Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3519
30.6.10 15:06

kati - mne už to trvá pár dní. vždy to prišlo a zmizlo, ale dnes už mám nervy :cert: Bolí ma normálne svetlo aj zvuky ma v hlave bolia. Asi mi už drbe :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
30.6.10 15:08

Katlin tak to moze byt kludne z toho duphiku, ja som z neho bola iba nenormalne mastna a robili sa mi take hnusne bolave vyrazky, tebe to ma asi vplyv na bolest hlavy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
30.6.10 15:11

kati - vyrážky asi dve sa mi urobili ale na to kašlem, aj tak nikam nechodím, ale tá hlava…To sa nedá ignorovať :zed: :cry:

prajem čo najkratšie čakanie na ovu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
30.6.10 15:13

babeny a ešte jedna vec. Ideme na svadbu a tam sa bude piť jak hovado. Ako sa z toho vykrútiť, aby som nemusela vysvetľovať a vôbec pomínať možné tehu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
30.6.10 15:14

Katlin, tak si vyber taky „alkohol“ v ktorom sa mozes macat, ja napr. riedim vodku s dzusom a budes sa tvarit ako „vela“ pijes :mrgreen: A trosku alkoholu aj keby si bola tehu teraz na zaciatku neublizi.

A dakujem, dufam, ze sa dockam pred vikendom este, uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
30.6.10 15:15
katlinn píše:
babeny a ešte jedna vec. Ideme na svadbu a tam sa bude piť jak hovado. Ako sa z toho vykrútiť, aby som nemusela vysvetľovať a vôbec pomínať možné tehu???

Katlin funguje ked povies, ze si na atb alebo nejakych liekoch na imunitu napriklad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
30.6.10 15:19

kati - akurát som si spomenula ako som to robila na vlastnej svadbe, keď som si musela pripíjať s každým druhým svadobčanom a ešte aj s muzikou a hrozilo, že skončím pod obraz boží. Vzala som si ako brzdu džús a kopala som do seba čo mi naliali. Ale neprehltla ale vypľula do tej akože brzdy - poznáš to z Divokých kočiek možno. Tam mali podobnú fintu s pivom :wink:

lil - veď vlastne som na liekoch euthyrox a dufík. Môže sa pri nich piť alkohol??? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
30.6.10 15:20

Katlin, tak bude najjednoduchsie, ked sa vyhovoris na lieky, v podstate je to aj pravda, na zaciatok a zdravie mladych si pripi, aby sa nepovedalo a potom uz nepi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
30.6.10 15:21

kati - dík :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
30.6.10 15:31

Katlin nemas zaco, napad s liekmi bol Lili :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
30.6.10 16:05
katlinn píše:

budes sofer… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
30.6.10 16:29

No tak musim pochvalit Ellinku a vobec grepove komando, bo dnes mam fakt pekny eggac a aj ovu testik je takmer +. Prosim prosim nech ovulka do zajtra pocka, to je tu uz mm :srdce: inak mame tento cyklus po chlebe :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
30.6.10 16:30
katlinn píše:
kati - akurát som si spomenula ako som to robila na vlastnej svadbe, keď som si musela pripíjať s každým druhým svadobčanom a ešte aj s muzikou a hrozilo, že skončím pod obraz boží. Vzala som si ako brzdu džús a kopala som do seba čo mi naliali. Ale neprehltla ale vypľula do tej akože brzdy - poznáš to z Divokých kočiek možno. Tam mali podobnú fintu s pivom :wink:lil - veď vlastne som na liekoch euthyrox a dufík. Môže sa pri nich piť alkohol??? 8-o

Neviem, ci sa moze pit alkohol hmmm, pri duphiku to asi az tak nevadi, ale co sa tyka tej stitky neviem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
30.6.10 16:38

Chrobi podle mě tam jsou dvě :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
30.6.10 16:40
Katlinn ty si číslo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
katlinn píše:
kati - akurát som si spomenula ako som to robila na vlastnej svadbe, keď som si musela pripíjať s každým druhým svadobčanom a ešte aj s muzikou a hrozilo, že skončím pod obraz boží. Vzala som si ako brzdu džús a kopala som do seba čo mi naliali. Ale neprehltla ale vypľula do tej akože brzdy - poznáš to z Divokých kočiek možno. Tam mali podobnú fintu s pivom :wink:lil - veď vlastne som na liekoch euthyrox a dufík. Môže sa pri nich piť alkohol??? 8-o
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex