Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3519
30.6.10 20:21

babeny na bolenie hlavy zabera čerešňový dezertík Maraska. Najlepšie keď ju zožeriete za neprítomnosti vášho mm ktorý ju včera dostal na meniny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
30.6.10 20:22

jodi - no fakt mám pocit, že nám tie bociany kadia na srdiečka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
30.6.10 20:25

katlinn, Tebe dnes ideeee, sa rehocem od rana na Tvojich hlaskach :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
s jodi sa tak dobre doplnate :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
30.6.10 20:27

soldi - fajn, že máš z toho dobrú náladičku :palec: len aby ma ten smiech zajtra neprešiel :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030

Ahojte Babuletak jsem vás dočetla-ufff,ale člověk se s váma fakt zasměje a ještě je tu tolik lásky aji ke zvířátkům Lauritka :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: si zlatá,škoda,že nejsme sousedky,my jsme dešťovkama vypiplali malého kosa a ona se za rok vrátila,naše Zuzanka,a vyvedla malé u nás na balkoně.Bylo to úžasný.Třeba to budeš mít s drozdíkama stejné :lol: :lol: :lol: :lol: My bysme spolu měli zvěřinec a ještě by k nám přibyla Soldi s netopýrem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080

ahojte :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
30.6.10 20:28

Soldi že joo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,já z ní normálně nemužu :mrgreen: :mrgreen:
Jodi ok. uvidíme co bude kadit zítra :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8808
30.6.10 20:30

holky se z vás picnu fakt :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
30.6.10 20:30
soldi píše:
katlinn, Tebe dnes ideeee, sa rehocem od rana na Tvojich hlaskach :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
s jodi sa tak dobre doplnate :lol:

Fakt Katlin a Jodi,to je dneska dvojka!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
30.6.10 20:32
katlinn píše:
jodi - no fakt mám pocit, že nám tie bociany kadia na srdiečka :mrgreen:

Katlinn- dneska mě fáááákt bavíš! Jsem si dneska prodloužila smíchem život!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
30.6.10 20:33

toji, ahoj :hug:

michel, ahojky, som na Teba rano myslela, ze kde si a kedy prides medzi nas :-D lebo si tu bola len tak na skok.
vidis, a hned mas vyssiu teplotku, ked nechlastas :lol:
niekomu alkohol zvysuje, niekomu znizuje, treba si to odsledovat. skus ist tam, ako si pises teplotky, otvor si kalendar, hore na liste si daj others, a potom zaklikni drinking v kazdom dni, kedy si pila. tak to budes mat aj oficialne poznacene v grafe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
30.6.10 20:34
natulaa píše:
Soldi že joo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,já z ní normálně nemužu :mrgreen: :mrgreen:
Jodi ok. uvidíme co bude kadit zítra :mrgreen: :mrgreen:

Natul,jsem si všimla,že ti tu nedávno někdo nabízel čápa,co chodí dopředu,nevšimla sis :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
30.6.10 20:35
natulaa píše:
Jodi ok. uvidíme co bude kadit zítra :mrgreen: :mrgreen:

No tak Natulaa- ale bacha!!! Až doběhne ke 4, tak mu od zadku půjdou noty!!! /naší Julče se to dneska děje celej den a je to teda síla!!!/ :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
30.6.10 20:39
soldi píše:
toji, ahoj :hug:michel, ahojky, som na Teba rano myslela, ze kde si a kedy prides medzi nas :-D lebo si tu bola len tak na skok.
vidis, a hned mas vyssiu teplotku, ked nechlastas :lol:
niekomu alkohol zvysuje, niekomu znizuje, treba si to odsledovat. skus ist tam, ako si pises teplotky, otvor si kalendar, hore na liste si daj others, a potom zaklikni drinking v kazdom dni, kedy si pila. tak to budes mat aj oficialne poznacene v grafe :wink:

Joo a profláknu se,že chlastám viď :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: chodím teď jenom na skok,bo furt někde lítám jako šús kvůli materiálu na stavbě.Dnes sem dorazila taky až večer a stojí mi práce na plotě,mám ho natírat :cert: :cert: :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jsem ti psala asi předvčerem,že ti přeji návrat z dovolenky jako těhulce :huban: :huban: :huban: :huban: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
30.6.10 20:39

Michell já vím Ella ale mi se zase nelíbil ten podklad :think: :mrgreen: ,tak jen kvuli tomu podkladu si nechám toho pozpátku chodícího :mrgreen:
Jodi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,uvidíme zítra ju? :mrgreen:
holky já jsem krásně opálená :-P :-P ,uplně se líbím sama sobě :mrgreen: :mrgreen: ,jinak plot je hotov,a už na nás nevidí vubec nikdo,už si mužeme večer u jezírka i zasouložit :mrgreen: :mrgreen: ,beru antikoncepci,tak je to v poho,mužem na plno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex