Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, je tu nektera, ktera merila a brala clostilbegyt? Jak moc vam zvysil teplotu oproti normalu? ![]()
@Cracky Ahoj, tento cyklus jsem ho měla a teploty byly ve stejných mezích jako ostatní cykly…
@Karko fakt? no ja normalne mivam 36,1 - 36,3 + - a ted mam skoro 37 ![]()
@Cracky Počkej, jako předovulační teploty kolem 37? To je dost, ne? To jsou spíš poovulační
Ahoj holky,
jsem úplný nováček s BT. O měření jsem toho četla už hodně, projížděla jsem i stránky merenibt.. teď bych se ale chtěla poradit s vámi a slyšet vaše názory, třeba mě povzbudíte ![]()
Mám 14měs dítě, které ještě párkrát za den i v noci kojím, přesto mi asi čtyřmi měsíci naskočil cyklus - 27,27,34,28. Teplotu jsem začala měřit před třemi dny - 36,9 (měřeno 8:15) - 36,5 (7:30) - (36,4) dnes 7:00 - to také přišla MS. Vím, že to není nic vypovídajícího, nejen kvůli tomu, že teplot mám změřeno málo, ale hlavně, že jsou rozdílné časy, ty jsou jiné podle toho, kdy se malý vzbudí, což je vždy jinak a ležet v posteli dál nemohu. Další věc je, že si nepamatuju, kdy jsem spala v kuse tři hodiny, natož pět, což je jednou ze zásadních podmínek měření. Malý se v noci často budí a od čtyř do sedmi jsem vzhůru alespoň třikrát, kdy ho buď nakojím, nebo mu dám dudlík - postýlku má vedle mé, takže se jen převalím. Chtěla bych otěhotnět, ale nevím, zda mám ovulaci (ovul. testy jsem zkoušela a vycházely mi vždy negativní). Proto jsem chtěla zkusit jako poslední možnost to měření a teď se dostávám k dotazu.. zda si myslíte, že má měření BT v mém případě vůbec cenu, když nesplňuji tolik podmínek.. nebo zda některá z vás měřila BT v podobných bojových podmínkách a poreferovala by, jaké měla výsledky. Díky moc všem, kdo jste dočetly až sem
Hezký večer ![]()
@Koblizka Jestli ti jde jen o to zjistit jestli ovuluješ, tak bude asi nejjednodušší vždy nějaký 10.-12. den zajít ke gynekologovi na folikulometrii a on ti řekne.
@Karko Na tu jdu až za měsíc a půl, jsou tam velké čekací doby, jsem objednaná už přes měsíc
Tak jsem chtěla zkusit alespoň takto.. Netuším, jestli by si potom na mě našel ještě čas pár dní kolem předpokládané ovulace..
ale zeptám se samozřejmě.
@Karko taky to vzdycky radsi kontroluju dvakrat jestli nevidim blbe
ale myslela sem, ze to bude tim clostilem… ikdyz jsem to mela uz pred nim, ale to me cosi bolelo v krku, tak to bylo asi tim ![]()
@Koblizka Většinou se u gynekologa čeká takhle dlouho na preventivku, ale pokud jde o něco co je neodkladné tak aspoň u nás to funguje tak, že mě vezmou když zrovna potřebuju. Vždycky jsem tam zavolala jak jsem dostala ms a objednala jsem se třeba na ten 12. den.
Teď chodím do Caru tak tam je to něco jiného, ti jsou tam od toho ![]()
@Cracky Hele a nejsi těhotná? ![]()
Pokud ne, tak jsem teda zvědavá na ty poovulační teploty ![]()
Ahoj kočky.
Som tu úplne prvý krát, tak ani netuším či to vlastne dobre napíšem, kde sa tento moj príspevok ukáže, ani nič.
Ale nevadí, niekde sa to hádem ukáže. Chcem sa vás spýtať takú vec.Aj na fertility som sa iba tento mesiac zaregistrovala, no mám v tom hokej
Keď som pozerala grafy na fertility, tak niektoré baby tam majú ten graf 32 dní, no mne tam ukazuje iba 16
Ako to potom vlastne budem pokračovať? Proste mi to ukazuje od 8.1 do 23.1.A ešte jeden problém, keď chcem ten graf pridať na nejakú stránku, napríklad sem, ako to mám urobiť? Budem vďačná za každú odpoveď (ak sa to niekde vlastne ukáže
) ![]()
Ahoj holky, netušíte, jak dlouho utroš ješte zkresluje teploty (po vysazení)?
@Boculka povedala by som, ze zajtra by to uz malo byt vidno, ci este utros posobi alebo nie…
@anelkaaa píše:
Ahoj kočky.Som tu úplne prvý krát, tak ani netuším či to vlastne dobre napíšem, kde sa tento moj príspevok ukáže, ani nič.
Ale nevadí, niekde sa to hádem ukáže. Chcem sa vás spýtať takú vec.Aj na fertility som sa iba tento mesiac zaregistrovala, no mám v tom hokej
Keď som pozerala grafy na fertility, tak niektoré baby tam majú ten graf 32 dní, no mne tam ukazuje iba 16
Ako to potom vlastne budem pokračovať? Proste mi to ukazuje od 8.1 do 23.1.A ešte jeden problém, keď chcem ten graf pridať na nejakú stránku, napríklad sem, ako to mám urobiť? Budem vďačná za každú odpoveď (ak sa to niekde vlastne ukáže
)
takze teplotu a priznaky si zaznacis vzdy tak, ze si kliknes na dany datum dna, ktory ides zaznamenat… ked ulozis, tak sa graf automaticky o ten zaznaceny den rozsiri…
linku si vygenerujes, ked pojdes cez Sharing - Charting Home Page/Setup