Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mijadave to si piš, že bude! Určitě se zase brzo zadaří
. Jak ti je, myslím fyzicky, to je teď nejdůležitější
.
@verulenka tak fyzicky to ujde, pobolieva ma podbrusko ako pri silnejsej ms… ale babo je uz von, takze sa uz len docistujem… v pondelok idem na kontrolu…
@mijadave bude dobře, za chvilku to přebolí. Já jsem si taky prošla SP a teď i ZT. Fyzicky je na tom člověk dobře, ale dušička a srdíčko bolí. Jinak mě teď asi čeká revize akorát jsem hrozně nemocná, mám chřipku, tak nevím, zda se to zase neodloží
Nejvíce mě na tom štve, že se člověk snaží rok a pak stejně konec. ![]()
@Berenika22 to mi je luto…
a co sa stalo? v ktorom tt? ja na cistenie nejdem, no prave si prechadzam riadnymi bolestami, no su momentalne silnesie ako tie na srdiecku, nezabera mi ani novalgin… ale hadam to co najskor prejde… nechcem na cistenie, vraj ked sa to vycisti samo, tak sa mozme hned snazit… a to s tym cakanim, to mi hovor, snazili sme sa vyse 3,5 roka, potom neskutocna radost z // a teraz… len oci pre plac a vytrpiet si psychicku a fyzicku bolest… ![]()
Ahoj holky, mám takový dotaz. Tento měsíc jsem měla jít na IUI. Na folikulometrii jsem byla v pondělí - sliznice 3,5 mm, folikul 11mm. Ve středu sliznice 7mm, folikul 14mm, dneska v pátek sliznice krásná, ani neříkal kolik a folikul 21mm.
Já jsem mu říkala, že podle BT už ovulace proběhla, dneska mi totiž hodně vyskočila teplota
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
Ale doktor říkal že ještě nepraskl, ale že v nejbližších hodinách praskne. IUI zas nebude protože by to vycházelo na sobotu a už tam nemají volno. Chtěl mi dát Pragnyl, ale je nějaký výpadek v dodávkách, takže není ani v lékárnách, tak mi nabízel něco jiného za 300. Tak jsem řekla že to nechci a že to teda necháme na přírodě. Tak uvidíme, budeme se snažit doma. Jen by mě zajímalo, jak je to možné že teplota tak vyskočila když ovulace podle něj ještě neproběhla. ![]()
A jak se změní vzhled folikulu při prasknutí? Já jsem si nějak myslela, že na jednom místě praskne a vyletí z něj to vajíčko a ten folikul pak postupně zaniká, takže pár hodin po vypuštění vajíčka může být normálně kulatý. Nebo ne? To se rozpadne hned jak vypustí vajíčko?
@Karko
ten graf se tu neukázal. ale mě se taky stává, že při ovulaci mám už teplotu výš než předchozí dny a po ovulaci ještě povyškočí.
@jajda32 no ona stoupla z 36,2 na 36,5 pak na 36,8. Ale dnes zase klesla na 36,2 tak nevim, čím byl ten výkyv. takové skoky nemívám, předtím celých 14 dní teploty 36,3 -36,5
@Karko
zase klesla na 36,2, jo?
Tak to je divný. a nebereš nějaký léky?
Ahojte tak som sa vratila po velmi dlhom case a potrebujem radu
@mijadave miminko se přestalo vyvíjet, přestalo mu bát srdíčko. Zítra jdu na sál
Moc to bolí. Měla jsme být 9.tt, zemřelo v 6+3 ![]()
@Berenika22 moja, strasne ma to mrzi
posielam vela sil… to iste bolo u mna, len ja zatial nejdem na salu, no zajtra dr rozhodne, ci je to ok, alebo smer nemocka… strasne ma to mrzi…
![]()
@mijadave mě to taky mrzí, bolí a bolí…ale jak řekl dr., příroda snad ví, co dělá a než aby bylo postižené či to přišlo později, tak raději ze začátku. Jsem naštvaná, že tak dlouho jsme se snažili, pak // a nakonec ZT. Takže pro mě už // nejsou nic.
Posílám ti moc
ať to zítra dobře dopadne a nemusíš do nemocnice. Já doufám, že vše bude dobrý a ještě odpo mě pustí domů. Bolí to moc zvláště když je to už podruhé.
@Berenika22 moja, viem, ze to boli…
presne, clovek tak dlho caka na // a potom… u mna to bolo uz 4.krat
ale teraz to dotiahneme do stastneho konca, musime
posielam vela sily… a zajtra dam vediet a budem na Teba mysliet, drz sa ![]()