Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
natulaa
1.7.10 10:42

holky néééé .já to tak nemyslela,že jsem těhu,za prvé jsem už hooodně DPO,takže to by bylo hoooodně špatné a za druhé já jen narážela na to,že duchové se prostě dělají asi u všech

• Citovat
  • Upravit
natulaa
1.7.10 10:44
Katlinn ty kokso ,já mám 3,09 tak to je asi hoooodně špatnéé a já budu dostavat 50
katlinn píše:
natu - ja som mala TSH 1,7 a podľa dr. to nie je až také zlé takže mi každe ráno pol hoďku pred jedlom predpísala polovičku Euthyrox píše: Více
  • Citovat
  • Upravit
8808
1.7.10 10:45

natul souhlasím s holkama at je radši vše v naprostém pořádku a pak se ani nenaděješ a bude tu tu takže se ti to prodlužuje do kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
1.7.10 10:46

natu - ako kedy. JA mám duchov obdeň a najsilnejšieho ducha v rámci môjho pokusu na 4DPO a to by sa dalo povedať, že je aj trošilinku ružový a to je už fakt na hlavu… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
1.7.10 10:48

natul, chcem vidiet foto…

katlinn, na tvoj experiment s duchami som velmi zvedava, nedas nam sem fotku tej testovej serie??

pobezka, dakujeme za spravy, velmi velmi na mouku a bublinku myslim!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
1.7.10 10:49

nazu fot honem
hoplky jak já vám stretko závidím taky bych vás ráda poznala osobně
nemůžete být v čechách, :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
1.7.10 10:49

mouku drž se jsme s tebou :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
1.7.10 10:51

ell - neide mi na foťáku maro a bez toho to nesfotím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
1.7.10 10:53

zaku: to urcite bude aj vacsie stretko, toto je len taka mala rychlovka, vsak co stihneme skecnut za jeden vecer :roll: Ale aspon trosku sa uvidime a potom sa na velkom stretku uz budeme moct venovat mimo-blavackam :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
1.7.10 10:55

a to velke stretko teda plati??? toho 21-22 augusta pri ziline? koliba/penzion JOSU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
1.7.10 10:58

ellla: ja by som asi vedela az na zaciatku augusta, teraz to este nie je iste, ci mozem :nevim: Bude to stacit? Pripadne ak nebude uz volny noclah, tak pridem na otocku, alebo tak nejak to vymyslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
1.7.10 11:00

albi - ta ako? Narástlo ti už nejaké bruško bruškaté?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6158
1.7.10 11:00

holky, to je náhodička, zrovinka v ten den (stretko) budu poblíž Brtislavy. Jedeme totiž s mm do Šamorína k jeho rodině. tak budu na vás intenzivně myslet:-)
Ale to já bych stejně…i bez toho…bude mi chybět net a ty testovací závody:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
1.7.10 11:02

tak velký stretko se mě taky netýká je to moc z ruky tak budete fotit abych pak jukla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
1.7.10 11:03

tak ja dnes robim rezervaciu pre mna, mm a misku… budem rada, ak sa pridate, kto mozete :) my prideme v piatok podvecer a ostaneme do nedele… dali sme si polpenziu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí