Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Michel, tak to možná bylo něco jako tvrzení že „zaručeně otěhotněla mimo ovulaci, před menstruací atd“… Teď doufám, že jsem se nikoho nedotkla ![]()
Protože já bych toho byla taky dobrý příklad- já vlastně se Šímou otěhotněla cca 36-39 Dc
A pozitvní tt jsem měla 54 Dc …do té doby všechno negativní…bodejť ne, když jsem testovala ještě před otěhotněním ![]()
katkamarek píše:
Maji a ty si ako na tom teraz? Uz ste sa rozhodli ako dalej? A uz ti ide nieco do hlavy?
katka - my sme na tom tak, že ja som tam ešte nevolala, každý deň to odkladám. lebo aj tak neviem, čo doktorovi poviem.
Jodi píše:
Michel, tak to možná bylo něco jako tvrzení že „zaručeně otěhotněla mimo ovulaci, před menstruací atd“… Teď doufám, že jsem se nikoho nedotkla
Protože já bych toho byla taky dobrý příklad- já vlastně se Šímou otěhotněla cca 36-39 DcA pozitvní tt jsem měla 54 Dc …do té doby všechno negativní…bodejť ne, když jsem testovala ještě před otěhotněním
Jodi tys měla taky tak dlouhý cyklus
já měla za to,že jsem sci-fi
![]()
Lauritka píše:katkamarek píše:katka rad darmo, ak si to miminko velmi prajes, neda sa to vypustit z hlavy, to by clovek klamal sam seba.
Ale baby ja som sa neospravedlnovala, len som bola rada, ze som zacala tak pozvolna a sa mi ani merat a testovat nechcelo, no ale uz som zase do toho vpadla![]()
ja to nedokazem.
Ja som to nevypustila z hlavy ani ked som verila lekarovi, ze nemame ziadnu sancu. Odsledovala som ovulku, drzala nohy hore, … vsetko ako predtym. Neda sa na to nemysliet a uplne to pustit z hlavy. Mozno som boal uvolnenejsia, ale myslela som na to urcite
![]()
Michel mne sa raz spustila na treti a raz na stvrty den po dobrati duphiku.
Jodi píše:
Natulaa, a nezkusíte jeden cyklus bez měření???
katkamarek píše:Katka děkujííí,nahážu si do baťohu pampersky
Michel mne sa raz spustila na treti a raz na stvrty den po dobrati duphiku.
Michel,jooo. Já dokonce tehdy šla na vyvolávačku, tu mi dali a za 14 dní pořád nic… Protože už jsem byla těhotná
Dobrej jouda jsem,co?
Já totiž pořád chodila k dorostový gynekoložce, ta neměla UTZ, test jsem hlásila negativní a ona mě ani neporhlídla, neposlala na krev, nic ![]()
Maji, tak ti prajem vela sil, aby si sa dokazala spravne s mm rozhodnut ![]()
No a to ucenie ti nezavidim, v takom teple, to je nemozne nieco sa naucit ![]()
natulaa píše:
Jodi to bych nedala,já jsem závislačka a stejně vím,že bych na to myslela,jestli mám ovu nebo néé
![]()
,ne ne,já budu měřit,už jen kvuli tomu,jaké teploty mám ted,doufám,že zítra už pujde dolu
![]()
Jodi píše:
Natulaa, a nezkusíte jeden cyklus bez měření???
Natula, tak já jsem na tom úúúúpně stejně…mně by to prostě chybělo. Už to mám zažitý jakou součást ranní hygieny ![]()
Jodi píše:
Michel,jooo. Já dokonce tehdy šla na vyvolávačku, tu mi dali a za 14 dní pořád nic… Protože už jsem byla těhotnáDobrej jouda jsem,co?
Já totiž pořád chodila k dorostový gynekoložce, ta neměla UTZ, test jsem hlásila negativní a ona mě ani neporhlídla, neposlala na krev, nic
Jodi JOUDA
![]()
Holký jooo,vy už to máte zažité,ale já se od ovulky ještě nevyspala,mlátí se mnou celou noc zvědavost,co naměřím a od tý noci padám dolů
a dnes jsem v puse naměřila 34,9 a asi začnu trénovat skoky do rakve!!!
![]()