Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jodi a ten džus na to pomáhá? jako aby ho bylo víc toho hlenu,a jak často ho pít?
Denčaa- zelený čtverečky znamenají plodné dny… E= eggwhite, W= watery..oboje plodný hleník…
A myslím, že FF tam dává i zelené čtverečky jako předpokládané plodné dny a červené jako předpokládaný termín MS.
Zakup- já teda tu teorii přesně neznám, myslím, že to sem dávala Ella /?/. Já to jen podpořila tím, že jsem ho minulý měsíc na té dovolené pila a že se zadařilo
Teď ještě potřebuju ale potřebuju nějakej zázračnej elixír, abych to taky dotáhla do konce ![]()
A já teda piju každý den vymačkanou šťávu z 1 grepu, je toho cca 2 dcl. Ale jestli to funguje na hleník, to nevím- jednak jsem na začátku cyklu a já mám hleníku vždycky víc než dost… ![]()
Holky, už hledám zmínku o tom grepáku… Přiznám se, že já to ani nečetla, jen jsem to tady pochytila…
Soldi, nevíš o tom víc?
Tak jsem našla toto http://www.thelaboroflove.com/…vical-mucus/
Jodi píše:
Denčaa- zelený čtverečky znamenají plodné dny… E= eggwhite, W= watery..oboje plodný hleník…
A myslím, že FF tam dává i zelené čtverečky jako předpokládané plodné dny a červené jako předpokládaný termín MS.
takže ty zelené čtverečky se tam vyznačí samy, jak tam budu zadávat ty teploty, jestli to dobře chápu, aby se vyznačila případně ovulace?? ![]()
Jeeej, ja som tiez v grepovem komande tento mesiac
a dnes som mala na svoje pomery pekny eggac, len mm pride az zajtra, tak dufam, ze ovulka dnes nedorazi. Vcera bol este OPK -. Ja pijem 2 vymackane grepy denne, 1 zlty a 1 cerveny
je to asi tych 4dcl.
A baby co uzivate lieky na tlak alebo srdce ci alergiu, atb, lieky na spanie, antidepresiva, lieky na posilnenie imunity, na cholesterol tak s grepom velmi opatrnne…medzi liekom a grepom treba pockat par hodin (udajne 4-5), lebo grep obsahuje latky, ktore blokuju v tele tvorbu nejakych enzymov, ktore maju na starosti odburavanie niektorych zloziek liekov a potom koncentracia lieku v tele vyrazne stupa…co moze byt problem.
Lilina22 píše:natulaa píše:Natulka, ja su hlasim s Jodi v tom, ze v CARe sa uvazuje s viacerymi aspektami sucasne a ulohou CARu je pomoct otehu a tehu udrzat, takze si myslim, ze zaoberat sa prolaktinom samostatne a vramci celku je rozdiel. Nakoniec, mas ho v norme a kludne ho mozte sledovat pocas tehu…inak ake si mala hodnoty? bo su predsa baby co dojcia a zaroven su tehu a tie musia taky vysoky prolaktin ze az
Jodi no já pravě nevím,docentovi zítra každopádně závolám,on se nad tou mojí hodnotou nějak nepozastavil tehdy a ptal se mě,co beru na to a tak a udělal odběry,ono já to ted řeknu hnusně,ale prý kdyby měl být ten prolaktin špatný,tak by neklesl na normu tak rychle ale byl by furt vyščší a mi klesl za 6 týdnu,Ach jooo mám brouka v hlavě,ted nevím,každý doktor mluví jinak![]()
skor si myslim, ze vyssi prolaktin moze trosku obmedzovat sance otehu…ale to skor tym, ze nie je ovulka…ale zase odbornik nie som, no docentovi v CARe by som v tomto verila
Natuli, to nie je zase az taka hodnota a udajne prolakrin zvysuje aj stres…
Som zvedava co docent povie, ale ja ratam, ze je to uplne OK ![]()
Lilina22 píše:
Natuli, to nie je zase az taka hodnota a udajne prolakrin zvysuje aj stres…Som zvedava co docent povie, ale ja ratam, ze je to uplne OK
Denčaa- já si myslím, že se to tam vyznačuje u placeného členství, jinak ne
Ale i u neplaceného ti to tam vyznačí červené čáry, které ti vyznačí ovu /pokud ji FF rozpozná/…
Holky mě kdyžtak opraví…
Tak jsem teď pročetla několik diskusí - skoro všude uvádějí, že to má být z růžovýho grepu… O množství se toho moc nepíše, a když, tak se to liší… ![]()