Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lauri, nadherni su, videla som foto rano ![]()
tak sa im dobre dari u Teba ![]()
a co kocur?
soldi - nie nie som. Len by som nerada niečo zbabrala, ked by sa už naozaj konečne mohlo zadariť ![]()
lil - ja som čítala k obom liekom príbalové letaky a nič tam nepísali o alkohole, tak netuším či sa smie, či nie
![]()
jaaaj, jodi a som Ti zabudla este odpisat- na dovolenku neberiem ani ovu testy, ani teplomer. ideme este s kamosmi, takze to bude asi jedna velka zurka ![]()
soldi píše:
lauri, nadherni su, videla som foto rano
tak sa im dobre dari u Teba
a co kocur?
on ich nevidel, nepustame ho k nim, bojim sa..urcite by ich chmatol ![]()
soldi píše:
jaaaj, jodi a som Ti zabudla este odpisat- na dovolenku neberiem ani ovu testy, ani teplomer. ideme este s kamosmi, takze to bude asi jedna velka zurka
na zurkach sa najlepsie plodia deti ![]()
smouli ja som zacala od vcera, ale musim najst cervene grepy. rauch je dost drahy
ja som pila bbiely grep 100 percentny za 0,88 -
soldi - dobrý nápad s tou minerálkou. vykúšame. ja som totiž na každej párty taká alkoholová obeť. Furt sa nájde nejaký dobrák, ktorý sa podujme celý čas prísne dozerať na môj pitný režim. Na sestrinej stužkovej ma prísediaci otecko opil tak, že som jej rozbila pohár, čo mala na pamiatku ![]()
lauri, to je az taky lovec?
lebo nas pes je tiez vraj polovnicky, a veru sa aj zenie za vsetkym co sa pohne, ale ked dobehne macku, tak jej nic neurobi, len na nu bafne a sleduje jej reakciu.
dokonca ked bol malicky, - teda, no malicky, mal pol roka a 25 kil, tak sa nechal mackou zahnat na utek, isla donho pazurikmi a on jej nechcel ublizit, ale bol nepoucitelny a vzdy za nou doliezal ![]()
tak chodil vecne taky doskrabany, tutmacik moj ![]()
a co sa tyka plodenia deti na zurke, no uvidime, ale pochybujem, ze by som zrovna ja mala byt ta stastna, co pride z dovolenky tehu. ![]()
inak špinenie žiadne už nemám ale zmizol aj akýkoľvek hlienik. Normálne to vyzerá akoby som zajtra mala dostať mrchu
![]()
kocky, skusim aj ja ten grepovy zatah
![]()
moje vcerajsie patranie po teplomeri na meranie BT skoncilo neuspesne, lebo v zdravotnickych potrebach nemali nic
asi to ide na dracku ako teple rozky.
nemate este nejake typy v ba? ella, hm???
kathlinn, tak potom je dolezite vediet si nenapadne dolievat
supnut flasu mineralky pod stol a ides. ale ked si to niekto vsimne asi Ta bude mat za blazna ![]()
Lauritka píše:
smouli ja som zacala od vcera, ale musim najst cervene grepy. rauch je dost drahyja som pila bbiely grep 100 percentny za 0,88 -
100% cerveny grep (rio ci aka znacka, je na tom napisane, ze „viem, co pijem“)… som dnes kupila v coop jednote za 1.20 eur / liter…