Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mijadave no tak u mě to určo neplatí, protože v 01/2012 jsme měla SP a trvalo další rok než se mi znovu podařilo otěhotnět, cykly naprosto rozházené, takže to nevidím tak dobře..holt jsem výjimka ![]()
@Berenika22 to ma mrzi… ja si myslim, ze je to individualne… ale moze to byt teraz inak ![]()
@Berenika22 moja, treba mysliet pozitivne…
depkovanie nepomaha a ani negativne myslienky ![]()
@mijadave já nemyslím negativně, jen vím, že to bude dlouho trvat…ale co aspoň co nejvíce zhubnu… ![]()
@mijadave už nemám tak přísný režim myslím co se týče jídla, takže když mám chuť, tak si vezmu tabulku čokolády nebo koblih…ač mě to pak štve, že jsem neodolala. Tudíž to jde už pomaleji než na začátku - 0,5kg /týden ![]()
@Berenika22 tak to je super, ze Ti to ide… ja som sa nakoniec dala na 90 dnovu dietu, zacali sme ju s maminou a ocinom spolu…
takze dnes som na nej 5.den, ale na vahu sa mozem postavit az tak po 2-3 tyzdnoch ![]()
@Berenika22
Ahoj, u mě také bohužel neplatí, že po revizi pohnojeno, právě naopak. Děsný, nepravidelný cyklus/cykly
, takže smůla.
@verulenka tak už jsme dvě, na které to neplatí. Před tím rokem jsem se utěšovala, jak je tělo pohnojeno a jak to půjde hned a prdlajs ![]()
@mijadave tak to je dobře, žes našla sílu hubnout a jsem ráda, že už manžel začal uvažovat o miminku ![]()
@Berenika22 no som prekvapena, ze to zatial zvladam
a co sa tyka mm… no tak nejak o babatku sa zrovna nebavime, ale nedaval si pozor
tak to nechavam tak, zatial sa o tom bavit nechce, hoci viem, ze po babatku tuzi…