Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky, tak dárek k narozkám se nekoná.
Tak jedeme dál. ![]()
Příspěvek upraven 26.05.13 v 15:18
@Berenika22 moja, to ma mrzi, no aj tak Ti prajem vsetko najlepsie k narodeninam a nech sa cim skor zadari a hlavne uspesn
![]()
@mijadave na narozeniny je ještě brzy, jen že už to k narozkám nestihnu, ale to je jedno. Musíme dál bojovat. A děkuji za podporu ![]()
@Berenika22 jaaaaaj, ja som to poplietla, to mas v juni, ze? poplietla som to, lebo aj jedna kamoska ma na konikovi narodky blizo mna, teda predomnou… tak v predstihu a mozno zrovna na narodky sa zadari
ja to tiez k narodkam nedam
ale ani mi na ne nevychadzaju plodne dni
no co uz, presne ako pises, musime bojovat dalej
![]()
@mijadave nic se neděje. já už si pletu i jména dětí všech kamarádek, narozeniny taky…jen zhruba vím měsíc ![]()
@Berenika22
moja, neboj, bude lepsie, musi
aj ked priznam sa, ze ja uz mam dost, uz nejak stracam nadej… hlavne ked vidim, ako mi roky utekaju, niekedy si vycitam, preco so neriesila tretie babo skor a hlavne, preco som neriesila stitku skor… ale tym nic nespravim… len depkujem… a nejak som sa zas upla na to, ze mi tie lieky pomozu a bojim sa, ze budem zas sklamana ![]()
@mijadave to mi povídej. Kdybych věděla, co všechno prožiju, tak bych se snažení začla už na vš, ale to bylo pořád něco přednější, škola, práce, bydlení a teď je mi toto odměnou. Nedivím se ti, že ztrácíš naději, já sjem chtěla mít 2-4 děti a začínám si myslet, že zůstane jen u toho snu ![]()
@Berenika22 my sme s mm vzdy chceli aspon 3, no bojim sa, ze ostaneme pri dvoch… a ako mi coraz viac ludi hovori - mozem byt rada, ze ich mam… tiez som chcela riesit pracu a financie a byvanie a az potom tretie… no co uz… ale Tebe to prajem z celeho srdiecka, nech sa Ti to splni, nech sa tesis a si stastna a nech sa Ti splni, po com Tvoje srdiecko tak tuzi
![]()
@mijadave ty jsi strašně hodná a zlatá
. Třeba se nám to splní oběma, bylo by to krásné. Snad bude červen měsícem štěstí a radosti. ![]()
@Berenika22 dakujem
mohlo by, ale hlavne, nech sa to splni Tebe
brala by som, keby to tak bolo a konecne sme sa tesili ![]()
@Berenika22
nesmutni, není všem dnům konec. Já dostala dárek 2 týdny po narozeninách, ale bohužel jsem se neradovala dlouho… Určitě to klapne, neboj, prostě musí!. Já stále pracuju na smíření se s bezdětností, ale ty jsi mladá, určitě se dočkáš. ![]()
@verulenka děkuji za útěchu. Takový opožděný dárek bych nikomu nepřála
Musí, akorát je otázka, jak dlouho to bude trvat a čím vším ještě budu muset projít.
A kolik ti je? Neuvažujete o náhradní matce nebo adopci? ![]()
@Berenika22 Ne, neuvažuju, ani o cizím vejci. Je mi hodně
, proto jsem rozumně zvážila, že stačí…
@verulenka tak doufám, že přijde ještě nějaký zázrak
přála bych ti to