Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@verulenka a jak víš, že ji nemáš? já jsem to radši neměla odvahu ani zjišťovat, protože si moje tělo dělá co chce ![]()
@Berenika22 Zjistila jsem to pomocí měření BT. Beru Gynex a je na nic, tak snad alespoň srovná cyklus…
@verulenka taky se an to tento cyklus chystám a gynex jsem chtěla taky zkusit ![]()
@Berenika22 Nenech se odradit, Gynex spoustě lidem pomohl, jen na mě už nefunguje ani svěcená
. Ale třeba mi pomůže alespoň k pohodové ms, bez bolestí, ale to zjistím až tak za 10 dní.
@Berenika22 No, to nevím… první ms přišla po 22 dnech, druhá po 29 a na třetí čekám, tak jsem zvědavá. Před revizí jsme měla cykly +/- 25 dní.
@Berenika22 29 dní ke krátké?
No, já už ms ani nepotřebuju
, takže, kdyby byla 1× za půl roku, je mi to jedno.
@verulenka jj krátké já sjem po revizi na 38 dnech, takže jistě chápeš, že se mi zadjí krátké…před revizí jsme byla na nějakých 28-32…jaktože ji nepotřebuješ?
@Berenika22 Aha, tak to chápu. Nepotřebuju ji, neb stejně nemám žádná vajíčka, takže jen prázdná ms
, prostě je to totálně v pr… Pardon, mám dnes nějakou depku
.
@verulenka @Berenika22 ahojte kocky, tak ja mam tiez dobre rozhodenu ms po MA
tiez mavam teraz 38dnove cykly, co uz som mavala kratsie, tak 28-31
je to na nervy a to teraz co mi robi BT, tak neviem, ci to nebude paradny anovulak, nepamatam si, ze by mi tak skakala BT ![]()
@mijadave Neboj, koukala jsem ti na graf a ještě máš na ovulaci dost času, míváš ji později, ne? Tak vydrž! Já už mám hotovo, žádná ovulace
.
@verulenka jaktože nemáš vajíčka? ![]()
@mijadave tak to jsme s tou délkou podobně. Hrůza co? pořád čekáš a čekáš a jiné holky už dávno mají další ovulku
@verulenka ja viem, ze je este cas, no ta teplota je doooost rozskakana, pred ovu som to tak rozskakane nemala ![]()
@Berenika22 ved to, dllllhe cakanie…
ale co narobime, hlavne, ze je ovulka ![]()
@Berenika22 Už jsem to tady psala, prostě nemám, mám nízké AMH, nula vajec, tečka.