Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
albao píše:
ellla: jej, pilny vikend! To si pekne uzite, treba, ked uz mame konecne to letosimib: no ale do zasoby by ti nejake spermosky nemohol dat? Clovek nikdy nevie, co sa prihodi
![]()
No daj tip ako dať tie zásoby a idem do toho
![]()
holky já zase zvracela,ale už nemám co
ani
zaku není co fotit,ted jak to už zesvětlalo tak tam nic nevidím,Zaku a na 17DPO by to bylo hooodně na prd
Maji ted nevím,jak to myslíš ![]()
cukrus: a to si zistila po kontrole ten makky krcok? Ci si to nejak pocitovala?
simib: no dobry hlienik a casty keksik
Baby teraz si chvalia grepovy dzus na kvalitny hlienik ![]()
Natu, nemoze to byt reakcia na HAK? Brala si niekedy pretym HAK?
albao píše:
cukrus: a to si zistila po kontrole ten makky krcok? Ci si to nejak pocitovala?simib: no dobry hlienik a casty keksikBaby teraz si chvalia grepovy dzus na kvalitny hlienik
no OK len s tým častým sexíkom to nevidím nijak,keď tu nebude.A tolko spermošky nevydržia a pochybujem že sa tak posunie OVU. ![]()
To co je dnes za den?
Same blbe spravy, cukruska, tak len pekne lezkaj, nech ta ani nenapadne nieco robit a uzivaj si tehu hoci z postielky.
Nat a nemoze to byt vedlajsi ucinok tych liekov?
Já K v životě a ted jsem měla jen dvě pilule
,a střevní chřipku nevím,tělesnou mám 36.4,ted jsem doměřila a a v pipině mám 37.3. ježiš já nevím,no uvidíme co bude dál
Lilli ale mi i včera bylo skoro celé dopoledne tak nějak divně ,tak že by to hned po te první antiko tak zapusobilo?
,se na to vyseru fakt
katkamarek: fakt je toto divny den ![]()
simib: no este na MK sme mali jeden grafik, kde spemrosky vydrzali 8 dni!
Bolo to sice vynimocne, ale zazraky sa deju ![]()
Ježiš mi to nějak vynechalo,chtěla jsem napsat,že jsem HAK nikdy nebrala a ted nevím,ale že by 2 pilule udělaly takovou paseku
![]()
Nat neviem aku Hak presne beries, ale mozno to podla mna je, precitaj si vedlajsie ucinky
albao píše:
Boze ja by som spalaMala som an obed makove sulance, ze by to z toho?
Albi - ópium v tehotenstve?
No toto
![]()
Jezis zeny, ja od 12tej nepijem kvoli ovu testiku, a uz ma ide vystriet, este som k tomu jedla polievku na obed, tak musim vydrzat aspon hodinku este, umrem asi od smadu ![]()