Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
186
30.6.10 19:56

a pred mrchou je aky hlien? ja mam creamy 9DPO akurat..brucho ma neboli, normalne mavam 26,24,24 a 23 dnove cykly, tak neviem preco teraz je taky dlhsi cyklus :think: co myslite holky?

katlinn píše:
laurit - šak na dobry pocit, ne :mrgreen: lebo takto nasuchu mam pocit ako pred mrchou :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
30.6.10 19:58
Lilly12 píše:
a pred mrchou je aky hlien? ja mam creamy 9DPO akurat..brucho ma neboli, normalne mavam 26,24,24 a 23 dnove cykly, tak neviem preco teraz je taky dlhsi cyklus :think: co myslite holky?
katlinn píše:
laurit - šak na dobry pocit, ne :mrgreen: lebo takto nasuchu mam pocit ako pred mrchou :-(

ja mavam pred mrchou skoro uplne sucho. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
30.6.10 20:00

baby veď práve že ja mávam na 7DPO normálka hlienik a pred ms dokonca vyplavujem jak besná a teraz už na 7DPO cicho caly dzeň :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
30.6.10 20:01

Já taky,já mám dost krémový po ovu tak do 7,8DPO a pak už jsem jako vyschlá studánka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
natulaa
30.6.10 20:03

Katlinn tobě se to autíčko na tom metříku pohybuje?mi ten čáp jaksi stojí na místě,ani necouve :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
186
30.6.10 20:05

hm, tak ja budem musiet sa odsledovat jak je to u mna…a posvu dnu mate prekrvenu?ci tiez nie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
30.6.10 20:06

natu to by si chcela od bociana veľa aby cúval a ešte aj s deckom naloženým :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
30.6.10 20:07

lil - to ma zaujíma s tou pošvou to ako sleduješ? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
30.6.10 20:08

natu - moje autíčko si to normálne seriózne šine po ceste. V tom poslednom domčeku s ružovou strechou je bábo. Otázka však je či máme dosť benzínu, aby sme tam došli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
30.6.10 20:09

Katlinn :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty máš to autíčko určitě taky plně naložené a jede ti :think: :mrgreen: ,néé fakt,jak to je? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
natulaa
30.6.10 20:12
Katlinn to si musíš pořídit lepší autíčko,napřiklad to,které nepotřebuje benzín ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11975.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s11975.gif :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
katlinn píše:
natu - moje autíčko si to normálne seriózne šine po ceste. V tom poslednom domčeku s ružovou strechou je bábo. Otázka však je či máme dosť benzínu, aby sme tam došli :think:
  • Citovat
  • Upravit
186
30.6.10 20:14
katlinn píše:
lil - to ma zaujíma s tou pošvou to ako sleduješ? :wink:

ked sledujes krcok tak v okoli krcku je posva..a ja ju mam teraz taku zdurenu-nasiaklu,alebo ako to mam opisat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
30.6.10 20:15

natu - :mrgreen: :mrgreen: šľapacie som asi mala doteraz, preto tá cesta k bábu tak dlho trvá :wink:
Ale fakt mi ide. Na 1dc bolo na začiatku a teraz sa pomaly kotí na koniec. Domčeky sa pri tom trochu naťahujú ako pribúdajú tie číselné míľniky. Tvoj bocoš neviem čo je zač a čo tam stojí na konci jak svätý za dedinou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
30.6.10 20:17

lili - ja netuším :nevim: pošvu som doteraz neriešila a cítim ju akurát tak po dobrom sexíku :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
30.6.10 20:17

Natulaa, já myslím, že se bude pohybovat… schválně to budeme sledovat,jo? Dneska vypadá, jakoby kadil to červený srdíčko, tak schválně, jestli bude zítra cíli blíž :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí