Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
katlinn píše:
edit - to by som mu aj radila, aby to bolo uhniezďovanieTrepem do seba tie lieky, tak nech sa sakra niečo deje
A dufík mám práve, kvôli tomu, aby som prestala toľko špiniť pred ms a toto…
![]()
![]()
Ty si 12DPO, tak to aj keby že si tehu, je maličké špinenie celkom normálne
joj dúfam že je to tehu a to špinenie normálne strašne moc sa bojím
Edito
Taky tam vidím dušíka!!! Jééé, strašně držím palce, ať sílí!!!
Katlin- a ty kdy vyfotíš testíky????
Denčo, já bycho to na ovu ještě neviděla.. jak dlouhé míváš cykly?
Jodi píše:
Edito![]()
![]()
Taky tam vidím dušíka!!! Jééé, strašně držím palce, ať sílí!!!
Katlin- a ty kdy vyfotíš testíky????
Denčo, já bycho to na ovu ještě neviděla.. jak dlouhé míváš cykly?
jodi dakujem teším sa že ho vidíte ja vy a nie len ja ![]()
edit - neboj sa a nestresuj, lebo ti to aj tak nepomôže. Hoď sa do hladiny alfa a prijímaj rozhodnutia božie (lebo nám iné neostáva). Dúfam, že sa nehneváš, ale sama vieš, že stres ešte ani jednej z nás nepomohol. Všetko bude tak, ako má byť
Prepáč, ja som tá najhoršia utešovateľka na svete ![]()
jodi - ja fakt nemám čo fotiť. Sú to len takí pidlidúšikovia ![]()
dobre ranko babulky, tak moje tatry pokracuju… a testik rano snehobiely, asi pojdem kupit po praci nejake mamatesty… ja uz neviem…
katlinn píše:
edit - neboj sa a nestresuj, lebo ti to aj tak nepomôže. Hoď sa do hladiny alfa a prijímaj rozhodnutia božie (lebo nám iné neostáva). Dúfam, že sa nehneváš, ale sama vieš, že stres ešte ani jednej z nás nepomohol. Všetko bude tak, ako má byť![]()
![]()
Prepáč, ja som tá najhoršia utešovateľka na svete
máš úplnú pravdu už sa ukludňujem
![]()
ella - v najbližších dňoch sa to určite ukáže
My sme si asi vymenili grafy. Ja som vždy mávala také väčšie stúpania a klesania a teraz sa držím pri konštantnej hodnote cca 37,24
ahoj holky ja měla noc šla jsem spat kolem 10h a v 11 jsem musela vztat cela jsem se klepala a políval mě pot vubec jsem nevěděla co se děje šla jsem do kuchyně a klepali se mi ruce asi hlady či co a dala jsem si rychle minonky na to rohlík s vysočinou a kys.okurku naposled mi takhle poléval pot v prosinci když jsem přišla o miminko vubec nevim co se se mnou dělo bojim se aby mi doktor v pátek neřekl něco špatného …přece mi nemůže být v noci špatně z hladu nebo myslíte že ano…
![]()
taky jsem celou dobu teda přemyšlela jestlise nepozvracím…bylo mi hrozně
Edi dušík jak vyšitý držím palčeky ![]()
inak dobré ránko babulky ![]()
tak ja mrchujem v plnom prúde
![]()
babule večer som nemohla zaspať, som tak premýšľala… že čo ak vôbec budemem mať nikedy to štastie
, ja viem poviete si …veď je mladá, zdravá aj s mm…
bože ako som si plánovala s mm,že chceme aspoň 3 detičky ach ach a teraz sa modlím, aby bolo aspoň to jedno ![]()
milli - nikdy som nebola tehu, takže o takých stavoch námam ani šajnu. Ale keď hovoríš, že si podobné už zažila, nechceš s tým zájsť k Dr? Alebo oni také neriešia?
edit, vidim tam ciarocku, jeeeeeej, len nech pekne silnie kazdym dnom!!!
denca, vidim grafik, mas dost vysoke teplotky pred ovu, mas vporiadku hormonalny profil / stitnu zlazu? merias v ustach alebo dolu? a o kolkej? a pri ovu je teplota nizka a stupa az cca den po ovulke…
mili, myslim, ze su to normalne tehu hormonalne vykyvy, navaly horucavy, chute, pocit hladu… pohladkaj brusko a nemysli na zle…