Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3519
30.6.10 20:41

baby je fakt dobre, keď sa pri všetkých tých ťažkostiach a depkách naších každodenných občas zasmejeme na nejakej somarine :potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec: :palec: A videli ste už podvádzať pomaranč pomaranča s banánom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
30.6.10 20:41
Michel taky natíráš? tak já zítra asi donatírám a máme hotovo :palec: ,ale už se mi o štětce i zdá :mrgreen:
Michelangelo píše:
soldi píše:
toji, ahoj :hug:michel, ahojky, som na Teba rano myslela, ze kde si a kedy prides medzi nas :-D lebo si tu bola len tak na skok.
vidis, a hned mas vyssiu teplotku, ked nechlastas :lol:
niekomu alkohol zvysuje, niekomu znizuje, treba si to odsledovat. skus ist tam, ako si pises teplotky, otvor si kalendar, hore na liste si daj others, a potom zaklikni drinking v kazdom dni, kedy si pila. tak to budes mat aj oficialne poznacene v grafe :wink:
Joo a profláknu se,že chlastám viď :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: chodím teď jenom na skok,bo furt někde lítám jako šús kvůli materiálu na stavbě.Dnes sem dorazila taky až večer a stojí mi práce na plotě,mám ho natírat :cert: :cert: :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jsem ti psala asi předvčerem,že ti přeji návrat z dovolenky jako těhulce :huban: :huban: :huban: :huban: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
17359
30.6.10 20:42

michel, dakujem, ale neverim tomu, ze by sa to zrovna mne podarilo.
vsak ale hadam raz budem tehulka, lebo myslim, ze som jedna z mala v nasej teme, co ten pocit este vobec nikdy nezazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
30.6.10 20:43

myslím jako o štětci na natírání,né že by se mi zdálo o štětce jako takové :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3519
30.6.10 20:43

tak tu to máte smutnú love story :-( :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
30.6.10 20:45
natulaa píše:
Michell já vím Ella ale mi se zase nelíbil ten podklad :think: :mrgreen: ,tak jen kvuli tomu podkladu si nechám toho pozpátku chodícího :mrgreen:
Jodi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,uvidíme zítra ju? :mrgreen:
holky já jsem krásně opálená :-P :-P ,uplně se líbím sama sobě :mrgreen: :mrgreen: ,jinak plot je hotov,a už na nás nevidí vubec nikdo,už si mužeme večer u jezírka i zasouložit :mrgreen: :mrgreen: ,beru antikoncepci,tak je to v poho,mužem na plno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Natul,já z tebe umřu smíchy fakt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nechám tu mm odkaz,že mě máš na svědomí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
30.6.10 20:47

Katlin- to je roztomile smutný příběh… teď si na to u každých šlupek vzpomenu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
30.6.10 20:47

Dobrú nocku všetkým :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
30.6.10 20:49

natul, tak uz sa nam odfot aj s tym novym ucesom :dance:

no, vsak treba pokrstit aj jazierko :mrgreen:

katlinn, to je zlate, :-D
pokracovanie bude ako si ohrdnuty pomaranc zacal s hroznom :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
30.6.10 20:50
natulaa píše:
Michel taky natíráš? tak já zítra asi donatírám a máme hotovo :palec: ,ale už se mi o štětce i zdá :mrgreen:
Michelangelo píše:
soldi píše:
toji, ahoj :hug:michel, ahojky, som na Teba rano myslela, ze kde si a kedy prides medzi nas :-D lebo si tu bola len tak na skok.
vidis, a hned mas vyssiu teplotku, ked nechlastas :lol:
niekomu alkohol zvysuje, niekomu znizuje, treba si to odsledovat. skus ist tam, ako si pises teplotky, otvor si kalendar, hore na liste si daj others, a potom zaklikni drinking v kazdom dni, kedy si pila. tak to budes mat aj oficialne poznacene v grafe :wink:
Joo a profláknu se,že chlastám viď :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: chodím teď jenom na skok,bo furt někde lítám jako šús kvůli materiálu na stavbě.Dnes sem dorazila taky až večer a stojí mi práce na plotě,mám ho natírat :cert: :cert: :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jsem ti psala asi předvčerem,že ti přeji návrat z dovolenky jako těhulce :huban: :huban: :huban: :huban: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

Natuuuul, nástup k nááám!!!Tady si můžeš vybrat štětku jakou chceš SX-XXXL!!!Včera jste měli tému k místnůstkám na umělém a dnes už štětky 8-o 8-o 8-o 8-o ,no kde tohle skončí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
30.6.10 20:51
katlinn píše:
tak tu to máte smutnú love story :-( :cry:

nééé,fakt se dneska picnu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
30.6.10 20:51

Katlinn :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: ,ráno očekáváme // a nějakou hlášku k tomu :mrgreen:

Michell :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9080
30.6.10 20:54

ja uz chcem testovaaaaaaaat
elli tesim sa na zajtrajsi tvoj testik
aj na katlinn :kytka:

soldi ahoj,takze zo zurky sa vracias tehotna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
30.6.10 20:56

Soldi a ty máš nějaké problémy,proč to nejde nebo na to podle doktorů jenom příliš myslíš :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
30.6.10 20:58
toja píše:
ja uz chcem testovaaaaaaaat
elli tesim sa na zajtrajsi tvoj testik
aj na katlinn :kytka:soldi ahoj,takze zo zurky sa vracias tehotna

Juj Toja,však už to máš za" pár" a dočkáš se :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí