Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mijadave Budu moc držet palce
, musí to být náročné.
@Berenika22 Dík
, uvidíme, kam se to vyvine.
@Tonyax dakujem, no trosku… ale mm je uz ok, uz nevie co so sebou ![]()
@mijadave doufám, že průjmy už vás opustily a že jsi dnes hlídala tu malou princeznu. Musí tě to nabíjet pozitivními myšlenkami ![]()
@Berenika22 mm ano, ale tu malu, co strazim este velmi nie, ale uz je to na dobrej ceste
strazila som malu aj vcera, aj dnes a budem asi do konca tyzdna… ano, nabija ma to pozitivnou energiou, aj ked na druhej strane ubija, ze mm uz nechce… a ze sme aj my mohli mat…
ale tej pozitivnej energie je viac
a Ty sa mas ako?
@mijadave včera jsem si akorát poplakala, protože kamarádka mi řekla, že čeká miminko - samozřejmě jí to moc přeji, jen mě to zase dostalo. Asi to bylo tím, že před měsícem na den přesně jsem byla na revizi. Ale jinak se snažím jít dál, občas mě sice chytnou pocity, proč se to zase stalo. Navíc teď se objevilo sluníčko, tak to měl člověk hned lepší náladu. Neboj, muž si to jistě ještě rozmyslí. Snad už je tomu malému děvčátku líp. ![]()
PS: máš krásnej grafík - takovej akorát těhotenskej ![]()
@Berenika22 to ma mrzi… je to smutne „vyrocie“
viem, je to tazke… u nas uz druhy den slniecko zase nesvieti
tak pochmurne je… a mala je uz ok, je zlatunka… dnes som sa dozvedela, ze ju budem mat minimalne do konca mesiaca… aspon nieco… a k mojmu grafiku - to by bol aky zazrak, keby som bola tehu… ved keksik bol na 16den cyklu a ovu asi 25DC, to tie jeho spermosky boli aki dobri ![]()
@mijadave no jo, prostě toto datum už budu mít spojené s touto nepříjemnou záležitostí, snad to jednou přebije jiná lepší a veselejší událost. U nás ještě odpo svítilo, ale kolem 16h se zatáhlo
Já vím, že asi nejspíše to není těhotenský graf, jen se mi líbí, jak se ti teploty drží nahoře.
@Berenika22 tak ako ja datumy 30.1.2013, 11.7.2003, 25.5.2000 a 12.8.1999
ale krasne datumy mame 15.12.2001
a 1.9.2004
verim, ze aj Tebe take krasne datumy pribudnu
ja mavam vacsinou krasne grafy, no co z nich ![]()
@Berenika22 určitě to přebije nějaká pozitivní událost ![]()
Je můj graf taky krásný?
Kdy vlastně ten program vyznačí ovulaci sám? Co všechno musí být zadané?
@mijadave a jak dlouhou LF míváš?
@Tonyax děkuji, snad ano. jj vypadá hezky, kdy nečekáš MS? No, většinou ji vyznačí, když máš alespoň 3 dny vyšší teploty po předchozích nižší teplotách. Ale více tomu nerozumím. Sice jsem měřívala, ale až tak jsem to nezkoumala.
@Berenika22 ja mavam 13-14 dni… ![]()
@Tonyax Tvoj graf vyzera dobre
ale sam Ti ff teraz nemoze vyznacit ovulku, lebo si si ju manualne vyznacila sama, takze Ti ju teraz neprepise…
@mijadave aha a to bylo bylo překvápko, kdyby se teplota i nadále držela, že?
@Berenika22 to by bola ina haluz
to by boli spermijky supermani ![]()