Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nicolka, ked som to dobre pochopila, tak ten novy cudzinec je terajsi muz, vsak? A syna mas s byvalym, s ktorym tie dvojicky uz mat nebudes.
nicol -
tak ti to zo
prajem ![]()
kati - mňa anovulák ešte len čaká tak nemám šajnu. Ty si už nejaký mala?
Katlin zatial nie, meriam len od januara a od vtedy zatial boli ovulaky, klop, klop, klop na drevo
nela00 píše:
katlin na 8dpo to býva väčšinou len s jednou čiarkou
kkamca uvidíš aké budú ďalšie teploty, možno folík praskol na 18dc
katkamarek píše:
Nicolka, ked som to dobre pochopila, tak ten novy cudzinec je terajsi muz, vsak? A syna mas s byvalym, s ktorym tie dvojicky uz mat nebudes.
nene, šla jsem ke kartářce s kamoškou, byla sem 5tý rok s přítelem, bez dětí, kartářka řekla že koncem roka půjde můj tatka na operaci křečových žil a 25.11. opravdu šel, „že na konci roka potkám cizince“, šla jsem na disko jen s kamoškou přítel zůstal doma a já tam potkala PETRA, ráno jsem šla z hotelu domů a sbalila si věci, nastěhovala se domů. Naši čučeli
, jen sem řekla potkala jsem slováka a jedeme spolu na silvestra na hory. 3 dny na to jsem s ním odjela na dovču a otěhotněla 5.1. (kartářka říkala že budeme mít syna na nový rok a svatba)- ta byla 8/08. Potom viděla nějaké muže v mém životě a dvojčátka holčičky, ale už ne s mým MM Petrem.
katlinn píše:
nicol -![]()
tak ti to zo
prajem
kati - mňa anovulák ešte len čaká tak nemám šajnu. Ty si už nejaký mala?
však aj ja všem tady ![]()
ella já jsem ovu testy nedělala záměrně.Abych se nějak nestresovala.A hlen já nemívám skoro vůbec.Bohužel.
Opravdu se můžu řídit jen tím,že mi dr řekl na 16 dc-folik 23 mm pěkně rozvinutý a netřeba dávat pregnyl.
Měla sem v ten den bolesti a na 17 dc už bolesti nebyli.
Kami, tak ked ty si to tak citila, tak potom bola ovulka na 16 DC, teplotky niekedy nesedia uplne
kkami tak potom asi ten 16dc. aj ja tak mávam - najprv bolesti a potom ako keby uťalo nič a to mám už po ovu
Nelka a nemohlo sa stat, ze si nevystihla vrchol?
Inak sa chcem opytat, taka mimo otazka, aku mate dlazbu v obyvacke a kuchyni?
Nelka nie, to by nesedelo asi velmi, mne tiez niekedy pred pozitivnym testikom ciarocka zoslabne, a potom z nicoho nic mi vyskoci taka bakula. Asi to bude aj u teba tak, dnes si este klesla o nieco, podla mna este budes mat testik pozitivny, ked nie dnes, tak zajtra
no uvidím aký bude dnes, ale podbruško cítim viac ako včera. predpokladám, že dnes bude silnejší.
máme lesklý gres, taký bledý béžový ![]()
Katko bolesti to byli docela děsné,skoro jsme ani sexíkovat nemohli a bylo to kolem 23 h..a jak sem ráno vstala ,tak už bylo po bolení -tudíž selskym rozumem si myslím,že byla mezi 16 a 17 dc..
I když nevím na co jančím stím naším spermiem..ale co kdyby náhodou že?katkamarek píše:
Kami, tak ked ty si to tak citila, tak potom bola ovulka na 16 DC, teplotky niekedy nesedia uplne