Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Berenika22 no ved som rada, len zas nemozem takto dlho tahat PN
uvidime, zatial mozem byt doma do konca maja…
keby sa tak teraz zadarilo, to by bolo super a potom by som mohla ostat doma na PN az do materskej bez problemov…
a s pracou, no mi hovor… ale co narobim… pozeram po nete a rozne inzeraty, no je to bieda… ![]()
@mijadave jak píšeš…bída. Ani kolikrát neodpovídají na životopisy, nebo pořád dokola ty samé odpovědi…hnus a lepší to asi nebude.
Ale třeba se vám podaří. ![]()
@Berenika22 presne, ani sa neunuvaju odpisat…
kiez by sa zadarilo
no uvidime
ked nie babo, tak aspon nejaka dobra praca ![]()
@mijadave tak nějak…já už bych taky chtěla normální těhotenství se šťastným průběhem ![]()
@Berenika22 to Ti verim… ja by som tiez brala… tak snad sa dockame
Tebe to prajem z celeho srdiecka ![]()
Ahoj vsem zkusenym merilkam ![]()
potrebuji radu; predevcirem jsem se domluvila s MUDr., ze by bylo fajn zkusit merit BT, jenze co ja debil neudelala? Dneska 1DC a ja chrapala, az se hory zelenaly, je prece to volno, ze jo
Muzu zacit merit od zitra, nebo je to pitomost a mam pockat az na dalsi cyklus? Rikam si, ze ten jeden den snad az zas tolik vadit nebude…doufam ![]()
Dekuju pekne ![]()
Ahoj holky ![]()
Poprosila bych Vás o radu. Známá by si ráda začala měřit BT, ale dělá na směny. Říkám jí dobře, že si má BT měřit po spánku (kdykoliv po několikahodinovém spánku)?
Jak je to s měřením BT při práci na směny, mohli byste mi poradit?
Předem moc děkuju a přeji Vám krásný večer ![]()
@Kacise 1.DC není zase tak podstatný, klidně bych pokračovala. Navíc, 1.DC, tak to máš akorát menstruaci, ne? To není nutné měřit vůbec.
@verulenka
tak to jsem rada, ze jsem si to myslela dobre, dekuju ![]()
Ja to beru tak jakoze mam par dnu na to si zvyknout na to vstavani… ale moc to nevidim ![]()
@Kacise nemusis merat od 1 DC, ono maloktora meria pocas ms, takze pohoda… ja tiez meriam, az ked mi skonci
takze pohoda, meraj po skonceni ms ![]()
@miru29 zial, v tomto Ti neviem poradit, snad Ti poradia kocky, co sa v tom viac vyznaju… ![]()
@Kacise přesně jak píše @verulenka po dobu MS se většinou neměří
@miru29 podle mě změří vždy, až se probudí…jen si zapíše k té teplotě, že je po noční nebo či jaké směně. Takže třeba přijde v 7h ráno po noční domů, zalehne a po min. 4h spánku změří (nebo prostě až se probudí). Teplota by měla být relevantní jako kdyby každé ráno vstávala.