Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
katlinn píše:
chrobi - super, nech to dalej veselo stúpapodľa množstva hcg sa dá poznať koľko kúskov je na ceste? hmmm
Tak bodaj by som sa mylila baby, ja len kukam tabulky a hodnoty a tak nejak sa mi zda, ze len jedno tam asi je, ale tak jasne, ze ja sa do toho nerozumiem, chrobi urcite ti prajem aby tam boli dve ![]()
katlinn píše:
natu - pozerám, že máme rovakú dovolenkovú destnáciu
no já se taky dívala ono je to tak mezi na jedno je to hoooodně a na dvě je to míííín,takže tak
,ale to je jedno je to tam
![]()
Jodi píše:
Chrobi, ty teda jedeš!!! Já držím palce oběma bojovníkům!!!
natulaa píše:
no já se taky dívala ono je to tak mezi na jedno je to hoooodně a na dvě je to míííín,takže tak![]()
,ale to je jedno je to tam
![]()
![]()
naul - tak dúfam, že nie priamo do tej prdele. hádam aspoň nejaká vyhiadková jazda bude
![]()
katlinn píše:
naul - tak dúfam, že nie priamo do tej prdele. hádam aspoň nejaká vyhiadková jazda bude![]()
![]()
natul a čo vám brnkne do nosa to si donesiete domov ako v Popoluške ![]()
Mna tuším dufík vyvoláva niečo ako migrénu. Mám pocit ako keď sa človek dlho praží na slnku a potom je z toho grogy a má tú tupú bolesť hlavy a je celý oťapený ![]()
Katlin, ja to mam tiez, to bude z tepla, teraz ani ziadne lieky neberiem, ale je pravda, ze som teraz kvoli ovu testiku dve hodky nepila, tak neviem ci som sa aj nedehydrovala, mam pocit, ze mam velmi nizky tlak.
Btw ovu testik zosilnel, je asi o polku svetlejsia druha ciarocka, tak mozno zajtra uz bude pozitivny, uvidime