Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kati - mne už to trvá pár dní. vždy to prišlo a zmizlo, ale dnes už mám nervy
Bolí ma normálne svetlo aj zvuky ma v hlave bolia. Asi mi už drbe ![]()
Katlin tak to moze byt kludne z toho duphiku, ja som z neho bola iba nenormalne mastna a robili sa mi take hnusne bolave vyrazky, tebe to ma asi vplyv na bolest hlavy ![]()
kati - vyrážky asi dve sa mi urobili ale na to kašlem, aj tak nikam nechodím, ale tá hlava…To sa nedá ignorovať
![]()
prajem čo najkratšie čakanie na ovu ![]()
babeny a ešte jedna vec. Ideme na svadbu a tam sa bude piť jak hovado. Ako sa z toho vykrútiť, aby som nemusela vysvetľovať a vôbec pomínať možné tehu???
Katlin, tak si vyber taky „alkohol“ v ktorom sa mozes macat, ja napr. riedim vodku s dzusom a budes sa tvarit ako „vela“ pijes
A trosku alkoholu aj keby si bola tehu teraz na zaciatku neublizi.
A dakujem, dufam, ze sa dockam pred vikendom este, uvidime
katlinn píše:
babeny a ešte jedna vec. Ideme na svadbu a tam sa bude piť jak hovado. Ako sa z toho vykrútiť, aby som nemusela vysvetľovať a vôbec pomínať možné tehu???
Katlin funguje ked povies, ze si na atb alebo nejakych liekoch na imunitu napriklad…
kati - akurát som si spomenula ako som to robila na vlastnej svadbe, keď som si musela pripíjať s každým druhým svadobčanom a ešte aj s muzikou a hrozilo, že skončím pod obraz boží. Vzala som si ako brzdu džús a kopala som do seba čo mi naliali. Ale neprehltla ale vypľula do tej akože brzdy - poznáš to z Divokých kočiek možno. Tam mali podobnú fintu s pivom ![]()
lil - veď vlastne som na liekoch euthyrox a dufík. Môže sa pri nich piť alkohol??? ![]()
Katlin, tak bude najjednoduchsie, ked sa vyhovoris na lieky, v podstate je to aj pravda, na zaciatok a zdravie mladych si pripi, aby sa nepovedalo a potom uz nepi ![]()
katlinn píše:
budes sofer… ![]()
No tak musim pochvalit Ellinku a vobec grepove komando, bo dnes mam fakt pekny eggac a aj ovu testik je takmer +. Prosim prosim nech ovulka do zajtra pocka, to je tu uz mm
inak mame tento cyklus po chlebe ![]()
katlinn píše:
kati - akurát som si spomenula ako som to robila na vlastnej svadbe, keď som si musela pripíjať s každým druhým svadobčanom a ešte aj s muzikou a hrozilo, že skončím pod obraz boží. Vzala som si ako brzdu džús a kopala som do seba čo mi naliali. Ale neprehltla ale vypľula do tej akože brzdy - poznáš to z Divokých kočiek možno. Tam mali podobnú fintu s pivomlil - veď vlastne som na liekoch euthyrox a dufík. Môže sa pri nich piť alkohol???
Neviem, ci sa moze pit alkohol hmmm, pri duphiku to asi az tak nevadi, ale co sa tyka tej stitky neviem ![]()
katlinn píše:
kati - akurát som si spomenula ako som to robila na vlastnej svadbe, keď som si musela pripíjať s každým druhým svadobčanom a ešte aj s muzikou a hrozilo, že skončím pod obraz boží. Vzala som si ako brzdu džús a kopala som do seba čo mi naliali. Ale neprehltla ale vypľula do tej akože brzdy - poznáš to z Divokých kočiek možno. Tam mali podobnú fintu s pivomlil - veď vlastne som na liekoch euthyrox a dufík. Môže sa pri nich piť alkohol???