Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
372
30.6.10 07:43
katlinn píše:
edit - to by som mu aj radila, aby to bolo uhniezďovanie :cert: Trepem do seba tie lieky, tak nech sa sakra niečo deje :cert: A dufík mám práve, kvôli tomu, aby som prestala toľko špiniť pred ms a toto… :cert: :cert: :cert:
Ty si 12DPO, tak to aj keby že si tehu, je maličké špinenie celkom normálne :pankac:

joj dúfam že je to tehu a to špinenie normálne strašne moc sa bojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
30.6.10 07:46

Edito :dance: :dance: :dance: Taky tam vidím dušíka!!! Jééé, strašně držím palce, ať sílí!!!

Katlin- a ty kdy vyfotíš testíky????

Denčo, já bycho to na ovu ještě neviděla.. jak dlouhé míváš cykly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
30.6.10 07:47
Jodi píše:
Edito :dance: :dance: :dance: Taky tam vidím dušíka!!! Jééé, strašně držím palce, ať sílí!!!

Katlin- a ty kdy vyfotíš testíky????

Denčo, já bycho to na ovu ještě neviděla.. jak dlouhé míváš cykly?

jodi dakujem teším sa že ho vidíte ja vy a nie len ja :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
30.6.10 07:49

edit - neboj sa a nestresuj, lebo ti to aj tak nepomôže. Hoď sa do hladiny alfa a prijímaj rozhodnutia božie (lebo nám iné neostáva). Dúfam, že sa nehneváš, ale sama vieš, že stres ešte ani jednej z nás nepomohol. Všetko bude tak, ako má byť :hug: :hug: :hug: Prepáč, ja som tá najhoršia utešovateľka na svete :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
30.6.10 07:50

jodi - ja fakt nemám čo fotiť. Sú to len takí pidlidúšikovia :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
30.6.10 07:51

dobre ranko babulky, tak moje tatry pokracuju… a testik rano snehobiely, asi pojdem kupit po praci nejake mamatesty… ja uz neviem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
30.6.10 07:51
katlinn píše:
edit - neboj sa a nestresuj, lebo ti to aj tak nepomôže. Hoď sa do hladiny alfa a prijímaj rozhodnutia božie (lebo nám iné neostáva). Dúfam, že sa nehneváš, ale sama vieš, že stres ešte ani jednej z nás nepomohol. Všetko bude tak, ako má byť :hug: :hug: :hug: Prepáč, ja som tá najhoršia utešovateľka na svete :zed:

máš úplnú pravdu už sa ukludňujem :wink: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
30.6.10 07:54

ella - v najbližších dňoch sa to určite ukáže :pankac: My sme si asi vymenili grafy. Ja som vždy mávala také väčšie stúpania a klesania a teraz sa držím pri konštantnej hodnote cca 37,24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
30.6.10 07:54

edit - :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
30.6.10 07:55

ahoj holky ja měla noc šla jsem spat kolem 10h a v 11 jsem musela vztat cela jsem se klepala a políval mě pot vubec jsem nevěděla co se děje šla jsem do kuchyně a klepali se mi ruce asi hlady či co a dala jsem si rychle minonky na to rohlík s vysočinou a kys.okurku naposled mi takhle poléval pot v prosinci když jsem přišla o miminko vubec nevim co se se mnou dělo bojim se aby mi doktor v pátek neřekl něco špatného …přece mi nemůže být v noci špatně z hladu nebo myslíte že ano… :nevim: :nevim: :nevim: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
30.6.10 07:55

taky jsem celou dobu teda přemyšlela jestlise nepozvracím…bylo mi hrozně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
30.6.10 07:57

Edi dušík jak vyšitý držím palčeky :hug:

inak dobré ránko babulky :mavam:
tak ja mrchujem v plnom prúde :poblion: :poblion: :poblion:
babule večer som nemohla zaspať, som tak premýšľala… že čo ak vôbec budemem mať nikedy to štastie :srdce: , ja viem poviete si …veď je mladá, zdravá aj s mm…
bože ako som si plánovala s mm,že chceme aspoň 3 detičky ach ach a teraz sa modlím, aby bolo aspoň to jedno :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
30.6.10 07:57

:hug: milli - nikdy som nebola tehu, takže o takých stavoch námam ani šajnu. Ale keď hovoríš, že si podobné už zažila, nechceš s tým zájsť k Dr? Alebo oni také neriešia?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
30.6.10 07:59

smouli dakujem a ja ťa chápem aj ja mám takéto isté pocity

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
30.6.10 07:59

edit, vidim tam ciarocku, jeeeeeej, len nech pekne silnie kazdym dnom!!!
denca, vidim grafik, mas dost vysoke teplotky pred ovu, mas vporiadku hormonalny profil / stitnu zlazu? merias v ustach alebo dolu? a o kolkej? a pri ovu je teplota nizka a stupa az cca den po ovulke…
mili, myslim, ze su to normalne tehu hormonalne vykyvy, navaly horucavy, chute, pocit hladu… pohladkaj brusko a nemysli na zle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí