Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holčiny zlaté kuknite sa na tu temu Co delam špatne v sexu? No nie je milý, ten manželík? ![]()
michel podla mna tvoj grafik vyzera dobre a ovulka prebehla, ked mas odvahu, tak ja by som na tvojom mieste od zajtra testovala ![]()
katlinn píše:Katlin kde to mam najst?
holčiny zlaté kuknite sa na tu temu Co delam špatne v sexu? No nie je milý, ten manželík?
kati - tak striebornú už nemáme vôbec. ale teraz si mi nasadila ďalšieho chrobáka do hlavy. som vôbec nerozmýšľala čo obuť
Mam jedny čierne lakové lodičky s otvorenou špičkou. to by aj išlo, ale mám obrovský problém s nohou odkedy som sa strieskala vo vani. Nemôžem nič na opätku, lebo ma to strašne bolí. Kurník čo teraz????
katlinn, krasne saticky, och, keby si bola blizsie, tak by som hned si u teba jedny objednala take, co mi budu sediet… predsalen ja mam taku divnu postavu, ze na mna uz saty nesiju…
katkamarek píše:Katka zkusila jsem už dnes,asi jsem chtěla vidět,jak vypadá sníh
michel podla mna tvoj grafik vyzera dobre a ovulka prebehla, ked mas odvahu, tak ja by som na tvojom mieste od zajtra testovala
elli - tak to sme dve s divnou postavou. Ja skoro žiadne prsia, zato pás a riť sa mi zväčšuje jedna radosť ![]()
Tak uz som tu diskusiu nasla
https://www.emimino.cz/…radte-44730/
Ja este nemam deti, ale keby sa moj mm tak snazil ako on, tak by som mala strasne vycitky svedomia, mne pride ona ako dost sebecka, ale nesudim, ked nepoznam jej nazor na vec.
Michel, takze odvahu mas
, 9 DPO je asi skoro, tak este vydrz, drzim prstiky ![]()
Holky, dneska nestíhám… mám tu na hlídání ještě ségřinýho raubíře ![]()
Večer to proberu s manželem… mně se nechce čekat- už mi není 20 a každý měsíc je znát … a trpělivost teda není zrovna moje vlastnost ![]()
Katka nechybí mi odvaha,ale druhá //
Snažím se vykoukat aspoň ducha a nic
![]()
Jodi, to len odporucaju cakat, ale vacsinou sa hovori, ze necakat a hor na sa to, je to dobre pripravene…
katlinn, ja mam megaprsia a k tomu zvysok tela… a to je taaaak tazke cokolvek na seba najst…
Holky, vy jste moje zlatíčka
Moc děkuju za podporu , moc si toho vážím ![]()
Michel, dělali ti HP…?? Já teda nejsem odborník ale mně se zdá divný, že máš pořád tak nízký teploty… ![]()