Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nelka a ako sa to udrziava? Neostavaju smuhy, ked to umyvas?
Kami, daj na svoje pocity, drzim palce aby motyka vystrellila.
Dobré ránko
![]()
Hlásím sněhobílý test,tělesnou teplotu 34,9-35,3
a BT 36,3,takže kdybych se už neozvala,tak jsem vážně zmrzla
![]()
Elllataky jsem smutná a nasr…na toho malého zmetka,co za nic nemůže
![]()
Natul nejsi těhu?
![]()
ell to nepitie som dodržala ale na to druhé som nemyslela
dnes vydržím
katka úplne v pohode, včera som povýsavala a doma sa pýtali, s čím som ju umýla keď sa tak leskne ![]()
Kati nemám,ale pošlu mm ,je denska doma,ted zkusím aspon ovulační a během dne,až mi koupí,tak těhotenský,ale já si jako těhu teda nepřipadám,myslím,prsa ,bradavky a tak ,ale zase mi je už pár dní nějak
,ale to bylo možná horkem,i ted mi je nějak slabě a divně,ale mm je ted dva dny doma,a tak jsem do ted spali a já na to nejsem zvyklá,já běžně vstávám v pul sedme,tak ted jsem taková přespaná nebo co
![]()
ahojte,
prepacte ze sem idem s depkou
ale uplne ma dostalo ked som sa dozvedela ze jedna suseda je tehotna.. pritom je to zasrana, mladsia odomna a chodi s takym pofidernym typkom ![]()
kde je ta spravodlivost
aspon mi je lepsie ked som to napisala
![]()
Tak manža mi už pro něj jede ,ale holky to bych měla už na tolik DPO uplně pozitivní ovulační testík a ten teda není,je slabší než včera,včera byl skoro pozitivní a dneska je slabší a celkem o dost
![]()
hmmm, ria, podla mna jasny anovulak, uz trva dlho, nechces skocit k dokyne???
Nat a merala si dnes tak ako stale?
Bambi uplne chapem tvoje pocity, je to nespravodlivost, ale my to nikdy nepochopime preco sa to tak deje ![]()
Nelka mne sa lesteny gres tiez velmi paci, len sa toho bojim, ze ako je to s umyvanim a tak, ci ked to vytriem mokrou handrou, nemusim este aj suchou potom prejst.
Dobré ránko

Holky tak já změřila a 37
,a nemužu mít takové teploty z té antiko?Ale měla jsem eprve dvě pilule
,a zkusila jsem si změřit tělesnou teplotu a ta byla 36.3.,protože jsem si myslela,že by z tepla