Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6651
30.6.10 13:32

Natulaa- a měřilas ráno? Zapsáno nemáš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
30.6.10 13:32
Jodi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty si normálně dobrá,Jodi že ty si strašně veselá baba :mrgreen: :mrgreen: ,foto nedám,protože neumím a mm jel pro dřevooo.ale ukázovala jsem mu to,si chudák myslel,že je to těhu test :-P :-P ,bobek :-P :-P :mrgreen: :mrgreen:
Jodi píše: …Já padám, tak předchozí příspěvek mi to načítalo snad půl hodiny…To už jsem asi mimo diskusi,že :-P ?
  • Citovat
  • Upravit
6651
30.6.10 13:33

Manželovi neukazuj- ten není takový odborník jako my tady :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
30.6.10 13:35

Teda dámy, já už chci taky čůrat na nějaký testy :-D Mně už to čekání nebaví 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
30.6.10 13:36

Jodi už mám,neměřila jsem protože se mi to zdálo už zbytečné ,to jen dneska zase,protože ms je fuč,jen jsem měla trošku červené po sexíku a nic :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6530
30.6.10 13:37

ahojte holky tak sem ležela na dvoře ale nedá se to pfff. Ten bazének chybí :D ale už je v plánu po střeše hehe takže tak do 5ti let :D

Já zatím piji jen „Femigard“ no a grepový džus mám v plánu po MS.

A někdo dnes testil? Nevidím žádne testíky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
30.6.10 13:43
Jodi píše:
Ella, podle mně u tebe bude rozhodující pozítří… Čím testuješ?

testujem takymi super citlivymi z netu - znacka wondfo :) su podobne mamatestom, len maju asi polovicnu sirku, take tenucke..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
30.6.10 13:44

natu a zase špekuluješ špekuluješ :mrgreen: ale ja mám čo hovoriť s mojou veľkou duchovou akciou :mrgreen:

dnes ma tak bolí hlava, že nemám nanič nervy. Dúfam, že mm nezahlodí nejakú poznámku, lebo si to chudák dnes asi vypije :oops: Inak ďalšie špinenie som neregistrovala, tak dúfam že sa zastavilo. špinenie som síce mávala ale najskôr na 26-27DC. a teraz 21dc??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651

Natulaa- už to vidím !! Teplota pořád dost vysoko :think:
Já ti teda vůbec nechci brát iluze, ALE: minule jsi měla MS taky takhle krátce… A můj názor je, že by tentokrát pro tebe bylo lepší, kdyby byl TT negativní- ono s tím krvácením na začátku to podle mně nikdy není optimální…a přes IVF máš určitě větší jistotu… :nevim:
Nicméně do testíku bych investovala, pro klid duše :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843

natul uvidíš ako sa budú vyvíjať teploty. inak ja som mávala takú 2-dňovú slabú každý mesiac až po tej akupunktúre mávam aj 4 dni :nevim:
ale zajtra skús test pre pokoj v dušičke :palec:

Příspěvek upraven 30.06.10 v 13:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
30.6.10 13:45

ella - čožé? Veď ja mám mamatesty desiny a tie sú tenšie ako wondfo o nejaké 2mm 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
30.6.10 13:45

Ella- a nejsou to náááhodou ty testíky, co zkoušela Chrobáček… jak to vypadalo, že čárka slábne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
30.6.10 13:48

jodi jak jsi dávala na jedné diskusi odkaz na rokytnice hájenka můžeš písnout něco víc?ceny a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
30.6.10 13:52

holky no popravdě já v klidu jsem, moc tomu nepřikládám význam,od včerejška papkám HAK a budu v něm pokračovat,nějak mi nic neříká,že bych byla těhu,a změřím i zítra,třeba teplotka klesne a krev na LH a ještě na nějaké hormony mi brali včera,takže za pár dni budu i toto vědet :lol: ,spíš je to nějaká haluz a my máme i vedro doma po ránu,tak možná i proto byla vyšší :roll: :wink:

• Citovat
  • Upravit
6651
30.6.10 13:57

Zakup, my byli už 2× a pokaždé veliká spokojenost…a doufám, že pojedeme zase…
 http://www.ubytovani-rezek.wz.cz/cenik_cz.htm

My byli jednou v říjnu a potom v květnu… V říjnu jsme platili dospělí 170,– a děti nám vůbec nepočítala… V květnu jsme to měli normálně podle ceníku- dospělí 250,–, děti 2-5 let 170,–. Ale podle mně se dala ta cena usmlouvat, protože my obsadili celou chalupu… Na druhou stranu my třeba měli úplně luxusní pokoj , dvoupatrový s podkrovíčkem- takže za ty peníze mi to přišlo super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí