Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jodi píše:
Holky, vy jste moje zlatíčka![]()
![]()
Moc děkuju za podporu , moc si toho vážím
Michel, dělali ti HP…?? Já teda nejsem odborník ale mně se zdá divný, že máš pořád tak nízký teploty…
Ahoj Jodi
dělali mi HP,mám nízké teploty celý život,při 37 st.umírám a přemýšlím,že se v dnešním horku nastěhuju do lednice
![]()
natulaa píše:
Soldi no to by mi vubec nevadilo,kdybych přibrala,to já chcii,a pak se prý přibírá i při těch injekcích
![]()
![]()
JODI nech tomu volný pruběh,žádné chránění,říká se,že to je pak jako pohnojené,já bych nedělala pauzy
Co mi uteklo se Zaku,že letěla pro testy![]()
![]()
,nechápu.
natu v klidu dýchej nic se neděje jen jsem měla chut je koupit jsem po mrše v klidu
Holky já se právě dověděla,že když mi nevyjde první pokus,což doufám,že se nestane,ale člověk nikdy neví,tak že pokusy ze zmražených embrijek se nepočítají do těch 3 pokusu,které máme hrazené,já myslela,že jo a ono mezi ty 3 pokusy se počítá pouze celý stimulační program,který absolvuju ted,tak to se mi ulevilo jako blázen,to těch pokusu mám prakticky hodně
![]()
No já mám normální tělesnou teplotu 35,9 °C…ale přesto BT poovu mám cca 36,8-9 ![]()
Ale jestli ti dělali HP, tak to asi normální je ![]()
…jo a já při horku ožívám… Podle mně žiju plnohodnotně až když je venku 25°C - v zimě jsem úplně zpomalená… Já asi byla v minulým životě medvěd ![]()
mám tento jiný nebyl
má s ním někdo skušenost????
http://vase-obchody.cz/…best-2-i284/
no babeny tak problémy s megaprsiami vážne nepoznám ![]()
kati - si myslím, že musel vedieť, že ked sem jeho žena chodí tak to musí nájsť, tento jeho výlev. Možno je v tom aj troška kalkulácie ![]()
Michelangelo píše:Jodi píše:Ahoj Jodi
Holky, vy jste moje zlatíčka![]()
![]()
Moc děkuju za podporu , moc si toho vážím
Michel, dělali ti HP…?? Já teda nejsem odborník ale mně se zdá divný, že máš pořád tak nízký teploty…
dělali mi HP,mám nízké teploty celý život,při 37 st.umírám a přemýšlím,že se v dnešním horku nastěhuju do lednice
![]()
![]()
![]()
Jodi píše: …jo a já při horku ožívám… Podle mně žiju plnohodnotně až když je venku 25°C - v zimě jsem úplně zpomalená… Já asi byla v minulým životě medvěd
No,já byla v minulém životě asi pěkná mrcha,když mám takový posr…osud
![]()
Nesměle nakukuju
pěkné ránko všem
potřebovala bych maličkou,no možná vetší radu a vy pry jste odbornice na bt ![]()
Michel takýmto niečím sa mi mm už dávno vyhrážal,že keď to budem moc preháňať s tt mi tam tú druhú / dokreslí
![]()
Michelangelo píše:Jodi píše: …jo a já při horku ožívám… Podle mně žiju plnohodnotně až když je venku 25°C - v zimě jsem úplně zpomalená… Já asi byla v minulým životě medvědNo,já byla v minulém životě asi pěkná mrcha,když mám takový posr…osud![]()
![]()
![]()
no pěkný se ti povedlo? ![]()
ahojte krásavice moje
ja som si raz nakreslila druhú čiarku ![]()
hejhulí vitaj!