Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6651
1.7.10 15:17

Michel, tak to možná bylo něco jako tvrzení že „zaručeně otěhotněla mimo ovulaci, před menstruací atd“… Teď doufám, že jsem se nikoho nedotkla :oops:
Protože já bych toho byla taky dobrý příklad- já vlastně se Šímou otěhotněla cca 36-39 Dc :lol: A pozitvní tt jsem měla 54 Dc …do té doby všechno negativní…bodejť ne, když jsem testovala ještě před otěhotněním :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
1.7.10 15:18

Natulaa, a nezkusíte jeden cyklus bez měření???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
1.7.10 15:20
katkamarek píše:
Maji a ty si ako na tom teraz? Uz ste sa rozhodli ako dalej? A uz ti ide nieco do hlavy? :pankac:

katka - my sme na tom tak, že ja som tam ešte nevolala, každý deň to odkladám. lebo aj tak neviem, čo doktorovi poviem.

• a ak sa pýtaš na učenie, tak to mi naozaj do hlavy nejde. to už bude asi tým teplom, alebo čo.
    :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
1.7.10 15:20
Jodi píše:
Michel, tak to možná bylo něco jako tvrzení že „zaručeně otěhotněla mimo ovulaci, před menstruací atd“… Teď doufám, že jsem se nikoho nedotkla :oops:
Protože já bych toho byla taky dobrý příklad- já vlastně se Šímou otěhotněla cca 36-39 Dc :lol: A pozitvní tt jsem měla 54 Dc …do té doby všechno negativní…bodejť ne, když jsem testovala ještě před otěhotněním :-D

8-o 8-o 8-o 8-o Jodi tys měla taky tak dlouhý cyklus 8-o 8-o 8-o 8-o já měla za to,že jsem sci-fi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
1.7.10 15:21
Lauritka píše:
katkamarek píše:
Ale baby ja som sa neospravedlnovala, len som bola rada, ze som zacala tak pozvolna a sa mi ani merat a testovat nechcelo, no ale uz som zase do toho vpadla :zed: :pankac:
katka rad darmo, ak si to miminko velmi prajes, neda sa to vypustit z hlavy, to by clovek klamal sam seba. :-)
ja to nedokazem. :huban:

Ja som to nevypustila z hlavy ani ked som verila lekarovi, ze nemame ziadnu sancu. Odsledovala som ovulku, drzala nohy hore, … vsetko ako predtym. Neda sa na to nemysliet a uplne to pustit z hlavy. Mozno som boal uvolnenejsia, ale myslela som na to urcite :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
1.7.10 15:21

Michel mne sa raz spustila na treti a raz na stvrty den po dobrati duphiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
1.7.10 15:22
Jodi to bych nedala :mrgreen: ,já jsem závislačka a stejně vím,že bych na to myslela,jestli mám ovu nebo néé :mrgreen: :mrgreen: ,ne ne,já budu měřit,už jen kvuli tomu,jaké teploty mám ted,doufám,že zítra už pujde dolu :cert: :cert:
Jodi píše:
  • Citovat
  • Upravit
54030
1.7.10 15:22
katkamarek píše:
Michel mne sa raz spustila na treti a raz na stvrty den po dobrati duphiku.
Katka děkujííí,nahážu si do baťohu pampersky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
1.7.10 15:23

Michel,jooo. Já dokonce tehdy šla na vyvolávačku, tu mi dali a za 14 dní pořád nic… Protože už jsem byla těhotná :-D Dobrej jouda jsem,co?
Já totiž pořád chodila k dorostový gynekoložce, ta neměla UTZ, test jsem hlásila negativní a ona mě ani neporhlídla, neposlala na krev, nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
1.7.10 15:23

Maji, tak ti prajem vela sil, aby si sa dokazala spravne s mm rozhodnut :hug:
No a to ucenie ti nezavidim, v takom teple, to je nemozne nieco sa naucit :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
1.7.10 15:24
natulaa píše:
Jodi to bych nedala :mrgreen: ,já jsem závislačka a stejně vím,že bych na to myslela,jestli mám ovu nebo néé :mrgreen: :mrgreen: ,ne ne,já budu měřit,už jen kvuli tomu,jaké teploty mám ted,doufám,že zítra už pujde dolu :cert: :cert:
Jodi píše:

Natula, tak já jsem na tom úúúúpně stejně…mně by to prostě chybělo. Už to mám zažitý jakou součást ranní hygieny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
1.7.10 15:24
Jodi píše:
Michel,jooo. Já dokonce tehdy šla na vyvolávačku, tu mi dali a za 14 dní pořád nic… Protože už jsem byla těhotná :-D Dobrej jouda jsem,co?
Já totiž pořád chodila k dorostový gynekoložce, ta neměla UTZ, test jsem hlásila negativní a ona mě ani neporhlídla, neposlala na krev, nic :mrgreen:

Jodi JOUDA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
1.7.10 15:25

natula - a kedy máš ísť k tomu doktorovi? veď skoč na krv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
1.7.10 15:26

Michel, pre istotu pribal i testiky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
1.7.10 15:28

Holký jooo,vy už to máte zažité,ale já se od ovulky ještě nevyspala,mlátí se mnou celou noc zvědavost,co naměřím a od tý noci padám dolů :mrgreen: :mrgreen: a dnes jsem v puse naměřila 34,9 a asi začnu trénovat skoky do rakve!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí