Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@riana12 ak sa mozem spytat, vy sa snazite prirodzene alebo s pomocou lekarov?
@Anavi len prirodzene, uz sa mi nechce po doktoroch chodit. mam doma odporucanie z CAR na laparku (kedze ostatne vysledky su ok), ale tam nepojdem.
@riana12 Ak je problem len v spg, tak by to mohlo vyjst, nie?
Aj ja som Dr. uz vzdala…
@riana12 : velmi dobre ti rozumiem…
Ale treba stale verit…
Ani pisat ti nemusim, ako kazdy cyklus verim,,ze mozno to vyslo…uz som dost otrla a stara na to, aby som bola pri zemi a verim kazdy cyklus… a tolko sklamania, ze az… ![]()
@Anavi ja som si pred par tyzdnami povedala, ze aspon do jari to necham tak, idealne by bolo do buducej jesene. uvidim, ako sa budem citit.
teraz mam v hlave uz len nase vyrocie svadby v oktobri, potom Vianoce, moje narodky a potom Velka noc a zas bude leto ![]()
teraz si v septembri odskrtnem preventivku u gyn a ak sa za ten rok nic nezmeni, co sa tehu tyka alebo zdravotneho stavu, tak ku gyndosovi zas nepachnem do dalsej preventivky ![]()
@riana12 Ahoj,to mas dobry plan ![]()
Ked sa mozem spytat, kam k Dr. chodievate?
My sme to uz vzdali…aj vek aj nadej aj chcenie…uz na to nemam ani nervy ani slzy…
@Anavi nechodime k ziadnemu specialnemu, boli sme vo Ferticente v frebruari, ale tam uz nepojdem. len by kazdeho na laparku tlacili, ale ze by mi po nej zabezpecili 100% uspech, to nehrozi. tak sa nechystam nic take absolvovat.
a mam len svojho gynekologa, bezneho doktorika, ktory sa ale dobre o pacientky stara.
ja sa nechystam uz nic hrotit. trapia ma sice teraz kratke cykly, ale to uz nech si rozhoduje moj gyn - ale som ochotna pristupit len na vysetrenia a medikamentoznu liecbu, ziadne operacne zakroky.
Ahoj potřebuji radu mám po dvou samovolnych potratech dva měsíci jsem brala clostilbegyt a nic jen zklamání mám 3leteho syna otěhotněla jsem díky clostilbegytu a teď se nějak nedaří.
@gabulinka ovulacia prebieha? mas ju potrdenu krvou, ultrazvukom? sliznica maternice je dostatocne vysoka? muz ma spermiogram v poriadku? nemas problemy s dlzkou lutealnej fazy (cast cyklu po ovulacii)?
Ahoj potřebují radu od doktora jsem dostala clostilbegyt a utrogestan vše jsem dobrala tak jak jsem měla 8 dní jsem měla zmeskanou ms a testy negativní a dneska jsem začala slabě krvácet.
@gabulinka - to se stává, že po hormonech dorazí MS později. Nic bych neřešila.. Držím palce na další cyklus ![]()
@gabulinka to je v poriadku, pri clostyle sa stava, ze sa vsetko poposuva na neskor a plus utrogestan. MS sa teraz rozbehne a normalne odmenstruujes.
Ahoj,
@riana12 uz ste boli v CAR? Ako ste dopadli???
/ len citam v tvojom podpise, ze ste tam mali namierene/
A do akeho CAR-u ste isli???
Ivana