Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
katlinn píše:
nicol - kurník!!! takéto správy sú na mašľu, že? Ale čo s tým narobíme…Nikto má čo chce hneď a my tu čakáme a čakáme
Ale raz aj na nás príde rad, určite
no ona pořád říkala at na ni počkám žebudeme těhulit spolu no a nakonec mě předběhla
ale jasné moc moc ji to přeji a ten mesic dva rozdil to uz nic neni, já ji doženu
však na dalši cyklus jdu pro clostík
Jen ten chlap aby mohl být doma jak to naplánuju aby ovu došla jak mu to naplánuju a aby to krvácení a špinění v LF nebylo. Však už sem byla 2× těhu tak proč ne do třetice ![]()
ahojte babulky, som taka smutna, testik bol zase snehobiely… ach…
idem si vas precitat…
Holky a víte co mě děsí??? ![]()
Byla jsem u kartářky a vyšlo jí vše, že půjde tatka na operaci křečových žil, že potkám v prosinci cizince a na nový rok otěhu a budu mít chlapečka. Že tam vidí holčičky dvojčátka, ale že ty už s tímto mužem mít enbudu, že bude v mém životě jiný chlap
A asi ji to vychází i teď, vždyt sem otěhu na prvním rande a ted?
![]()
elllla píše:
ahojte babulky, som taka smutna, testik bol zase snehobiely… ach…
idem si vas precitat…
stále krásný graf, někomu se ukáže až dýl. Uvidíš ještě zítra, většinou začneš padat, ale takto vysoko si ještě nebyla, držíííím moooc palce.
![]()
ellušik - nesmúť aj ja mám biely (kánaliky po termíne kašlem!!!) ![]()
nicol - ty to máš blbé, že mm nie je k dispozícii podľa potreby. Robí ti to väčší stres než je treba
Mne dnes nejak tie optimistické hlášky nejdú cez hubu, ale snáď máš pravdu a dobehneme všetky tehukočky
![]()
haha, vidim, ze ste mali vcera super diskusiu. na mna nejako dolahla depka a tak som isla spat uz o deviatej…
Sarah, podla mna mozes byt teraz cca 11DPO, takze este 1-2 dni do MS alebo // ![]()
Jodi, pre mm kup Selezin ACE, ten je celkom dobry pre muzov…
katlinn, ja mam dnes podobnu naladu ako ty, nech sa vsetky teplomery niekam strcia, svine male… co z toho, ked testy nic neukazuju???
kamca, tazko povedat, kedy u teba bola ovu… teplotiek mas malo, nemas ani ovu testiky ani hlienik zaznacene, naozaj sa to povedat neda, ci uz ovu u teba bola a kedy…
edit, ako ze len jedna? aky si dnes robila?? ved vcera boli dve, nie??
Dobre ranko
takze Elli ja naozaj asi po tebe opakujem tatry
len v inej faze cyklu. Podla mna ty nie si stratena, mohla si mat uhniezdenie na 9 DPO, dnes si pekne vystupila, uvidime co bude zajtra.
Editka ako to ze iba jedna /? Aj dnes si robila mamatest 10?
Katlin a ty tiez nezufaj, jedna teplotka nizsie este nemusi nic znamenat.
KKami ja si myslim, ze u teba bola ovulka 18 DC.
Ella, Editka… dneska teda asi nebyl dobrý testovací den
Vyčkejte ještě zítřka- pátky byly vždycky objevný!!! ![]()
ell -
![]()
Aspoň, že sa mi hlienik vrátil a bez špinenia
A veľa, veľa (laurit
)
kati -
Ja viem, ale čistý test áno
Ty ako? Išlo už vajce na vandrovku? ![]()