Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
natulaa píše:
pravě že nesnědla,mi už je od rána divně a ted to vyvrcholilo,jsem čuchla k obědu a už jsem letěla
natu to mi vadilo pachy s jídlem když jsem byla těhu
Lilli to bude asi tak jak jsem psala,že oni z hlediska reprodukce to mají asi vysoké,mi zas řek,že hodnoty jsou od 1 do 1.09
a já mám 3.09
natul - tak to už budú detailíky, ktoré doťahujú práve títo reprodukční odborníci. Keď vravia, že znížiť, tak nech ti to zníža a ty sa tým nezaoberaj. Na čo si z toho robíš vrásky? Oni vedia čo robia a ty sa nesmieš nechať tak rýchlo vyplašiť a znervôzniť, yo? ![]()
zaku ale to snad není možnééé
,když jsem měla ms a TT je negativní,to už by byl pozitivní
,já nevím co to je ![]()
katlinn píše:
idem farbiť sestre makovicu, ospravedlňte ma dámy
natulaa píše:
pravě že nesnědla,mi už je od rána divně a ted to vyvrcholilo,jsem čuchla k obědu a už jsem letěla
a byla jsi dlouho na slunku včrera?že by to bylo s toho?
tak at se ti udělá líp,piješ hodně já teda moc né.
noo normálně piju hodně,dneska jsem ještě moc nepila,protože mi právě není dobře,ale měla jsem trochu čaje a pak jsem zkusila vodu s citronem,to mi taky vždycky pomáhá a dneska nééé,vše šlo ven,ted jsem snědla pul suchého rohlíku,tak uvidím,ale po tom vyzvracení je mi líp
,sedím ve stínku na balkoně ,ofukuje mě větřík,tak uvidíme co bude dál
zakupanda píše:tak odpočívej snad ti to brzo přejde
baby, ja sa asi do neskoreho podvecera neukazem, idem teraz do pezinku kvoli dedicskemu konaniu, potom so sestrou na kavu, potom by som sa mala vratit a ist z kolegami z prace na grilovacku, co sa mi teda voooobec nechce… a zajtra mam den volna, chcem ist dat miske urobit ten pas a mm volal, ze aj on si zobral volno na zajtra, tak mozno nieco vymyslime…
Ahojte.Tak ja som konečne začala mrchovať.Nechápem prečo mám tak dlhú LF.No tento mesiac nestíhame,kedže mm ide od 11-17 do Transylvánie.
![]()
ellla: jej, pilny vikend! To si pekne uzite, treba, ked uz mame konecne to leto ![]()
simib: no ale do zasoby by ti nejake spermosky nemohol dat? Clovek nikdy nevie, co sa prihodi
![]()
Boze ja by som spala
Mala som an obed makove sulance, ze by to z toho? ![]()
Ahojte co nove?? ja som si tehu prestala uzivat
mam makky krcok a mam ho dole tak musim lezat… juj len nech sa to nezhorsuje…ochotne si tie zvysne 3 mesiace odlezim