Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
michel,ako sa mas?
vies co,radsej este chcem cakat,ako najst / na teste, skoda,ze tie testy,kde sa pise ze vysledok uz 3 dni po styku..ze su blbost ![]()
natulaa píše:
Soldi ty na to myslíš,no to snad néé,to nemužeš![]()
![]()
![]()
Michelangelo píše:
Soldi a ty máš nějaké problémy,proč to nejde nebo na to podle doktorů jenom příliš myslíš![]()
![]()
![]()
Noo,ty už teď myslíš jenom na ty trapné pohyby viď
![]()
toja píše:
michel,ako sa mas?
vies co,radsej este chcem cakat,ako najst / na teste, skoda,ze tie testy,kde sa pise ze vysledok uz 3 dni po styku..ze su blbost
Toja mooooc dobře se mám
po Clostíku mi narostly prsa zas o číslo,honí mě mlsná,krémuju na intimku a test je jako sníh
Určitě jsem zas těhu,jako každý měsíc
Ale vůůůůůbec na to nemyslím
![]()
Natul se stráááášně těším,až k tomu čápovi prdneš aji vránu,aby jsi to měla pravdivě!!!!
![]()
Michelangelo píše:
Ahojte Babuletak jsem vás dočetla-ufff,ale člověk se s váma fakt zasměje a ještě je tu tolik lásky aji ke zvířátkům Lauritka![]()
![]()
![]()
si zlatá,škoda,že nejsme sousedky,my jsme dešťovkama vypiplali malého kosa a ona se za rok vrátila,naše Zuzanka,a vyvedla malé u nás na balkoně.Bylo to úžasný.Třeba to budeš mít s drozdíkama stejné
![]()
![]()
![]()
My bysme spolu měli zvěřinec a ještě by k nám přibyla Soldi s netopýrem
![]()
![]()
![]()
jeeej kos je druh lastovicky ?? no my ich odnesieme asi naspat do lesa ked podrastu, tam kde mali hniezdo… ![]()
a neviem ani ci su to samcekovia alebo samicky.
ale furt su hladne
vy ste nasli tolko dazdoviek ??
skoda, ze teraz neprsi ![]()
Michel vránu jsem nenašla
![]()
A to je to nejlepší,že na to vubec nemyslíš,protože kdybys na to myslela,tak fakt neotěhotníš,musíš vypnout víš?
![]()
Lauritka píše:Michelangelo píše:jeeej kos je druh lastovicky ?? no my ich odnesieme asi naspat do lesa ked podrastu, tam kde mali hniezdo…
Ahojte Babuletak jsem vás dočetla-ufff,ale člověk se s váma fakt zasměje a ještě je tu tolik lásky aji ke zvířátkům Lauritka![]()
![]()
![]()
si zlatá,škoda,že nejsme sousedky,my jsme dešťovkama vypiplali malého kosa a ona se za rok vrátila,naše Zuzanka,a vyvedla malé u nás na balkoně.Bylo to úžasný.Třeba to budeš mít s drozdíkama stejné
![]()
![]()
![]()
My bysme spolu měli zvěřinec a ještě by k nám přibyla Soldi s netopýrem
![]()
![]()
![]()
a neviem ani ci su to samcekovia alebo samicky.
ale furt su hladnevy ste nasli tolko dazdoviek ??
skoda, ze teraz neprsi
Ne ne,kos je menší vrána se žlutým zobákem
![]()
chodili jsme na dešťovky v noci s baterkou,oni vylízaly za světlem či co,já jich mám na zahradě hafo tak si dojdi
![]()
katlinn píše:
tak tu to máte smutnú love story![]()
jezissss
to je bomba, a na poslednej fotke sa akoze upil k smrti ? ![]()
jeej tak to mate super, my sme im dali aj povarene vajicko a psiu konzervu.. ze vraj to mozu,
dnes sme volali s ornitologom. oni na tom odchovvaju vtacikov, psie konzervy a granule ![]()
natulaa píše:
Michel vránu jsem nenašla![]()
![]()
A to je to nejlepší,že na to vubec nemyslíš,protože kdybys na to myslela,tak fakt neotěhotníš,musíš vypnout víš?![]()
![]()
![]()
Noo,já sem tááák vypnutá
sis nevšimla těch márnicovejch teplot,co měřím???
a jaktože si nenašla vránu
špatně hledáš Šmudlo!!!
![]()