Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
adalim a nezaskocis k nam? Vsak Samorin je kusocek ![]()
katlinn v pohodicke, brusko sa zacina ukazovat, ale ked chcem, tak ho este stale viem nenapadne zamaskovat
Ale nemaskujem ho, vsak som si ho doslovne vybojovala! Ale vyzera ako ked sa clovek velmi dobre naje a potom sa este dobre nadychne, takze ziadne mega brusko zatial ![]()
albi - prene. Babeny ktoré si prejdú tým, čím my nemajú najmenší dôvod skrývať brušká
A tú kontrolu si už mala?
Téda holky, koukám, že dneska není dobrý den…
Nic se nebojte, zítřek bude lepší!!!
Natulaa- hoď sem foto!!!
![]()
pre zaujemkyne pripominam info…
EMIMINO STRETKO MERACIEK
21.-22.august, http://www.kolibajosu.sk/index.php?id=1
ak mas zaujem, daj vediet, ci by si prisla, kolko osob, ci chces prist
uz 20.aug vecer alebo 21.aug na obed.. planujeme aj bowling..
Ella 2 dospeli, 1 dieta (5 r.) - piatok vecer az nedela (20.-22.8.)
Moukuska 2 dospeli - predpokladam, ze sa uvidi neskor
Natula 2 dospeli, mozno pes - stvrtok az nedela (19.-22.8.)
MScat 2 dospeli, 1 dieta (3 r.) piatok vecer az nedela (20.-22.8.) - neviem, ci este stale bude zaujem, MS, kde siiii?
Smouli 1 dospely, mozno +1 dosp
Dijefcatko 2 dospeli
katlinn tu v 12tt som uz mala.
STrasne som sa jej bala, ale vsetko je v poriadku. Aj to meranie sije, co sa robi na geneticke vady. Tak teraz cakam na dalsiu v 16tt, tam sa robia tie velke geneticke testy z krvi. Ale nejak na to nemyslim, lebo hned po tej kontrole ideme na dovolenku a skor rozmyslam o dovolenke
Verim, ze je miminko zdrave, a neviem, ci by nieco zmenilo keby mi povedali, ze mozno nie je
Asi tieto veci ani nechcem vediet.
albi - tak to som zaspala dobu, prepáč
Super, že je všetko ok a ja pevne verím, že bude aj naďalej ty si to zaslúžiš
Kam idete dovolenkovať? Nebojíš sa ako tehuľka?
katlinn: no tu to ide takou rychlosotu, ze aj ja obcas miniem dolezite veci, sme proste ukecane
No na cestovanie je idealny druhy trimester, tak sa ani tak nebojim. Ideme do Chorvatska (zase
, kam inam by sme my isli, ked MM to tam miluje). A more je tiez lepsie ako jazera, kvoli pH a nulovej sanci chytit nejake breberky, na ktore som ja nachylna. Hlavne je neriskovat zbytocne a na to si dam pozor
ked som si drobca vybojovala az sem, tak to vybojujem aj do stastneho porodu ![]()
asi nezaskočím. budu ráda, když to v šamoríně zvládnu. jedu se totiž přestavit mm mamince:-)
Jsme od listopadu svoji a ještě mě nezná…jen z vyprávění a fotek.tak to bude mazec:-)
adalim: fiha, takze dolezity den! Drzim palce nech si padnete do oka ![]()
albi -super. My dáme asi Domašu, ale ak sa nám podarí vybaviť tú hypoteku na bytík, ani mi dovča nebude chýbať. Ja si ani neviem predstaviť aká ja bude hysterická tehuľa. Ono sa to povie niekomu, že v pohode, ale keď sa čovek na bábo toľko načaká, tak to hneď aj inak vníma, než niekto kto k nemu prišiel ani nevie ako.
katlinn: jaj, tak s hypotekou by som aj ja dovolenku ozelela
Ale hlavne aby vam to vyslo a boli ste vo svojom. To si potom uzijete aj zabavu, kym „pokrstite“ vsetky miestnosti
![]()
Inak aj ja som si myslela, ze budem hystericka, a aj som prve tyzdne bola. MM si uzil zopar hysterickych placov a zbytocnych stresov
Cim dalej som kludnejsia a kludnejsia a nejak vnutorne tomu babatku verim.
albi - to je krásne, dúfam, že aj ja po počiatočnej strate rozumu ho opäť nájdem ![]()