Bystricou nas chytla burka, tak sa deti odviezli do kempu a my ostatni sme to dotiahli do ciela… dnes sa uz na tom smejeme, lebo prvy raz v zivote som plavala pod vodou farby kakao s dioprickymi okuliarmi, ktore som nestratila, s otvorenymi ocami a hladala oranzovu zachrannu vestu Niky… pud zachrany v prvom rade dietata zafungoval na milion %, slo o to, aby som ju dostala spod vody, na mne nezalezalo… nas kapitan objal pilier mosta ako v animovanom filme, doslova ho objal rukami aj nohami
skoda, ze to nik nefotil, ale kazdy bol v soku a cakal, ci sa vynorime a co bude… nikomu sa nic nastastie nestalo, len sme stratili drahu kameru… a Nikinu odvahu raftovat… a este zopar mineraliek, no to nikoho netrapi, vesla s vecami chytili ostatne rafty… ale ten kto najde tu kameru, bude mat suprove zabery, lebo bezala, ked sa to stalo… na toto nik z nas dllllho nezabudne, no aj tak pojdeme zas… aj ked asi Nika ostane v kempe… ale vraj sme jedni z mala, ktori dokazali prevratit raft…
boli sme hrdinovia vodackeho kempu… takze akcny vikend, ale aj tak super, len ma to mrzi kvoli Nike, ta sa na tom zatial nesmeje a ani sa jej necudujem… neviem, ci niekedy prekona strach znova sadnut do raftu… a tak sme jej vysvetlovali, ze sa to neda prevratit… len s tymto nik neratal… takze taky akcny vikend, na ktory nikto z nas dllllllho nezabudne… a tie noci v stane mi dost znizili BT, ale ovu asi zrovna prebehla, ako som si aj myslela… vajecniky ma boleli ako pri ovu, len to mohlo byt aj z teh ladovej vody… no to je jedno, to neriesim
takze taky akcny vikend za nami ![]()
@mijadave to čtu a běhá mi mráz po celém těle. Zachovala ses opravdu jako máma
Já se vody bojím a mám z ní respekt, takže mě bys do raftu nedostala a to nemám takovou zkušenost jako dcerka a jsem stará baba pro každou blbost. Posílám jí moc
ať je brzy v pohodě. Hlavně že jste se obě zachránili a nikomu se nic nestalo.
No, u nás žádné snažení už neprobíhá. Dost jsme se pohádali a ačkoliv podle bt jsem tušila, že by mohla být ovu, tak jsem to odpískala. Některé věci nejde jen tak smáznout a jít do postele.
![]()
@Berenika22 no nebola to sranda, no teraz sa uz na tom bavime… Nika, ta to radsej nekomentuje, ale do raftu ju nikto tak skoro nedostane… ako pises, hlavne, ze sa nikomu nic nestalo… ![]()
to ma mrzi, ze ste sa pohadali… u nas to bolo skoro vzdy, ze v case ovu sme sa povadili… teraz to uz neriesim, ties som to odpiskala, sice keksik bol, ale uz nie je tak casto, ako byvalo, ako pises, niektore veci nejde len tak zmazat…
posielam velke objatie a nech sa to cim skor vyriesi
![]()
@mijadave děkuji ti, ale přemýšlím, zda mám ještě vůbec chtít, aby se to vyřešilo. Mám dost života s tchýní za zadkem ![]()
@Berenika22 hm, to ma mrzi… my sme so svokrovcami vydrzali v jednom byte tusim 3 mrsiace…potom sme sli radsej do podnajmu…
tak nech sa to vyriesi pre Teba k spokojnosti… ![]()
@mijadave Zlatko, zapomněla jsem, že brzy budeš mít narozky nebo jsi měla
všechno nejlepší, hodně zdravíčka tobě a dětem a ať se dočkáš vytouženého třeťátka ![]()
@Berenika22 dakujem moja
mala som ich pred vyse 2 tyzdnami
ale teraz tak rozmyslam, ze Ty si mala mat teraz niekedy, nie? Tak este raz vsetucko len to naj a nech sa Ti splni vsetko, po com Tvoje srdienko tuzi
a hlavne to jedno najvacsie prianie
a ako doma, uz sa to trosku zlepsilo? ![]()
@mijadave
jj v sobotu
jsi moc hodná. Doma je to lepší. Holt jsem musela opět ustoupit já. Nebaví mě to, ráda bych to vyřešila napořád, ale mm je pravděpodobně čím dál více závislejší na mamince
Nevím, jestli jsem to předtím neviděla nebo vidět nehctěla, ale je to tak
A s tím se jaksi bojovat nedá. Na splnění toho největšího přání stále čekám ![]()
@Berenika22 o tom ustupovani, to poznam… u nas to tiez nie je ruzove… takze ani keksik dlhsie nebol, no vyzera, ze ovu sme vystihli… ale neriesim a keby si mi teraz nenapisala zahniezdenie, tak som si to ani nevsimla… vzdy len cez aplikaciu v mobile nahodim BT a nejake tie symptomy a to je vsetko… u nas to nie je maminka, u nas je to to, ze mi niekto vymenil mm, je to uplne cudzi clovek… nespoznavam ho a je neskutocne lenivy
nic ale nic doma nespravi, vcera som si sama montovala sietku na balkonove dvere, lebo isto by som cakala este min. dva roky, kym by ju namontoval…
ale tiez neviem, ci s tym nieco narobim…
a Ty si na tom ako s BT?