Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tiez tak nejak, myslim, ze 2.59 a este som mala 10% zlavu… dvojbalenie citl. 10, pruzky…
kocky, takze ja som nakoniec objednala teplomer z liga pár páru, myslím, že lauritka mi na nich dala link, tak uvidim, ci dorazi domov ![]()
Já asi budu reagovat trochu se zpožděním, ale nadá mi to ![]()
Ella- super nákup, jen doufám, že za tu slevu tam nebude chybět druhá čárka ![]()
Soldi- já u Chrobáčka právě tipuju dvojčátka !!
Katlin, s tím řidičákem mě to mooooc pobavilo ![]()
Prosím, holky, co je to ZURKA ???
monulienka3 píše:
kocky, takze ja som nakoniec objednala teplomer z liga pár páru, myslím, že lauritka mi na nich dala link, tak uvidim, ci dorazi domov
ano ?? tak super, dufam, ze bude dobry ![]()
Jodi píše:
Já asi budu reagovat trochu se zpožděním, ale nadá mi to
Ella- super nákup, jen doufám, že za tu slevu tam nebude chybět druhá čárka![]()
Katlin, s tím řidičákem mě to mooooc pobavilo
zurka ´´= parba po cesky..jdeme parit ![]()
Jodi píše:
Já asi budu reagovat trochu se zpožděním, ale nadá mi to
Ella- super nákup, jen doufám, že za tu slevu tam nebude chybět druhá čárka![]()
Katlin, s tím řidičákem mě to mooooc pobavilo
Jezisi, Jodi, to ma nestras, to aby som zmenila lekaren, lebo v tejto mam 10% zlavu na vsetko okrem veci na recept… dokonca sa dali pouzit aj take poukazky, co dostavam z prace (5×2EUR a tak som platila vlastne len pol eura…)
a ZURKA (s makcenom na Z) je zur, zabava, oslava, prca
…
utekam ja z roboty domov za mm a ocikat ovu test, tak sa tu zatial majte krasne ![]()
Děkuji za lekci slovenčiny!!! Ještě tu s vámi chvíli pobudu a udělám si státnice ![]()
Ella- tak co?????????????? Půl hodina už uběhla, tak doufám, že ti prodali správný testy!!!
ja som kupovala tiež v jednote ich značku,ale mali len 50% iný nebol grepový
skúsim kuk aj inde a vôbec neviem koľko stál ![]()
Ella- no tak už ale nečekej…protože já pak nemůžu nic dělat, jak držím palce
![]()
Jodi píše:
Ella- no tak už ale nečekej…protože já pak nemůžu nic dělat, jak držím palce![]()
![]()