Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Katlinn- já souhlasím s Ellou- my to tak děláme od tý doby, co se snažíme…já jsem za řidiče , tak nepiju… Navíc mě všichni strašně obdivujou, že jsem taková obětavá a z každý akce řídím já ![]()
ahojte kocky
nejako je tu uz tichucko…
katlinn: si tu este? mozno by si mi vedela poradit v nejakych endokrinologickych veciach…nejako este nie som v obraze a potrebovala by som nejake veci vyjasnit
diki moc
Holky, já se ještě stavovala u svýho doktora- říkal počkat jeden cyklus… Tak jsem si to přeložila jako že po první menstruaci, a ta už proběhla,ne?
Ještě to budu konzultovat s manželem, co on na to…
Jodi píše:
Holky, já se ještě stavovala u svýho doktora- říkal počkat jeden cyklus… Tak jsem si to přeložila jako že po první menstruaci, a ta už proběhla,ne?![]()
![]()
Ještě to budu konzultovat s manželem, co on na to…
kamoška se takto pohnojila a hned otěhu a má krásnou holčičku
je to na tobě jak se cítíš, tělo je pročištěné ![]()
Lilina22 píše:
No tak musim pochvalit Ellinku a vobec grepove komando, bo dnes mam fakt pekny eggac a aj ovu testik je takmer +. Prosim prosim nech ovulka do zajtra pocka, to je tu uz mminak mame tento cyklus po chlebe
jeeeeej, sa tesim, ze grep funguje… kedy pride mm?? rano? teoreticky ak bude doobeda +, poobede mas ovu, urobite syna
a v tom grepovom eggaci sa im bude plavat eňo ňuňo ![]()
inak, ja som uz doma, som sa zastavila cestou domov v lekarni… kupila som 3 balenia mamatestov (mali len desiny), miske echinaceovy sirup, mala som na to vsetko 10% zlavu, zase mi dali zdarma 30-kusov vitaminu C500 so sipkou a este lacalut pastu za 1.19 eur… cely nakup ma stal 10.5 eur… som bola taka happy…
ellli nahodou nevies kde poziciavaju detske obleky v Ba?uz som pozrela par svadonych salonov a nic
![]()
evicka293 píše:
ellli nahodou nevies kde poziciavaju detske obleky v Ba?uz som pozrela par svadonych salonov a nic![]()
evi, uffff, to vobec netusim, skus si dat na nete vyhladavanie pozicovna siat na prve svate prijimanie ![]()
chrobiii, podla mna su tam dve. jodi, katkam, kuknite tabulku v druhom linku, tak su hodnoty po IVF a 5 dennej kultivacii. na chrobackin dpo je priemer 1000 a nejake drobne ![]()
chrobi, kedy ides na utz?
katlinn, si nejaka coraz viac podozriva ![]()
ellla, tak ja som asi nejaka divna, soja mi neznizuje teploty a grepovy dzus pijem uz treti den a stale nic ![]()
jeeeezis, dufam, ze nebudem mat anovulak, ked som bez toho clostilu
![]()
evicka, nemas nejake video synceka ako tancuje?
ellla, taky dobry nakup v lekarni aj mna potesi ![]()
ella + jodi - skvelý nápad. Má to len jeden háčik, že nemám vodičák ![]()
monu - ak budem vedieť poradím. napíš mi iP, čo by si chcela vedieť.
babule tak aj ja by som sa rada pridala do grepového týmu …od kedy do kedy sa má piť -ja som dnes zohnala len 50%ale šak na začiatok to stačí ![]()
katlinn píše:
ella + jodi - skvelý nápad. Má to len jeden háčik, že nemám vodičák
tak to by Ti asi vazne nezozrali tu vyhovorku ![]()
alebo si ulievaj poldecaky nebublinkovej mineralky, ze akoze vodka ![]()
ahojte babule,
tak nasi najdenci su drozdi
ale tu v KE nie je organizacia na prichylenie vtacikov, talze zostanu u nas, a potom ich vypustime do lesa. ![]()
Zatial ziju a papaju a kakaju ![]()