Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3451
1.5.13 12:30

@Berenika22 no ved som rada, len zas nemozem takto dlho tahat PN :think: uvidime, zatial mozem byt doma do konca maja… :think: keby sa tak teraz zadarilo, to by bolo super a potom by som mohla ostat doma na PN az do materskej bez problemov… ;) a s pracou, no mi hovor… ale co narobim… pozeram po nete a rozne inzeraty, no je to bieda… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
1.5.13 12:46

@mijadave jak píšeš…bída. Ani kolikrát neodpovídají na životopisy, nebo pořád dokola ty samé odpovědi…hnus a lepší to asi nebude. :cert: Ale třeba se vám podaří. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
1.5.13 12:55

@Berenika22 presne, ani sa neunuvaju odpisat… :zed: kiez by sa zadarilo ;) no uvidime ;) ked nie babo, tak aspon nejaka dobra praca ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
1.5.13 15:07

@mijadave tak nějak…já už bych taky chtěla normální těhotenství se šťastným průběhem :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
1.5.13 17:56

@Berenika22 to Ti verim… ja by som tiez brala… tak snad sa dockame ;) Tebe to prajem z celeho srdiecka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
1.5.13 19:27

@mijadave děkuji, já tobě samozřejmě taky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
1.5.13 19:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
1.5.13 19:41

@mijadave A co děti? jak se mají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
1.5.13 20:42

Ahoj vsem zkusenym merilkam :)
potrebuji radu; predevcirem jsem se domluvila s MUDr., ze by bylo fajn zkusit merit BT, jenze co ja debil neudelala? Dneska 1DC a ja chrapala, az se hory zelenaly, je prece to volno, ze jo :zed: Muzu zacit merit od zitra, nebo je to pitomost a mam pockat az na dalsi cyklus? Rikam si, ze ten jeden den snad az zas tolik vadit nebude…doufam :roll:
Dekuju pekne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
1.5.13 20:56

Dotaz

Ahoj holky :kytka:

Poprosila bych Vás o radu. Známá by si ráda začala měřit BT, ale dělá na směny. Říkám jí dobře, že si má BT měřit po spánku (kdykoliv po několikahodinovém spánku)?
Jak je to s měřením BT při práci na směny, mohli byste mi poradit?

Předem moc děkuju a přeji Vám krásný večer :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21581
2.5.13 17:02

@Kacise 1.DC není zase tak podstatný, klidně bych pokračovala. Navíc, 1.DC, tak to máš akorát menstruaci, ne? To není nutné měřit vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
2.5.13 17:42

@verulenka
tak to jsem rada, ze jsem si to myslela dobre, dekuju :kytka:
Ja to beru tak jakoze mam par dnu na to si zvyknout na to vstavani… ale moc to nevidim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
2.5.13 18:46

@Kacise nemusis merat od 1 DC, ono maloktora meria pocas ms, takze pohoda… ja tiez meriam, az ked mi skonci ;) takze pohoda, meraj po skonceni ms ;)
@miru29 zial, v tomto Ti neviem poradit, snad Ti poradia kocky, co sa v tom viac vyznaju… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
2.5.13 18:48

@mijadave děkuju, snad se mi nějaká dušička ozve ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
2.5.13 22:12

@Kacise přesně jak píše @verulenka po dobu MS se většinou neměří
@miru29 podle mě změří vždy, až se probudí…jen si zapíše k té teplotě, že je po noční nebo či jaké směně. Takže třeba přijde v 7h ráno po noční domů, zalehne a po min. 4h spánku změří (nebo prostě až se probudí). Teplota by měla být relevantní jako kdyby každé ráno vstávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí