Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5530
1.7.10 08:30

Nicolka, ked som to dobre pochopila, tak ten novy cudzinec je terajsi muz, vsak? A syna mas s byvalym, s ktorym tie dvojicky uz mat nebudes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
1.7.10 08:32

nicol - :mrgreen: :wink: tak ti to zo :srdce: prajem :hug:

kati - mňa anovulák ešte len čaká tak nemám šajnu. Ty si už nejaký mala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
1.7.10 08:33

Katlin zatial nie, meriam len od januara a od vtedy zatial boli ovulaky, klop, klop, klop na drevo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
1.7.10 08:34
Mno to by bylo k ničemu ,bo nic nebylo..žádný sexík.
Dle bolestí co jsem měla na 16 dc..a pak ráno na 17 dc už bylo po bolestích ,tak nevím no. :nevim:
nela00 píše:
katlin na 8dpo to býva väčšinou len s jednou čiarkou :nevim:
kkamca uvidíš aké budú ďalšie teploty, možno folík praskol na 18dc :wink:
  • Citovat
  • Upravit
6530
1.7.10 08:36
katkamarek píše:
Nicolka, ked som to dobre pochopila, tak ten novy cudzinec je terajsi muz, vsak? A syna mas s byvalym, s ktorym tie dvojicky uz mat nebudes.

nene, šla jsem ke kartářce s kamoškou, byla sem 5tý rok s přítelem, bez dětí, kartářka řekla že koncem roka půjde můj tatka na operaci křečových žil a 25.11. opravdu šel, „že na konci roka potkám cizince“, šla jsem na disko jen s kamoškou přítel zůstal doma a já tam potkala PETRA, ráno jsem šla z hotelu domů a sbalila si věci, nastěhovala se domů. Naši čučeli 8-o , jen sem řekla potkala jsem slováka a jedeme spolu na silvestra na hory. 3 dny na to jsem s ním odjela na dovču a otěhotněla 5.1. (kartářka říkala že budeme mít syna na nový rok a svatba)- ta byla 8/08. Potom viděla nějaké muže v mém životě a dvojčátka holčičky, ale už ne s mým MM Petrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
1.7.10 08:36
katlinn píše:
nicol - :mrgreen: :wink: tak ti to zo :srdce: prajem :hug:kati - mňa anovulák ešte len čaká tak nemám šajnu. Ty si už nejaký mala?

však aj ja všem tady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
1.7.10 08:38

ella já jsem ovu testy nedělala záměrně.Abych se nějak nestresovala.A hlen já nemívám skoro vůbec.Bohužel.
Opravdu se můžu řídit jen tím,že mi dr řekl na 16 dc-folik 23 mm pěkně rozvinutý a netřeba dávat pregnyl.
Měla sem v ten den bolesti a na 17 dc už bolesti nebyli.

• Citovat
  • Upravit
5530
1.7.10 08:42

Kami, tak ked ty si to tak citila, tak potom bola ovulka na 16 DC, teplotky niekedy nesedia uplne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
1.7.10 08:42

kuken tie ovutesty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
1.7.10 08:43

blbá zabudla som ich sem dať

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
1.7.10 08:44

kkami tak potom asi ten 16dc. aj ja tak mávam - najprv bolesti a potom ako keby uťalo nič a to mám už po ovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
1.7.10 08:46

Nelka a nemohlo sa stat, ze si nevystihla vrchol?

Inak sa chcem opytat, taka mimo otazka, aku mate dlazbu v obyvacke a kuchyni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
1.7.10 08:48

Nelka nie, to by nesedelo asi velmi, mne tiez niekedy pred pozitivnym testikom ciarocka zoslabne, a potom z nicoho nic mi vyskoci taka bakula. Asi to bude aj u teba tak, dnes si este klesla o nieco, podla mna este budes mat testik pozitivny, ked nie dnes, tak zajtra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
1.7.10 08:49

no uvidím aký bude dnes, ale podbruško cítim viac ako včera. predpokladám, že dnes bude silnejší.
máme lesklý gres, taký bledý béžový :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
1.7.10 08:50

Katko bolesti to byli docela děsné,skoro jsme ani sexíkovat nemohli a bylo to kolem 23 h..a jak sem ráno vstala ,tak už bylo po bolení -tudíž selskym rozumem si myslím,že byla mezi 16 a 17 dc..

I když nevím na co jančím stím naším spermiem..ale co kdyby náhodou že? :mrgreen:
katkamarek píše:
Kami, tak ked ty si to tak citila, tak potom bola ovulka na 16 DC, teplotky niekedy nesedia uplne
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex