Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
katlinn píše:
natu - ja som mala TSH 1,7 a podľa dr. to nie je až také zlé takže mi každe ráno pol hoďku pred jedlom predpísala polovičku Euthyrox píše: Více
natul souhlasím s holkama at je radši vše v naprostém pořádku a pak se ani nenaděješ a bude tu tu takže se ti to prodlužuje do kdy?
natu - ako kedy. JA mám duchov obdeň a najsilnejšieho ducha v rámci môjho pokusu na 4DPO a to by sa dalo povedať, že je aj trošilinku ružový a to je už fakt na hlavu… ![]()
natul, chcem vidiet foto…
katlinn, na tvoj experiment s duchami som velmi zvedava, nedas nam sem fotku tej testovej serie??
pobezka, dakujeme za spravy, velmi velmi na mouku a bublinku myslim!!!
nazu fot honem
hoplky jak já vám stretko závidím taky bych vás ráda poznala osobně
nemůžete být v čechách, ![]()
zaku: to urcite bude aj vacsie stretko, toto je len taka mala rychlovka, vsak co stihneme skecnut za jeden vecer
Ale aspon trosku sa uvidime a potom sa na velkom stretku uz budeme moct venovat mimo-blavackam ![]()
a to velke stretko teda plati??? toho 21-22 augusta pri ziline? koliba/penzion JOSU.
ellla: ja by som asi vedela az na zaciatku augusta, teraz to este nie je iste, ci mozem
Bude to stacit? Pripadne ak nebude uz volny noclah, tak pridem na otocku, alebo tak nejak to vymyslim.
holky, to je náhodička, zrovinka v ten den (stretko) budu poblíž Brtislavy. Jedeme totiž s mm do Šamorína k jeho rodině. tak budu na vás intenzivně myslet:-)
Ale to já bych stejně…i bez toho…bude mi chybět net a ty testovací závody:-)
tak velký stretko se mě taky netýká je to moc z ruky tak budete fotit abych pak jukla
tak ja dnes robim rezervaciu pre mna, mm a misku… budem rada, ak sa pridate, kto mozete
my prideme v piatok podvecer a ostaneme do nedele… dali sme si polpenziu.
holky néééé .já to tak nemyslela,že jsem těhu,za prvé jsem už hooodně DPO,takže to by bylo hoooodně špatné a za druhé já jen narážela na to,že duchové se prostě dělají asi u všech