Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1925
15.7.13 21:43

@mijadave Nika je zlatičko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
15.7.13 22:26

@Berenika22 dakujem :hug: je, len sme si vsimli, ze co sa to stalo, zacala byt hrozne uplakana, agresivna, zlostna a nahnevana… nevie si poradit so smutkom, tak sa s nim zacala vyrovnavat takto, takze uz sa musim zacat tvarit, ze som ok, uz len kvoli nej a pomoct jej z toho… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
16.7.13 00:09

Ahojte, velmi dlho som tu nebola… mame za sebou spermiogram… diagnoza oligospermia, takze som hned dnes popoludni objednala macu a cez tyzden donesiem aj selezin ACE pre mladeho, nech „chrumka“
aspon vieme pricinu, preco sa este nedari…

@mijadave co to citam? nedobry koniec :(

• Citovat
  • Upravit
riana12
18.7.13 08:37

@albao vy ste tusim nemali prave najlepsi spg… mlady bol v pondelok a jedine cisla, ktore nam urologicka dala do spravy, su 2ml ejakulatu a 5 zivych, pohyblivych spermii v zornom poli… vyznas sa v tom? na MK som nieco citala (a celkovy pocet spermii nebol v tom pripade nic moc), google je z toho nie velmi mudry… uz som zajednala novy spg v CAR, ale divneho pocitu sa aj tak dovtedy nezbavim…
ak vies poradit, budem rada; ak nie, uz to nejak do noveho spg vydrzim…

• Citovat
  • Upravit
12225
18.7.13 14:24

@riana12 klud, klud, to mohlo byt aj z tych horucav. Spermosi nemaju radi teplo. Aj zdravy chlap ma raz 0, raz 200 milionov. Mnozstvo ejakulatu je hranicne, ale toby mohlo byt. A ten pocet by som riesila az po kontrolnom spermiograme ;) Ak znovu vyjde malo, tak nech skusia preverit zapaly. Na zapaly potom dobre funguje koloidne striebro, alebo som pocula chvaly na pitie Aloe Vera, ale to sme neskusali. Ale ten Selezin ACE je dobra volba na zaciatok ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
18.7.13 15:53

@albao vdaka, ze si sa tak rychlo ozvala :) ja len by som chcela vediet, co to ma doktorka za divnu matiku… dnes som sa jej pytala, ci mi vysvetli udaj 10/2 ako je uvedene v sprave a to povedala, ze je 5 spermii… nestihla som sa ani nadychnut pred dalsou otazkou, aky celkovy pocet vie podla toho urcit a bachla mi telefonom… :zed:
chcem sa chytit nejakeho cisla, na porovnanie s novym SPG… uz len kvoli presnosti prace urologicky, ked uz na nic ine…

• Citovat
  • Upravit
24870
18.7.13 16:02

Ahoj holky,

po dlouhé době vás jdu opět pozdravit :mavam:

@mijadave - je mi moc líto, co se stalo.. :hug: Přeju hodně sil :hug:

No a já mám po porodu, chtěla jsem po šestinedělí začít zase s měřením, ale plně kojím a malej se budí pokaždé jinak, takže se na to asi nebudu moct spolehnout.. Jen jsem zvědavá, jestli se ty mé cykly změní - zlepší, nebo PCO neustoupilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
18.7.13 17:50

@Maky.p jej, blahozelam! Dalsie meracie babetko :P

@riana12 vies co, uplne ma serdikaju s tymi papiermi, vsetci maju uplne ine popisy, clovek sa v tom nejde vysomarit, ze co to tam pisu :zed: :roll: Takze nepomozem, tie ich kody su hroza. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
18.7.13 20:26

@Maky.p moc gratuluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21581
18.7.13 20:36

@Maky.p :mavam: :mavam: super, gratuluju a přeju hodně štěstí :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
18.7.13 20:45

Dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
19.7.13 22:11

@riana12 dakujem :hug:
@Maky.p dakujem moja :hug: a z celeho srdiecka gratulujem a prajem vela zdravicka a radosti a lasky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
20.7.13 06:28

Dekuju mijo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
24.7.13 08:15

@mijadave jak se máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
24.7.13 08:27

@Berenika22 ahoj, nie zrovna naj… :( vyzera, ze dr to odflakol a zle ma v nemocke vycistil :( tak mi moj gyndos dal dvoje antibiotika, len krvacam ako niagary a boli ma podbrusko…ak to to neprejde do piatku, idem znova k mojmu dr a potom sa rozhodne… v najhorsom znova kyret :roll: a Ty sa mi mas ako?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí