Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no ta hajenka vypada lakavě a kde to je přibližně?takže ty dva měsíce co jsi psala jsou levné a zbytek jak píšou?jak dlouho jsi to měla zamluvené?
holky my letos nikam
,ale snad jdem do lepší investice než dovolená
![]()
Zakup, jestli jedete individuálně, tak to asi bude brát podle ceníku…když jede větší skupina, tak se dají ceny usmlouvat ![]()
Je to v Krkonoších, cca 10 km od Rokytnice nad Jizerou…je to tam jak na konci světa, což nám vyhovovalo… Jinak cca 50 m od chalupy jsou 2 hospůdky, jinak při větším zájmu se dá domluvit i kuchařka, prý 180,– Kč /plná penze/den nebo 120,– Kč/polopenze/den.
už to vidím krkonoše ale mapa tam není že bych jukla na cestu
Jodi píše:
Zakup, jestli jedete individuálně, tak to asi bude brát podle ceníku…když jede větší skupina, tak se dají ceny usmlouvat
Je to v Krkonoších, cca 10 km od Rokytnice nad Jizerou…je to tam jak na konci světa, což nám vyhovovalo… Jinak cca 50 m od chalupy jsou 2 hospůdky, jinak při větším zájmu se dá domluvit i kuchařka, prý 180,– Kč /plná penze/den nebo 120,– Kč/polopenze/den.
a vy jste si vařily sami,no asi by jsme jeli jen my tři
My jsme byli hodně venku, po výletech…takže: snídali jsme ve vlastní režii, na oběd jsme byli vetšinou někde na výletě a večeři tak půl napůl- něco jsem vařila, jednou jsme opejkali buřtíky, zbytek v hospůdce.
Natulaa- já mít jistotu těhotenství, tak si dovolenou mileráda odepřu ![]()
zakupanda píše:
no mě by se to líbilo ale finance nejsou
Oni mají ještě tu chatu na Rezku, ta je o něco levnější… Ale tu neznám, tak nevím
Jen vím, že odtamtud chodili k nám do bazénu ![]()
Chrobi, podla mna to vyzera veeeeeeeeeelmi dobre
Len tak dalej, asi tam bude iba jedno, ale dolezite je, ze to rastie ![]()
Chrobacek píše:
holky hcg 2097 19dpo v pondělí bylo píše: Více
Kati ty myslíš,že jen jedno,mi se to zdálo hooodně vysoké néé,oproti minulému ![]()
chrobi - super, nech to dalej veselo stúpa ![]()
podľa množstva hcg sa dá poznať koľko kúskov je na ceste? hmmm ![]()