Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1925
26.5.13 14:15

Ahojky holky, tak dárek k narozkám se nekoná. :( Tak jedeme dál. :cert:

Příspěvek upraven 26.05.13 v 15:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
26.5.13 15:07

@Berenika22 moja, to ma mrzi, no aj tak Ti prajem vsetko najlepsie k narodeninam a nech sa cim skor zadari a hlavne uspesn :kytka: :kytka: :kytka: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
26.5.13 15:17

@mijadave na narozeniny je ještě brzy, jen že už to k narozkám nestihnu, ale to je jedno. Musíme dál bojovat. A děkuji za podporu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
26.5.13 15:30

@Berenika22 jaaaaaj, ja som to poplietla, to mas v juni, ze? poplietla som to, lebo aj jedna kamoska ma na konikovi narodky blizo mna, teda predomnou… tak v predstihu a mozno zrovna na narodky sa zadari ;) ja to tiez k narodkam nedam :( ale ani mi na ne nevychadzaju plodne dni :( no co uz, presne ako pises, musime bojovat dalej :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
26.5.13 15:38

@mijadave nic se neděje. já už si pletu i jména dětí všech kamarádek, narozeniny taky…jen zhruba vím měsíc :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
26.5.13 15:47

@Berenika22 ;) moja, neboj, bude lepsie, musi :hug: :hug: :hug: aj ked priznam sa, ze ja uz mam dost, uz nejak stracam nadej… hlavne ked vidim, ako mi roky utekaju, niekedy si vycitam, preco so neriesila tretie babo skor a hlavne, preco som neriesila stitku skor… ale tym nic nespravim… len depkujem… a nejak som sa zas upla na to, ze mi tie lieky pomozu a bojim sa, ze budem zas sklamana :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
26.5.13 15:58

@mijadave to mi povídej. Kdybych věděla, co všechno prožiju, tak bych se snažení začla už na vš, ale to bylo pořád něco přednější, škola, práce, bydlení a teď je mi toto odměnou. Nedivím se ti, že ztrácíš naději, já sjem chtěla mít 2-4 děti a začínám si myslet, že zůstane jen u toho snu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
26.5.13 16:03

@Berenika22 my sme s mm vzdy chceli aspon 3, no bojim sa, ze ostaneme pri dvoch… a ako mi coraz viac ludi hovori - mozem byt rada, ze ich mam… tiez som chcela riesit pracu a financie a byvanie a az potom tretie… no co uz… ale Tebe to prajem z celeho srdiecka, nech sa Ti to splni, nech sa tesis a si stastna a nech sa Ti splni, po com Tvoje srdiecko tak tuzi :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
26.5.13 16:12

@mijadave ty jsi strašně hodná a zlatá :kytka:. Třeba se nám to splní oběma, bylo by to krásné. Snad bude červen měsícem štěstí a radosti. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
26.5.13 16:15

@Berenika22 dakujem :hug: mohlo by, ale hlavne, nech sa to splni Tebe ;) brala by som, keby to tak bolo a konecne sme sa tesili ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
26.5.13 16:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21581
26.5.13 19:05

@Berenika22 :hug: nesmutni, není všem dnům konec. Já dostala dárek 2 týdny po narozeninách, ale bohužel jsem se neradovala dlouho… Určitě to klapne, neboj, prostě musí!. Já stále pracuju na smíření se s bezdětností, ale ty jsi mladá, určitě se dočkáš. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
26.5.13 20:49

@verulenka děkuji za útěchu. Takový opožděný dárek bych nikomu nepřála :hug: Musí, akorát je otázka, jak dlouho to bude trvat a čím vším ještě budu muset projít. :think: A kolik ti je? Neuvažujete o náhradní matce nebo adopci? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21581
26.5.13 23:28

@Berenika22 Ne, neuvažuju, ani o cizím vejci. Je mi hodně :mrgreen:, proto jsem rozumně zvážila, že stačí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
27.5.13 08:50

@verulenka tak doufám, že přijde ještě nějaký zázrak :hug: přála bych ti to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie