Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5530
30.6.10 08:37

Baby, ale ja si myslim, ze editka mohla mat ovulku aj den neskor, ale to su uz len spekulacie, drzme palce, aby sa to vyvijalo v tom spravnom smere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
30.6.10 08:38

termon - díky :hug: dúfam, že sa to špinenie zastaví a budem ho môcť vyhlásiť za uhniezdenie. Muselo sa to tam nazberať v noci, lebo večer bolo všetko ok creamy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
30.6.10 08:38
soldi píše:
katka, jasne, za to som stastna, ale bolo to asi dost traumaticke. a este ked od zadu ho nabral, normalne na prechode.
a to musi chodit taky dobity do roboty- je hlavny kuchar.

Jaaaj, on ho zrazil, ja som myslela, ze v aute ho nabural

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
30.6.10 08:39

katka, ano, normalne to byva moja pred ovu teplota,len koniec minulej poovu fazy som mavala 36,8, takze vzhladom na to sa mi zda dost vysoka.
ale tak hadam to nie nic zle. uz aj tak budem merat len dvakrat, to mi nic nepovie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
30.6.10 08:40
soldi píše:
katka, jasne, za to som stastna, ale bolo to asi dost traumaticke. a este ked od zadu ho nabral, normalne na prechode.
a to musi chodit taky dobity do roboty- je hlavny kuchar.

Jo on nebyl v autě??? No to je šílený, tak to při něm stáln anděl strážný :andel: , že je jen dobitý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
30.6.10 08:40

jaaaj, sorry, ano, on donho nabural ako do chodca.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
30.6.10 08:41

soldi neštvi ma :mrgreen:
ja viem kolegyňa je otravná, ale bez nej je tu nuda-chápeš, keď máš byť osem hodin kdesy zavretá úplne sama :pocitac: a pri tom ešte mrchovať :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
30.6.10 08:41

jodi, asi ano.
je v uk uz 6 rokov, ale v poslednej dobe sa mu deju same zle veci.
minule mi niekto ukradol bycikel za 600 € priamo zvnutra domu, kym spal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
30.6.10 08:42

smouli, :mrgreen:

mam Ti prist robit spolocnost? :-P

aaale co, vsak sme tu vsetky za netom, nemozete by Ti az tak smutno :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
30.6.10 08:44

soldi jasné, ešte že mám vás :hug:
soldi a pre teba som dnes ráno zmerala mojú bt a teplomer celý od mrchy ble :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa

Dobré ránko holky :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
Moje mrcha je totálně na H…O ,všeho všudy trvala 2a pul dne a od včerejška odpoledne nic :nevim: ,tak jsem volala do UNICY,protože mi brali krev na prolaktin,tak mě napadlo,jestli nebude furt vysoký a nééé,mám ho v normě :pankac: :pankac: :pankac:
MILI mi se to samé stalo když jsem byla těhu ,stalo se mi to večer před testováním,v té době jsem ještě nevěděla,že je to těhu :hug:
EDITKO já ho taky vidim,to máš wondfo néé?

• Citovat
  • Upravit
3519

sodli - zraziť chodca a újsť tak to je už riadne hovado :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
30.6.10 08:46

aj ja som myslela, že bol v aute 8-o teda ľudia vedia byť poriadne drbnutí,ale zas mohol ten šofér ostať v takom šoku, že jednoducho si to neuvedomil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
30.6.10 08:47
natulaa píše:
Dobré ránko holky :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
Moje mrcha je totálně na H…O ,všeho všudy trvala 2a pul dne a od včerejška odpoledne nic :nevim: ,tak jsem volala do UNICY,protože mi brali krev na prolaktin,tak mě napadlo,jestli nebude furt vysoký a nééé,mám ho v normě :pankac: :pankac: :pankac:
MILI mi se to samé stalo když jsem byla těhu ,stalo se mi to večer před testováním,v té době jsem ještě nevěděla,že je to těhu :hug:
EDITKO já ho taky vidim,to máš wondfo néé?

natul ked myslíš test tak mám mamatest 10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
30.6.10 08:48

smouli, dakujem. tak asi ta vcerajsia teplota neklamala. :hug:

katlinn, vzdy som si myslela, ze anglicania su civilizovani, ale nie suuuu :cert: :mrgreen:
najhorsi su anglicki pubertaci. podla zakona nesmies na nich vobec siahnut- ziadna facka nic- ludia sa tam normalne za to udavaju 8-o
a oni to vyuzivaju a napadaju starsich ludi po zotmeni :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital