Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ella tak to nie je zla cena ![]()
soldi teda myslela som , ze nas kocur lovi, nie vtaciky, oni este nevedia. ![]()
ale ked chyti muchu, nezabije ju hnedd, ale pridusi a hra sa s nou ![]()
takze bol to Relax… cerveny grep…
http://www.maspex.sk/sk/offer.php?…
slávnostne odtrávam z klendára júnového Georgea Clooneyho a zajtra nastáva éra Janča Koleníka, ale škoda, že na tej fotke vyzerá ako debil a na toto sa mám pozerať celý mesiac??? ![]()
monu - s teplomerom neporadím. Možno len nejaký eshop. Mne ho nakoniec objednala jedna zlatá magistra u nás v PO
elllla píše:
takze bol to Relax… cerveny grep…
http://www.maspex.sk/sk/offer.php?…
ella dik za tip, lebo ten rauch je prehnane drahy ![]()
ellli no skusala som teraz som este nieco tiez objavila tak tam zajtra zavolam
soldi mam len dvd a to neviem ako by sa sem dalo dat ![]()
Katlinn ty si dobrá s tím řidičákem,takový detail ti chybí,jinak by ti to sežrali
,na druhou stranu až budou ožralí,tak jim nedojde,že nemáš řidičák a že nakonec nebudeš řídít,to jim bude uplně u pr…e
![]()
natulaa píše:
Katlinn ty si dobrá s tím řidičákem,takový detail ti chybí,jinak by ti to sežrali,na druhou stranu až budou ožralí,tak jim nedojde,že nemáš řidičák a že nakonec nebudeš řídít,to jim bude uplně u pr…e
![]()
![]()
az kym nebudu chciet, aby si ich poodvazala domov ![]()
katlinn píše:
slávnostne odtrávam z klendára júnového Georgea Clooneyho a zajtra nastáva éra Janča Koleníka, ale škoda, že na tej fotke vyzerá ako debil a na toto sa mám pozerať celý mesiac???
pockam este nejaku pol hodinku-hodinku a asi pojdem ocikat ten jeden mamatest… aj ked neviem, dnes mi ani zle nie je, obcas citim podbrusko ako na mrchu a bolia ma prsia…
natul - lenže keď už oni budú ožratí, tak ja už budem dávno pod stolom ![]()
katlinn píše:
natul - lenže keď už oni budú ožratí, tak ja už budem dávno pod stolom
elllla píše:natulaa píše:az kym nebudu chciet, aby si ich poodvazala domov
Katlinn ty si dobrá s tím řidičákem,takový detail ti chybí,jinak by ti to sežrali,na druhou stranu až budou ožralí,tak jim nedojde,že nemáš řidičák a že nakonec nebudeš řídít,to jim bude uplně u pr…e
![]()
![]()
ella
tak to som zvedava, kolko u vas stoji mamatest 10 ???
u nas uz isiel dole, minule som kupila za 2,70 ![]()