Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8808
1.7.10 12:20
natulaa píše:
pravě že nesnědla,mi už je od rána divně a ted to vyvrcholilo,jsem čuchla k obědu a už jsem letěla

natu to mi vadilo pachy s jídlem když jsem byla těhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
1.7.10 12:24

Lilli to bude asi tak jak jsem psala,že oni z hlediska reprodukce to mají asi vysoké,mi zas řek,že hodnoty jsou od 1 do 1.09 8-o a já mám 3.09

• Citovat
  • Upravit
3519
1.7.10 12:25

natul - tak to už budú detailíky, ktoré doťahujú práve títo reprodukční odborníci. Keď vravia, že znížiť, tak nech ti to zníža a ty sa tým nezaoberaj. Na čo si z toho robíš vrásky? Oni vedia čo robia a ty sa nesmieš nechať tak rýchlo vyplašiť a znervôzniť, yo? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
1.7.10 12:26

zaku ale to snad není možnééé :zed: :zed: :zed: ,když jsem měla ms a TT je negativní,to už by byl pozitivní :zed: :zed: ,já nevím co to je :poblion:

• Citovat
  • Upravit
3519
1.7.10 12:27

idem farbiť sestre makovicu, ospravedlňte ma dámy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
1.7.10 12:28
katlinn píše:
idem farbiť sestre makovicu, ospravedlňte ma dámy :mavam:
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
1.7.10 12:29
natulaa píše:
pravě že nesnědla,mi už je od rána divně a ted to vyvrcholilo,jsem čuchla k obědu a už jsem letěla

a byla jsi dlouho na slunku včrera?že by to bylo s toho? :nevim: tak at se ti udělá líp,piješ hodně já teda moc né.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
1.7.10 12:35

noo normálně piju hodně,dneska jsem ještě moc nepila,protože mi právě není dobře,ale měla jsem trochu čaje a pak jsem zkusila vodu s citronem,to mi taky vždycky pomáhá a dneska nééé,vše šlo ven,ted jsem snědla pul suchého rohlíku,tak uvidím,ale po tom vyzvracení je mi líp :nevim: ,sedím ve stínku na balkoně ,ofukuje mě větřík,tak uvidíme co bude dál

• Citovat
  • Upravit
8808
1.7.10 12:35

:hug: tak odpočívej snad ti to brzo přejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
1.7.10 12:39
a joo už to je lepší,ale už jsem 17DPO takže kdybych byla těhu,to už bych musela mít // jak vyšité :zed:
zakupanda píše: :hug: tak odpočívej snad ti to brzo přejde
  • Citovat
  • Upravit
9205
1.7.10 12:42

baby, ja sa asi do neskoreho podvecera neukazem, idem teraz do pezinku kvoli dedicskemu konaniu, potom so sestrou na kavu, potom by som sa mala vratit a ist z kolegami z prace na grilovacku, co sa mi teda voooobec nechce… a zajtra mam den volna, chcem ist dat miske urobit ten pas a mm volal, ze aj on si zobral volno na zajtra, tak mozno nieco vymyslime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
1.7.10 12:45

Ahojte.Tak ja som konečne začala mrchovať.Nechápem prečo mám tak dlhú LF.No tento mesiac nestíhame,kedže mm ide od 11-17 do Transylvánie. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
1.7.10 12:47

ellla: jej, pilny vikend! To si pekne uzite, treba, ked uz mame konecne to leto :dance:

simib: no ale do zasoby by ti nejake spermosky nemohol dat? Clovek nikdy nevie, co sa prihodi :wink: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
1.7.10 12:48

Boze ja by som spala :roll: Mala som an obed makove sulance, ze by to z toho? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
1.7.10 12:50

Ahojte co nove?? ja som si tehu prestala uzivat :-( mam makky krcok a mam ho dole tak musim lezat… juj len nech sa to nezhorsuje…ochotne si tie zvysne 3 mesiace odlezim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí