Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jodi píše: …Já padám, tak předchozí příspěvek mi to načítalo snad půl hodiny…To už jsem asi mimo diskusi,že?
Teda dámy, já už chci taky čůrat na nějaký testy
Mně už to čekání nebaví ![]()
Jodi už mám,neměřila jsem protože se mi to zdálo už zbytečné ,to jen dneska zase,protože ms je fuč,jen jsem měla trošku červené po sexíku a nic ![]()
ahojte holky tak sem ležela na dvoře ale nedá se to pfff. Ten bazének chybí
ale už je v plánu po střeše hehe takže tak do 5ti let ![]()
Já zatím piji jen „Femigard“ no a grepový džus mám v plánu po MS.
A někdo dnes testil? Nevidím žádne testíky ![]()
Jodi píše:
Ella, podle mně u tebe bude rozhodující pozítří… Čím testuješ?
testujem takymi super citlivymi z netu - znacka wondfo
su podobne mamatestom, len maju asi polovicnu sirku, take tenucke..
natu a zase špekuluješ špekuluješ
ale ja mám čo hovoriť s mojou veľkou duchovou akciou ![]()
dnes ma tak bolí hlava, že nemám nanič nervy. Dúfam, že mm nezahlodí nejakú poznámku, lebo si to chudák dnes asi vypije
Inak ďalšie špinenie som neregistrovala, tak dúfam že sa zastavilo. špinenie som síce mávala ale najskôr na 26-27DC. a teraz 21dc??? ![]()
Natulaa- už to vidím !! Teplota pořád dost vysoko ![]()
Já ti teda vůbec nechci brát iluze, ALE: minule jsi měla MS taky takhle krátce… A můj názor je, že by tentokrát pro tebe bylo lepší, kdyby byl TT negativní- ono s tím krvácením na začátku to podle mně nikdy není optimální…a přes IVF máš určitě větší jistotu… ![]()
Nicméně do testíku bych investovala, pro klid duše ![]()
natul uvidíš ako sa budú vyvíjať teploty. inak ja som mávala takú 2-dňovú slabú každý mesiac až po tej akupunktúre mávam aj 4 dni ![]()
ale zajtra skús test pre pokoj v dušičke ![]()
Příspěvek upraven 30.06.10 v 13:45
ella - čožé? Veď ja mám mamatesty desiny a tie sú tenšie ako wondfo o nejaké 2mm ![]()
Ella- a nejsou to náááhodou ty testíky, co zkoušela Chrobáček… jak to vypadalo, že čárka slábne??
jodi jak jsi dávala na jedné diskusi odkaz na rokytnice hájenka můžeš písnout něco víc?ceny a tak?
holky no popravdě já v klidu jsem, moc tomu nepřikládám význam,od včerejška papkám HAK a budu v něm pokračovat,nějak mi nic neříká,že bych byla těhu,a změřím i zítra,třeba teplotka klesne a krev na LH a ještě na nějaké hormony mi brali včera,takže za pár dni budu i toto vědet
,spíš je to nějaká haluz a my máme i vedro doma po ránu,tak možná i proto byla vyšší
![]()
Zakup, my byli už 2× a pokaždé veliká spokojenost…a doufám, že pojedeme zase…
http://www.ubytovani-rezek.wz.cz/cenik_cz.htm
My byli jednou v říjnu a potom v květnu… V říjnu jsme platili dospělí 170,– a děti nám vůbec nepočítala… V květnu jsme to měli normálně podle ceníku- dospělí 250,–, děti 2-5 let 170,–. Ale podle mně se dala ta cena usmlouvat, protože my obsadili celou chalupu… Na druhou stranu my třeba měli úplně luxusní pokoj , dvoupatrový s podkrovíčkem- takže za ty peníze mi to přišlo super.