Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
a pred mrchou je aky hlien? ja mam creamy 9DPO akurat..brucho ma neboli, normalne mavam 26,24,24 a 23 dnove cykly, tak neviem preco teraz je taky dlhsi cyklus
co myslite holky?
katlinn píše:
laurit - šak na dobry pocit, nelebo takto nasuchu mam pocit ako pred mrchou
Lilly12 píše:
a pred mrchou je aky hlien? ja mam creamy 9DPO akurat..brucho ma neboli, normalne mavam 26,24,24 a 23 dnove cykly, tak neviem preco teraz je taky dlhsi cyklusco myslite holky?
katlinn píše:
laurit - šak na dobry pocit, nelebo takto nasuchu mam pocit ako pred mrchou
ja mavam pred mrchou skoro uplne sucho. ![]()
baby veď práve že ja mávam na 7DPO normálka hlienik a pred ms dokonca vyplavujem jak besná a teraz už na 7DPO cicho caly dzeň ![]()
Já taky,já mám dost krémový po ovu tak do 7,8DPO a pak už jsem jako vyschlá studánka ![]()
Katlinn tobě se to autíčko na tom metříku pohybuje?mi ten čáp jaksi stojí na místě,ani necouve
![]()
hm, tak ja budem musiet sa odsledovat jak je to u mna…a posvu dnu mate prekrvenu?ci tiez nie?
natu to by si chcela od bociana veľa aby cúval a ešte aj s deckom naloženým
![]()
natu - moje autíčko si to normálne seriózne šine po ceste. V tom poslednom domčeku s ružovou strechou je bábo. Otázka však je či máme dosť benzínu, aby sme tam došli ![]()
Katlinn
ty máš to autíčko určitě taky plně naložené a jede ti
,néé fakt,jak to je? ![]()
katlinn píše:
natu - moje autíčko si to normálne seriózne šine po ceste. V tom poslednom domčeku s ružovou strechou je bábo. Otázka však je či máme dosť benzínu, aby sme tam došli
katlinn píše:
lil - to ma zaujíma s tou pošvou to ako sleduješ?
ked sledujes krcok tak v okoli krcku je posva..a ja ju mam teraz taku zdurenu-nasiaklu,alebo ako to mam opisat ![]()
natu -
šľapacie som asi mala doteraz, preto tá cesta k bábu tak dlho trvá ![]()
Ale fakt mi ide. Na 1dc bolo na začiatku a teraz sa pomaly kotí na koniec. Domčeky sa pri tom trochu naťahujú ako pribúdajú tie číselné míľniky. Tvoj bocoš neviem čo je zač a čo tam stojí na konci jak svätý za dedinou ![]()
lili - ja netuším
pošvu som doteraz neriešila a cítim ju akurát tak po dobrom sexíku
![]()
Natulaa, já myslím, že se bude pohybovat… schválně to budeme sledovat,jo? Dneska vypadá, jakoby kadil to červený srdíčko, tak schválně, jestli bude zítra cíli blíž ![]()