Sex tři týdny po revizi - problém?

3138
30.3.10 12:50

prosim o radu

Chtela bych prosim poradit,jsem 3 tydny po revizi pro zamlkle tehu,na kontrole vse v poradku hrdlo uzavrene.....cekame na první ms at muzeme zkouset…ale vcera vecer se nam to s manzelem nejak zvrhlo :oops: a manzelovi to ujelo,no ted mam strach co se muze stat kdybych nahodou otehotnela v sestinedeli a ani nedostala prvni ms,mate s tim nekdo zkusenost dekuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21548
30.3.10 13:20

pokud se to má stát, tak se to stane ;-) nejspíš pouze riskuješ další potrat. ale s největší pravděpodobností není tvoje tělo na další těhu ještě připravené a nic z toho nebude. mě doktor po revizi říkal, že máme počkat alespoň 3 menstruace. ale já jsem hodně hubená (téměř na hranici poviživenosti a dietu teda nedržím!) a taky jsem byla dost vyčerpaná z práce. říkal mi, že by hrozilo větší riziko dalšího potratu. ale tělo prostě samo pozná, kdy už je správný čas a kdy to už zvládne ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
30.3.10 13:28

Já si taky myslím, že pokuď tělo není připravené, tak neotěhotníš a v opačném případě to bude OK. Ale nechápu, jak všichni těhotní hned. My dodržovali šestinedělí, po 5-ti týdnech dorazila MS, tak to akorát vyšlo, a pak nám říkali půl roku nic. Tak myslím, že 3 měsíce je minimum. Nevím ,ale každého věc. Jasné je, že nehoda se stát může, ale cíleně bych počkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
30.3.10 13:46

dekuj za rady,kdybych uz melajedno dite tak bych pockala treba i pul roku a me rikal gynekolog ze pokud tehotenstvi ma byt dobre tak je dobre od zacatku,samozrejme si ted uz dam pozor a po 1 ms budeme zkouset,snad se to brzy povede :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
30.3.10 13:53

Já jsem měla ještě jedno ZT před prvním dítětem a taky jsme čekali půl roku,a pak jsem otěhotněla hned. Teď jsme čekali taky půl roku a rok uběhl a pořád těhu nikde. Každopádně držím palce, ať je všechno, jak má být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21548
30.3.10 14:04

kkatty, plně chápu, že ZT u prvního a hodně chtěného dítěte se strašně špatně nese. já jsem to zažila teď při snažení o druhé a to si to člověk až tak nebere, protože ví, že to jde.
ono se to krásně moralizuje, když je člověk v pohodě. ale opravdu se mi psvědčila ta stará pravda, že se vždycky zadařilo, když jsem na těhotnění vůbec nemyslela a spíš jsem s tím ani nepočítala. ale té hlavě se staršně špatně poroučí ;-) určitě bych na tvém místě neklesala na duchu. ono se určitě zadaří a většinou po zamlklém těhu to jde dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
30.3.10 14:08

moc doufam ze to pujde dobre..no snad buh da a miminko bude brzo u nas.proste najdnou tu bylo „neco“ noveho a ted tady neni nic.tak si clovek preje by vse zase bylodobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
8.4.10 16:13

Kamarádka otěhotněla 5 neděl po revizi,ted má zdravou holčičku.
Alě úmyslně bych to nezkoušela,pokud to „ujelo“ nezbývý nic než čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí