Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3539
1.7.10 12:50

natul - mne sa to s tými tvojimi vysokými teplotami nezdá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
1.7.10 12:51
albao píše:
ellla: jej, pilny vikend! To si pekne uzite, treba, ked uz mame konecne to leto :dance:simib: no ale do zasoby by ti nejake spermosky nemohol dat? Clovek nikdy nevie, co sa prihodi :wink: :palec:

No daj tip ako dať tie zásoby a idem do toho :) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
1.7.10 12:51

natu a můžeš odfotit testík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
1.7.10 12:54

holky já zase zvracela,ale už nemám co :-( ani

zaku není co fotit,ted jak to už zesvětlalo tak tam nic nevidím,Zaku a na 17DPO by to bylo hooodně na prd

Maji ted nevím,jak to myslíš :nevim:

• Citovat
  • Upravit
12225
1.7.10 12:55

cukrus: a to si zistila po kontrole ten makky krcok? Ci si to nejak pocitovala?

simib: no dobry hlienik a casty keksik :lol: Baby teraz si chvalia grepovy dzus na kvalitny hlienik :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
1.7.10 12:56

natu a nemůžeš mít střevní chřipku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
1.7.10 12:56

Natu, nemoze to byt reakcia na HAK? Brala si niekedy pretym HAK?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
1.7.10 12:57
albao píše:
cukrus: a to si zistila po kontrole ten makky krcok? Ci si to nejak pocitovala?simib: no dobry hlienik a casty keksik :lol: Baby teraz si chvalia grepovy dzus na kvalitny hlienik :wink:

no OK len s tým častým sexíkom to nevidím nijak,keď tu nebude.A tolko spermošky nevydržia a pochybujem že sa tak posunie OVU. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
1.7.10 12:58

To co je dnes za den? :cert: :pocitac: :zed: Same blbe spravy, cukruska, tak len pekne lezkaj, nech ta ani nenapadne nieco robit a uzivaj si tehu hoci z postielky.

Nat a nemoze to byt vedlajsi ucinok tych liekov?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
1.7.10 13:00

Já K v životě a ted jsem měla jen dvě pilule :nevim: :nevim: :nevim: ,a střevní chřipku nevím,tělesnou mám 36.4,ted jsem doměřila a a v pipině mám 37.3. ježiš já nevím,no uvidíme co bude dál
Lilli ale mi i včera bylo skoro celé dopoledne tak nějak divně ,tak že by to hned po te první antiko tak zapusobilo? :nevim: :nevim: ,se na to vyseru fakt

• Citovat
  • Upravit
12225
1.7.10 13:01

katkamarek: fakt je toto divny den :cert:

simib: no este na MK sme mali jeden grafik, kde spemrosky vydrzali 8 dni! :pankac: Bolo to sice vynimocne, ale zazraky sa deju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
1.7.10 13:02

Ježiš mi to nějak vynechalo,chtěla jsem napsat,že jsem HAK nikdy nebrala a ted nevím,ale že by 2 pilule udělaly takovou paseku 8-o :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5530
1.7.10 13:04

Nat neviem aku Hak presne beries, ale mozno to podla mna je, precitaj si vedlajsie ucinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
1.7.10 13:04
albao píše:
Boze ja by som spala :roll: Mala som an obed makove sulance, ze by to z toho? :nevim:

Albi - ópium v tehotenstve? 8-o No toto :jazyk: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
1.7.10 13:06

Jezis zeny, ja od 12tej nepijem kvoli ovu testiku, a uz ma ide vystriet, este som k tomu jedla polievku na obed, tak musim vydrzat aspon hodinku este, umrem asi od smadu :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí