Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1925
12.2.13 13:34

@mijadave to ti věřím. Ale uděláš vše, co jsi do teď nestíhala a budeš na ty dva lumpíky těšit a ony na tebe. S čím se léčí, že jeli do lázní?
Já se mám jako na houpačce, ale zdá se mi to lepší. I když se ve mě bijí pocity, nesnažení, zklamání a zároveň touhy po snažení. Jsem asi blbá. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
12.2.13 14:02

Ahoj holky :mavam:

Jak se daří? Snad už jste na tom líp :hug: Hlavu vzhůru, snažte se tím moc neužírat.. Vím co to je, taky mě to pak dlouho trápilo, ale musela jsem jít dál a zkoušet znovu a znovu. Nechtěla jsem to vzdát, tak ani vy to nevzdávejte! ;)

Moc vám přeju, aby se vám to největší přání vyplnilo co nejdřív a měly jste miminka v náručí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
12.2.13 15:11

@Berenika22 obaja maju problemy s kaslom a soplikmi od narodenia, beru spreje, cize nabeh na astmu… tak primar povedal, kedze uz roky beru tie spreje, ze kedze sme zmenili poistovnu, uz je mozne ich vziat na liecenie hned a skusit im urobit viac vysetreni a tak im nastavit liecbu… a naucia ich samych si preplachovat nostek ;) ja som tiez ako na hojdacke, tuzba po snazeni je u mna velmi silna a zoziera ma to, ze mm nechce, no snazim sa to nedat na sebe poznat a netlacit na neho… :think:
@Maky.p dakujem moja, si zlata, ja viem, ono sa netreba zozierat, no mna drzalo nad vodou vidina dalsieho snazenia, ktore mi mm zrusil… ale bude to dobre… ono to preboli a pojde sa dalej… ci uz so snazenim alebo bez… a Ty? ako sa citis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
12.2.13 15:36

@mijadave - aj, manžel už nechce zkoušet prcka? :? Třeba ještě otočí po čase :hug: U nás dobrý, děkuji za optání :kytka: Screening nám dopadl dobře a opět nám dr. potvrdil kluka, tak to bude Tomášek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
12.2.13 20:04

@Maky.p ano, mm sa proste rozhodol, ze uz nechce take nieco, co sa teraz nam stalo uz 4.krat a tak radsej babo nechce… ale to bolo po kazdom MA, takze snad si to este rozmysli, lenze cas bezi, uz nie som najmladsia… cize cim dlhsie budeme odkladat, tym to bude tazsie… :think: no uvidime… ;) som rada, ze Vam screening dopadol dobre a gratulujem k chlapcekovi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
12.2.13 20:52

@mijadave - to je mi strašně líto, že vás to potkalo tolikrát.. :( Potom se manželovi vůbec nedivím a tebe moc obdivuju, že máš tolik sil :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
12.2.13 21:14

@Maky.p dakujem moja ;) ono tie tri boli uz dost davno… ale stale je to bolestive… ale je fakt, ze ked to takto pisem, je to hrozne… uz mam hore 4 deticky… :,( ale snad este budeme mat babo, obaja tuzime mat 3 deti, no mm sa boji… a ani sa nedivim… mna drzalo nad vodou to, ze sa dame dna dalsie :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
13.2.13 13:07

@Maky.p jé chlapeček, moc gratuluji. :srdce: Mě by stačilo znovu otěhotnět a hlavně to miminko v pořádku donosit. Ach jo, čím vším si ještě musíme prožít.

@mijadave zlatičko, bude líp. Musíme tomu věřit, i když je to moc těžké. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
13.2.13 13:13

Ahoj holky, vidíte? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
13.2.13 13:13

@Berenika22 moja, ja viem, bude, proste musime verit a ist dalej ;) :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
13.2.13 13:15

@Boculka ja vidiiiim :pankac:

• Citovat
  • Upravit
5436
13.2.13 13:17

@riana12 Dneska ráno asi po 3 minutách (max 5)… Jsem stále v šoku! Po 22 měsících..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
13.2.13 13:35

@Boculka krasa teda :srdce:

• Citovat
  • Upravit
5436
13.2.13 13:41

@riana12 Ale pořád mám strach… MS by měla (snad ne) dorazit v sobotu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
13.2.13 13:54

@Boculka krásný, moc ti to přeji

@mijadave nevím, zda chci jít dál… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...