Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lauritka tak ještě jednou díky moc za rady. Uvidím na konci cyklu, jak ten graf nakonec bude vypadat
![]()
Ahojky holky, tak se po delší době hlásím.
20. února to bylo 3 měsíce, co jsem brala Letrox, takže nyní jedu 4. měsíc a jde vidět, že změny teplot jsou opravdu viditelné. Minulý cyklus byly srovnané spíše v 2. polovině cyklu, nyní byly hezké už v provní polovině a dál uvidím. Jen mě trochu mrzí, že ještě nemám cyklus srovnaný.
Co myslíte, jak dlouho ještě bude srovnání cyklu trvat??? Máte někdo zkušenosti? Do otěhotnění jsem měla krásný ukázkový cyklus a od potratu to stojí za houby.
@Berenika22 ahoj
u nas nic nove, len sa tento tyzden staram o 10mesacne dievcatko, tak sa aspon trosku vytesujem… dnes som depkovala, lebo dnes su to presne 4 tyzdne…
ale ide sa dalej… a Ty? ako sa mas?
@mijadave Ale tak jde to. Začala jsem hubnout, cvičit a chodím do doktorech. Jé, ty máš na starosti 10m miminko…
S manželem už je to lepší? Já jsem od revize 3 týdny, za týden by měla přijít první MS ale o tom silně pochybuji, protože snad ani neproběhla ovu, kdo ví
Doufám, že aspoň dorazí do 6 týdnů od zákroku, ať nemusím znovu na gyn.
@Berenika22 ja tiez uvazujem nad dietou, no zatial sa k tomu neviem donutit… ano, ta mala je uzasna, pri nej mi je super, ale ked po nu vecer pridu, tak mi je smutno… s mm sa to lepsi, no o snazeni sa o babo nechce ani pocut… ja som ovulku mala, teda aspon podla BT, lebo hlien nebol… takze do 10 dni cakam ms… dufam, ze Ti dorazi sama, aby si nemusela k dr… ![]()
@mijadave to je dobře, že se to aspoň lepší. Za chvilku zase bude chtít další miminko. A co na tu malou holčičku říká manžel?
@Berenika22 to vies, ze sa mu paci, usmieva sa, ked na nu pozera… no vidim, ze mu je stale luto, co sa stalo… a ked som na neho pozerala, ako na nu tak pekne pozera, tak som nadhodila, ci isto este take nechce… sice neodpovedal, ale jeho pohlad hovoril za vsetko… nechce o tom pocut… ![]()
@mijadave tak třeba si dá říct a jen se bojí dalšího zklamání. Chráníte se nebo tomu necháváte volný průběh? To ho to vzalo tedy hodně, je mi to líto, že máš takové trápení.
@Berenika22 moja, vzalo ho to ako este nikdy… nechapem… a mm si dava pozor, nenecha nic na nahodu… aj ked si meriam BT a aj som mu povedala, ze uz si pozor nemusi davat, aj tak si dava ![]()
@mijadave
myslím, že to u něj chce čas a pak určitě „povolí“ a nebo si to jednou prostě neuhlídá
a bude překvápko.
@verulenka ja viem, chce to cas, no este nikdy ho to takto nevzalo… nevadi, ja mu cas dam… a ako hovoris, mozno povoli alebo sa pozabudne
kiez by si mala pravdu
![]()
@mijadave stačí kapka alkoholu. Ne, to jsem zlehčila. Moc ho to trápí, to je vidět z toho, co píšeš. Jinak u dr. jsem dopadla relativně dobře.