Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
54030
30.6.10 10:26
katlinn, ja mam megaprsia a k tomu zvysok tela… a to je taaaak tazke cokolvek na seba najst… Eli jsme na tom úúúplně stejně :mrgreen: :mrgreen: včera jsem sháněla šaty na synovu promoci na „normálního“člověka,ufff :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
30.6.10 10:29
Jodi píše:
Holky, vy jste moje zlatíčka :srdce: :srdce: :srdce: Moc děkuju za podporu , moc si toho vážím :hug:Michel, dělali ti HP…?? Já teda nejsem odborník ale mně se zdá divný, že máš pořád tak nízký teploty… :think:

Ahoj Jodi :mavam: dělali mi HP,mám nízké teploty celý život,při 37 st.umírám a přemýšlím,že se v dnešním horku nastěhuju do lednice :mrgreen: :mrgreen: :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
30.6.10 10:30
natulaa píše:
Soldi no to by mi vubec nevadilo,kdybych přibrala :pankac: ,to já chcii,a pak se prý přibírá i při těch injekcích :pankac: :pankac:

JODI nech tomu volný pruběh,žádné chránění,říká se,že to je pak jako pohnojené,já bych nedělala pauzy :think: :hug:

Co mi uteklo se Zaku,že letěla pro testy 8-o 8-o ,nechápu.
natu v klidu dýchej nic se neděje jen jsem měla chut je koupit jsem po mrše v klidu
Holky já se právě dověděla,že když mi nevyjde první pokus,což doufám,že se nestane,ale člověk nikdy neví,tak že pokusy ze zmražených embrijek se nepočítají do těch 3 pokusu,které máme hrazené 8-o ,já myslela,že jo a ono mezi ty 3 pokusy se počítá pouze celý stimulační program,který absolvuju ted,tak to se mi ulevilo jako blázen,to těch pokusu mám prakticky hodně :dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
30.6.10 10:31

No já mám normální tělesnou teplotu 35,9 °C…ale přesto BT poovu mám cca 36,8-9 :think:
Ale jestli ti dělali HP, tak to asi normální je :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
30.6.10 10:34

…jo a já při horku ožívám… Podle mně žiju plnohodnotně až když je venku 25°C - v zimě jsem úplně zpomalená… Já asi byla v minulým životě medvěd :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
30.6.10 10:34

mám tento jiný nebyl
má s ním někdo skušenost????
 http://vase-obchody.cz/…best-2-i284/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
30.6.10 10:36

no babeny tak problémy s megaprsiami vážne nepoznám :mrgreen:

kati - si myslím, že musel vedieť, že ked sem jeho žena chodí tak to musí nájsť, tento jeho výlev. Možno je v tom aj troška kalkulácie :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
30.6.10 10:37

KUK DUCH :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
30.6.10 10:38
Michel … :-P :mrgreen:
Michelangelo píše:
Jodi píše:
Holky, vy jste moje zlatíčka :srdce: :srdce: :srdce: Moc děkuju za podporu , moc si toho vážím :hug:Michel, dělali ti HP…?? Já teda nejsem odborník ale mně se zdá divný, že máš pořád tak nízký teploty… :think:
Ahoj Jodi :mavam: dělali mi HP,mám nízké teploty celý život,při 37 st.umírám a přemýšlím,že se v dnešním horku nastěhuju do lednice :mrgreen: :mrgreen: :jazyk: :jazyk:
  • Citovat
  • Upravit
3519
30.6.10 10:39

michaelo - ja sa z teba popiškám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: že duch :lol: :-D :lol: :mrgreen: :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
30.6.10 10:40
Jodi píše: …jo a já při horku ožívám… Podle mně žiju plnohodnotně až když je venku 25°C - v zimě jsem úplně zpomalená… Já asi byla v minulým životě medvěd :mrgreen:

No,já byla v minulém životě asi pěkná mrcha,když mám takový posr…osud :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hejhulí
30.6.10 10:41

Pěkné ránko

Nesměle nakukuju :-) pěkné ránko všem :wink: potřebovala bych maličkou,no možná vetší radu a vy pry jste odbornice na bt :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3549
30.6.10 10:42

Michel takýmto niečím sa mi mm už dávno vyhrážal,že keď to budem moc preháňať s tt mi tam tú druhú / dokreslí :lol: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
30.6.10 10:42
Michelangelo píše:
Jodi píše: …jo a já při horku ožívám… Podle mně žiju plnohodnotně až když je venku 25°C - v zimě jsem úplně zpomalená… Já asi byla v minulým životě medvěd :mrgreen:
No,já byla v minulém životě asi pěkná mrcha,když mám takový posr…osud :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

no pěkný se ti povedlo? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
30.6.10 10:44

ahojte krásavice moje
ja som si raz nakreslila druhú čiarku :lol:
hejhulí vitaj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit