Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
http://www.youtube.com/watch?…
toto krásne video som vám tu na záver dňa musela dať. ![]()
vidíte tu jasne, že čierny samček a puntíkatá samička kŕmia svoje deťúrence. takže je to jeden druh ![]()
inak dobrú nôcku a pekné sníčky. ![]()
acko aki vedia byt kruti ti nasi maznacikovia,
su tu male selmy ![]()
…tak som vtacika este nakrmila, hadam do rana budu spat.
dnes dostali jest asi 10 krat ![]()
dobru noccccc ![]()
pekné ránko drozdice ![]()
sarah tuším, že včera nik nereagoval na tvoj grafík. mohla byť na 18dc? už by si mohla skúsiť test ![]()
aj dnes niekto testuje? edit?
holky, ktora to dnes testujete? nech drzime palceky
![]()
ja som si povedala ze ak mrcha nepride cez vikend tak v pondelok testnem..lebo podla mna bola ta ovulka 17dc ale FF ukazuje 19..tak uvidime ![]()
tak a mrsisko je uz tu a s nim aj hrozne krce ani sa mi nechce ist do prace.jooooooooooooooj ![]()
baby Sodoma Gomora, vy ste včera na čom fičali?
Kráľ droždia brada…
![]()
Ste sa na mňa ráno tešili, ale já vás nepoteším. Som poslala teplomer do p…e a to nie len normálne ale aj metaforicky 37,15??????? To akože na čo po tom „uhniezdení“ klesám???? Sa na to môžem
a na teste zase riť Paľová… ![]()
Aspoň že kráľ droždia brada mi zdvihol náladu ![]()
Dobré ránko, prázdniny, horko a já vás vůbec nestíhám.
Jdu si dát prvního panáka „Femigardu“ , snad už dojdou prašulky chci jit pro kontík a … ted sem to zapomela. pfff musim se jit vratit v příspěvcích. Jo taky tu Soju, ale už sem se rozhodla, sice už jsem mrchatá tak tento cyklus nechám tak s bylinkama a na august si půjdu pro Clostík tak tomu dám august a september a pak budu fakt už smutná ![]()
Kamarádka mi pořád psala dotazy a tak, má o rok mladší holčičku jak já malého a vysadila HAK, no tak sem ji řekla od 10 do 20 obden sexit a včera mi napsala že našla //
moc se bála mi to říct, protože ví že už se snažím skoro dva roky, ale moc moc jí to přeji, ale taky jsem zase trošku smutnější, po tom co sem měla MM doma měsíc a nic ale určo to je tou LF. ![]()
Dobré ráno,
a hezké prázdniny . ![]()
Nelo ahoj.
Holky jsem včera taky se na něco ptala,ale ta otázka zapadla a nikde nic.
Tak znovaaaaa na který den myslíte,že byla u mě ovu?
Díky za každou reakci.
tak sem si to teď spočítala a od 12.7.-19.7. by mohl byt doma sakryš, to bych měla být 15-22dc a ovu mívám kolem 20,21dc. pfff Jen co ted rychle na tu LF , nikde sem nic nevygooglila ![]()
nicol - kurník!!! takéto správy sú na mašľu, že? Ale čo s tým narobíme…
Nikto má čo chce hneď a my tu čakáme a čakáme ![]()
Ale raz aj na nás príde rad, určite ![]()
Nicollka píše:
Kkami podle mě 16 a zrovna i sexík tam byl