Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6651
30.6.10 17:31

Katlinn- já souhlasím s Ellou- my to tak děláme od tý doby, co se snažíme…já jsem za řidiče , tak nepiju… Navíc mě všichni strašně obdivujou, že jsem taková obětavá a z každý akce řídím já :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4158
30.6.10 17:32

ahojte kocky :mavam: nejako je tu uz tichucko…
katlinn: si tu este? mozno by si mi vedela poradit v nejakych endokrinologickych veciach…nejako este nie som v obraze a potrebovala by som nejake veci vyjasnit :-) diki moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
30.6.10 17:34

Holky, já se ještě stavovala u svýho doktora- říkal počkat jeden cyklus… Tak jsem si to přeložila jako že po první menstruaci, a ta už proběhla,ne? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ještě to budu konzultovat s manželem, co on na to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
30.6.10 17:36

jodi :mrgreen: hej ta uz presla mozes skusat dalej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
30.6.10 17:36
Jodi píše:
Holky, já se ještě stavovala u svýho doktora- říkal počkat jeden cyklus… Tak jsem si to přeložila jako že po první menstruaci, a ta už proběhla,ne? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ještě to budu konzultovat s manželem, co on na to…

kamoška se takto pohnojila a hned otěhu a má krásnou holčičku :D je to na tobě jak se cítíš, tělo je pročištěné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
30.6.10 17:40
Lilina22 píše:
No tak musim pochvalit Ellinku a vobec grepove komando, bo dnes mam fakt pekny eggac a aj ovu testik je takmer +. Prosim prosim nech ovulka do zajtra pocka, to je tu uz mm :srdce: inak mame tento cyklus po chlebe :oops:

jeeeeej, sa tesim, ze grep funguje… kedy pride mm?? rano? teoreticky ak bude doobeda +, poobede mas ovu, urobite syna :)) a v tom grepovom eggaci sa im bude plavat eňo ňuňo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
30.6.10 17:42

inak, ja som uz doma, som sa zastavila cestou domov v lekarni… kupila som 3 balenia mamatestov (mali len desiny), miske echinaceovy sirup, mala som na to vsetko 10% zlavu, zase mi dali zdarma 30-kusov vitaminu C500 so sipkou a este lacalut pastu za 1.19 eur… cely nakup ma stal 10.5 eur… som bola taka happy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
30.6.10 17:42

ellli nahodou nevies kde poziciavaju detske obleky v Ba?uz som pozrela par svadonych salonov a nic :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
30.6.10 17:43
evicka293 píše:
ellli nahodou nevies kde poziciavaju detske obleky v Ba?uz som pozrela par svadonych salonov a nic :nevim: :zed:

evi, uffff, to vobec netusim, skus si dat na nete vyhladavanie pozicovna siat na prve svate prijimanie :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
30.6.10 17:45

chrobiii, podla mna su tam dve. jodi, katkam, kuknite tabulku v druhom linku, tak su hodnoty po IVF a 5 dennej kultivacii. na chrobackin dpo je priemer 1000 a nejake drobne :dance:
chrobi, kedy ides na utz?

katlinn, si nejaka coraz viac podozriva :mrgreen:

ellla, tak ja som asi nejaka divna, soja mi neznizuje teploty a grepovy dzus pijem uz treti den a stale nic :cert:
jeeeezis, dufam, ze nebudem mat anovulak, ked som bez toho clostilu 8-o :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
30.6.10 17:46

evicka, nemas nejake video synceka ako tancuje?

ellla, taky dobry nakup v lekarni aj mna potesi :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519

ella + jodi - skvelý nápad. Má to len jeden háčik, že nemám vodičák :mrgreen:

monu - ak budem vedieť poradím. napíš mi iP, čo by si chcela vedieť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549

babule tak aj ja by som sa rada pridala do grepového týmu …od kedy do kedy sa má piť -ja som dnes zohnala len 50%ale šak na začiatok to stačí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
30.6.10 17:48
katlinn píše:
ella + jodi - skvelý nápad. Má to len jeden háčik, že nemám vodičák :mrgreen:

:mrgreen: tak to by Ti asi vazne nezozrali tu vyhovorku :mrgreen:
alebo si ulievaj poldecaky nebublinkovej mineralky, ze akoze vodka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
30.6.10 17:49

ahojte babule,

tak nasi najdenci su drozdi :-) ale tu v KE nie je organizacia na prichylenie vtacikov, talze zostanu u nas, a potom ich vypustime do lesa. :srdce:
Zatial ziju a papaju a kakaju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital