Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky zkusím to sem hodit,nevím jestli to půjde ![]()
Natulaa- no já bych na endokr. nedala… podle mně to vidí ze svého pohledu, zatímco v Unice to budou brát celistvěji, mají tam všechny tvoje výsledky a vyšetření… Ale určitě bych ještě zkusila toho docenta.. Držím palce!
Hejhulí, vyfoť nám testíky!! A jestli máš, dej nám i odkaz na FF…
Zakup. že už bys měla ovu??? ![]()
Jodi píše:
Natulaa- no já bych na endokr. nedala… podle mně to vidí ze svého pohledu, zatímco v Unice to budou brát celistvěji, mají tam všechny tvoje výsledky a vyšetření… Ale určitě bych ještě zkusila toho docenta.. Držím palce!Hejhulí, vyfoť nám testíky!! A jestli máš, dej nám i odkaz na FF…
proč myslíš?kvuli egg,
Zakup. že už bys měla ovu???
Jodi píše:
Natulaa- no já bych na endokr. nedala… podle mně to vidí ze svého pohledu, zatímco v Unice to budou brát celistvěji, mají tam všechny tvoje výsledky a vyšetření… Ale určitě bych ještě zkusila toho docenta.. Držím palce!Hejhulí, vyfoť nám testíky!! A jestli máš, dej nám i odkaz na FF…
proč myslíš,že mám egg????
Zakup. že už bys měla ovu???
hejhuli, ahoj,
aby sme videli Tvoj grafik, musis nam dat iny link.
chod na sharing- je to nalavo na liste, potom home page set up a tam je take okienko s linkom, ktory konci na cisla a pismenka. tak ten nam skopiruj ![]()
zakup, ale Tvoje poovulacne teploty su vyssie, nie?
Zakup, no hooodně brzo- ale nic není nemožné
Moje kamarádka otěhotněla 6DC ![]()
No ale ze 3 teplot to stejně nevymyslíme… Ale egg a ještě ten výskok…
Ale koukala jsem, že minule jsi tam měla „watery“ a podobný výskok…
jodi, zakup mava neskorsie ovulky. ale zas ten ovu test mozes kusit, za to nic nedas, zakup, ![]()
Já právě koukala, že Zakup tam má pouvu v průměru 36,6°C a teď vyskočila na 36,5…
Ale spíš to bude jako minulý cyklus…
Zakup, a jedeš v exprimentu „grepový džus“ ?
jodi, ja v nom idem, ale zatial mam len straaaaasne vela creamy ![]()
ale tiez som mala egg a pokles, ale neverim, ze to bola ovu.
Příspěvek upraven 30.06.10 v 11:12
Zakup, už toho nechávám- koukám na tvoje grafíky a ty tam ten skok na 6-7DC máš skoro pokaždý…
jo já mývám díl ovulku kolem toho cca 17dc
grepový džus na co je dobrý nevím zda by my to chutnalo když my nechutná samotný grep