Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3451
17.5.13 11:38

@Berenika22 vies, ze by som take prekvapko uz potrebovala? dnes odchadzam na Moravu k babicke a neviem, ako si tam budem merat BT, no uvidim… ale isto tam nebudem mat net, takze teplotky do grafu isto nehodim… no uvidime… nejako stracam nadej… ale dakujem za povzbudive slova :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
17.5.13 19:53

@mijadave tak se měj hezky a odpočívej. Jedeš i s dětma? Klidně se na měření vykašli, pár dní se nic nestane, já budu držet pěsti, aby MS nepřišla. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
19.5.13 19:00

@Berenika22 ahoj, sla som bez deti, len s maminou a som rada, ze sme sli same, lebo sme sa v piatok druhy raz narodili… v 90km rychlosti nam praskla prava predna pneumatika a kedze v protismere kolona, pred nami a za nami tiez, je zazrak, ze popri tom „tancovani“ na ceste sa nam nic nestalo… nakoniec za nami dosiel moj mm na nasom aute, tak na rezerve odisiel s tym pokazenym domov a my sme s mamkou pokracovali v ceste… ale uz som soferovala ja, lebo mamka bola v soku… takze sme si spravili damsku jazdu a nenechali sme si ju pokazit… BT som merala, ms zatial nikde ale ten pokles dnes, to je jasne… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
19.5.13 19:08

@mijadave pane jo, hlavně že jste v pořádku :hug: to muselo být hrozný. Jsi dobrá, že jsi to zvládla, já bych byla v šoku. Jinak uvidíš, zda se teplota zítra nezvedne, minule jsi to taky tak měla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
19.5.13 19:16

@Berenika22 dik, no ja som sa zo soku rychlo dostala, tak som rychlo vytiahla trojuholnik, zdvihak a rezervu a slo sa na vec… zmobilizovala som mm a nahradne auto a slo sa, ved konecne po roku som sla zas domov na moravu, tak si to nenecham prekazit ;) a minule mi BT takto klesla, ale nie na 14DPO ;) toto je jasny predmrskovsky pokles a nie implantacny… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
19.5.13 20:01

@mijadave ty jsi bydlela na moravě? a kde jestli se mohu ptát? jj, já vím, že je to asi jasný ale chtěla jsem ještě ti dát trochu naděje :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
19.5.13 20:45

@Berenika22 dakujem, si zlata… ms zatial nikde… ja som sa narodila v Uherskem Hradisti… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
19.5.13 21:50

@mijadave super a jaktože jsi se ocitla na Slovensku? a bolí tě něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
19.5.13 21:58

@Berenika22 no ocitla som sa, lebo otec je odtial a tak som sa sem s rodicmi prestahovala, ale som tu dlho, od 5rokov, no kazde prazdniny so bola vzdy na morave… boli ma podbrusko, no tak cudne na pravej strane a toci sa mi hlava, ale to moze byt z toho, ze som dnes dlhsie soferovala ako zvycajne, malokedy soferujem dlhe trasy… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
20.5.13 09:14

@mijadave no jak to vypadá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21581
20.5.13 09:17

@mijadave 8o tedy to bylo štěstí v neštěstí, hlavně, že jste v pořádku :hug:. Ten tvůj graf je zajímavý, míváš přece LF 12 dní, ne? A k tomu ty bolesti… :think: Jsem zvědavá, co se z toho vyklube ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21581
20.5.13 09:17

@Berenika22 :mavam: :mavam: :mavam: co je nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3250
20.5.13 09:19

Ahojky prosím o radu. Měřila jsem dva dny po sobě teplotu po několikahodinovém spánku asi kolem 4 hodiny ráno a měla jsem 36,6 oba dva dny. Když jsem si pak ty dva dny měřila ještě jednou kolem 6 hodiny nebyl už tak dobrý spánek neboť jsem se budila aby jsem nezaspala do práce a kontrolovala jsem hodiny ale i přes to jsem ležela a byla v klidu ale naměřiola jsem oba dva dny 36,8. Jakou teplotu mám počítat? Jsem už poovulaci a píšu si graf tak jsem teď z toho blbá. Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
20.5.13 09:31

@verulenka bohužel nic, za 3 dny MS :zed: jak jsem psala, všichni pěkně po revizi těhotní, jen já nefunguju :pocitac:
@anastazia6 brala bych tu teplotu ve 4h ale když si přidáš za každou hodinu 0,1, tak budeš na stejné teplotě jako jsi naměřila v 6h :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3250
20.5.13 09:37

@Berenika22 No já právě přemýšlím jestli v ty 4 hodiny jak jsem se vzbudila nebyla jiná fáze spánku kde ta teplota neodpovídá správné teplotě té co jsem třeba měla ráno v 6 hodin. No jsem zvědavá na zítřejší měření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí