Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Michelangelo píše:
My o ptácích a Jodi už je tu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No, na ptáky já slyším ![]()
m a j a 2 píše:Šmankote,takovou pohádku vůbec neznám
michel - ako sa u vás volá tá rozprávka, čo sa u nás volá: Kráľ drozdia brada. kráľa tam hrá Vaculíkdala som to v googli do prekladača a preložilo mi to do češtiny:
no do popukania
Král droždí brada.![]()
![]()
![]()
Maji, já se asi pooooooooooooo…
Tečou mi slzy od smíchu- Král droždí brada je největší fór dnešního dne!!!!
![]()
jodi - kontryhel nájdeš v lekárni alebo u nás na záhrade. ale voláme ho alchemilka. ![]()
a či vydržíš - ak nebudeš chodiť na emimino, tak vydržiš. inak nie.
Jodi píše: …a co myslíte- vydržím ten měsíc čekat ?![]()
![]()
no dnes určitě!!!
ještě chvílu s touto témou
![]()
m a j a 2 píše:
natul - však to si mala hneď povedať, že si chceš vypiť.a nie, že tu fintíš, že ti je zle.
ahojte
dlho som tu nebola, začala som pracovať, tak už len sem tam na vás kuknem do tabuľky, či máme nové tehuľky ![]()
mrknite prosím na môj graf, myslíte, že kedy mohla byť ovu? v normálnom cykle už by som mala mať mrchu, ale krčok je tvrdý ![]()
Holky- a já hledala překladač a našla jsem nabídku na překlady z ČJ do SJ a obráceně…za 250,– Kč/hod.
Tak se ještě s vámi trochu pocvičím a kdybych náhodou neměla práci… ![]()
Jodi píše:
Maji, já se asi pooooooooooooo…
Tečou mi slzy od smíchu- Král droždí brada je největší fór dnešního dne!!!!![]()
![]()
Presne som si predstavila toho Vaculíka, ako mu kvasnice stekajú po brade.
![]()
Jodi píše:
No a já jdu za vámi zrovna s takovou vážnou věcí…
Jsem učinila rozhodnutí, že počkám až do další MS a pak teprve začneme se snažením… A zatím bych si chtěla naordinovat kontryhel a pro manžu nějaký vitamínky… Tak jdu pro radu- kde koupím kontryhel a jaký vitamíny pro mm ???
Rozhodla jsem se „minimalizovat ztráty“, takže kontryhel na podporu dělohy a pro mm ty vitamíny, aby mi tam posílal kvalitní spermošky a žádný s diploidním počtem chromozómů…/což by mohlo být příčinou toho abortu…/.
Co si o tom myslíte???
kup si kosa alebo drozda a vážné věci neřeš
![]()
Jodi píše:
Holky- a já hledala překladač a našla jsem nabídku na překlady z ČJ do SJ a obráceně…za 250,– Kč/hod.
Tak se ještě s vámi trochu pocvičím a kdybych náhodou neměla práci…
najdi si google translator
![]()
natulaa píše:
Michel ted nevím jak to myslíš s těma bobulema ,ale jestli myslíš moje bobule,tak se budeme spíš bavit o bobulkách![]()
Natul neboooj,oni ti při dvojčatech narostou,že ještě budeš vzpomínat!!!
![]()
Jodi tak my máme u nás obchudek s bylinkami ,to vy v Praze nemáte? to musíš přijet na moravu,tady máme vše a s tím snažením ,jestli ti mužu poradit ,neměř,nedělej testíky ,ale sexujte normálně až budete mit chut a naplno,tak bych to udělala jáá,protože pauzy se dělají po potratech po revizích ,ale to co se stalo tobě,bych si asi pauzu nedávala,protože tys na škrabce nebyla,ale to je jen muj názor ju? jestli se na to necítíš,tak dej pauzičku
![]()
Michelangelo píše:kup si kosa alebo drozda a vážné věci neřeš![]()
![]()
![]()
Michel, ty dneska jedeš!!!
![]()
Já se počůůůůůůrááám!!! ![]()